İbrahim saraç oğlu kür olarak tarifini verdi fakat ben yumurtamın çatlamasına 5 gün kalası 1 hafta boyunca havucu robotla sıkıp gece yatmadan önce veya sabah 1 bardak içiyorum. Aç karnına daha iyi oluyor. Aslında sabah yarım bardak ve akşam yarım bardak en mantıklısıKur falanmı
Hadi inş canım.ne seviniriz hep beraber.elimde bir tane ovu bir tane gebelik testi var.ovuyu adete daha yakin bir zamanda yapcam.daha 1 hafta var sayilir çünkü.baktim gene koyu arkasindan gabelik testinide patlatırıminsallah bu ay yüzüm güler
Yaşasınnnnn midesi bulanan biri daha.ohh ohhh kesin hamile.maşşş maşşş.Allah tamamına erdirsin canımBekleyecem içim rahatladı çok şükür içim rahatladı derken o kadar da rahat sayılmaz bulantılar ve afedersin kusmalar malesef başladı ve minik bir canlının bunlara sebep olduğunu artık biliyorum
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bol bulantılı günler.Hadi inş canım.ne seviniriz hep beraber.
Yaşasınnnnn midesi bulanan biri daha.ohh ohhh kesin hamile.maşşş maşşş.Allah tamamına erdirsin canım
inşallah canim.hepimiz icin sevinmek nasip olur insallahHadi inş canım.ne seviniriz hep beraber.
Yaşasınnnnn midesi bulanan biri daha.ohh ohhh kesin hamile.maşşş maşşş.Allah tamamına erdirsin canım
inşallah canım..Allah gönlüne göre versin hilalcim...dualarım seninle....hepiniz hamile kalın inşallah...elimde bir tane ovu bir tane gebelik testi var.ovuyu adete daha yakin bir zamanda yapcam.daha 1 hafta var sayilir çünkü.baktim gene koyu arkasindan gabelik testinide patlatırıminsallah bu ay yüzüm güler
Allah razi olsun canım.Aminnnnn,insallah burda bekleyen herkes hamile kalirinşallah canım..Allah gönlüne göre versin hilalcim...dualarım seninle....hepiniz hamile kalın inşallah...
Sağol canım borsa gibi ateşim var. Yukarı aşağı
ÇOK fark yok zAten sıkıntı Yok ortalama girinşallah canim.hepimiz icin sevinmek nasip olur insallah
Veson bugün atesimi ortalama olarak girdim.normalde 6bucuk yada 6 ceyrekde ölçüyorum.bugun 6 da uyandim 36.7 ydi 6bucuktada 36.6
insallah caNim insallahSağol canım borsa gibi ateşim var. Yukarı aşağıDüşmeyen güzel ateslere inşallah.
Nasıl oldun daha iyisin inşallah. Ben de ortalama girdim. İlk ölçüm 36.8 ikinci ölçüm 36.7ÇOK fark yok zAten sıkıntı Yok ortalama gir
Kiskandim seni ben de ortalama girdim ateşi.insallah caNim insallah
aynrn arada bisey yok zatenÇOK fark yok zAten sıkıntı Yok ortalama gir
Kiskandim seni ben de ortalama girdim ateşi.
Geçti çok şükür bugün birşeyciğim kalmadı.seninde ateşlerde çok fark Yok ortala gir.3 saat uyku varsa sıkıntı yokNasıl olsun daha iyisin inşallah. Ben de ortalama girdim. İlk ölçüm 36.8 ikinci ölçüm 36.7
Sahura kalkıyorum ateşi etkiler mi acep
İnşallah başlamaz hadi darla ile senden güzel haberler gelsin inşallahaynrn arada bisey yok zatenbugün ve yarın korkulu rüyam yarin 24.günüm.yani hep lekelenmemin basladigi gun
bende onceden muallakta kalip sikintiya giriyordum.vesonla cibi ortalama gir demislerdi
Çok sevindim canım. 4 te yatıyorum 7:50 de kalkıyorum. 3 saat oluyor yani . Sağol canım.Geçti çok şükür bugün birşeyciğim kalmadı.seninde ateşlerde çok fark Yok ortala gir.3 saat uyku varsa sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?