Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İbrahim saraç oğlu kür olarak tarifini verdi fakat ben yumurtamın çatlamasına 5 gün kalası 1 hafta boyunca havucu robotla sıkıp gece yatmadan önce veya sabah 1 bardak içiyorum. Aç karnına daha iyi oluyor. Aslında sabah yarım bardak ve akşam yarım bardak en mantıklısı

elimde bir tane ovu bir tane gebelik testi var.ovuyu adete daha yakin bir zamanda yapcam.daha 1 hafta var sayilir çünkü.baktim gene koyu arkasindan gabelik testinide patlatırım insallah bu ay yüzüm güler
Hadi inş canım.ne seviniriz hep beraber.

Bekleyecem içim rahatladı çok şükür içim rahatladı derken o kadar da rahat sayılmaz bulantılar ve afedersin kusmalar malesef başladı ve minik bir canlının bunlara sebep olduğunu artık biliyorum
Yaşasınnnnn midesi bulanan biri daha.ohh ohhh kesin hamile.maşşş maşşş.Allah tamamına erdirsin canım

Yaşasınnnnn midesi bulanan biri daha.ohh ohhh kesin hamile.maşşş maşşş.Allah tamamına erdirsin canım
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bol bulantılı günler. her haliyle güzel bir duygu

inşallah canim.hepimiz icin sevinmek nasip olur insallah
Veson bugün atesimi ortalama olarak girdim.normalde 6bucuk yada 6 ceyrekde ölçüyorum.bugun 6 da uyandim 36.7 ydi 6bucuktada 36.6

elimde bir tane ovu bir tane gebelik testi var.ovuyu adete daha yakin bir zamanda yapcam.daha 1 hafta var sayilir çünkü.baktim gene koyu arkasindan gabelik testinide patlatırım insallah bu ay yüzüm güler
inşallah canım..Allah gönlüne göre versin hilalcim...dualarım seninle....hepiniz hamile kalın inşallah...

bende onceden muallakta kalip sikintiya giriyordum.vesonla cibi ortalama gir demislerdi

Ateşlerinizin üstü de güzel altı da hiç sıkıntıya girmeyin :)) Cordelia

Bu ay da bir sürü güzel haber alalım bütün liste aşağı insin hepimiz peş peşe doğuralım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…