Sağol canım.Ateşlerinizin üstü de güzel altı da hiç sıkıntıya girmeyin :))Cordelia
Bu ay da bir sürü güzel haber alalım bütün liste aşağı insin hepimiz peş peşe doğuralım inşallahhh
Liste bile kalmadı doğru dürüst 5-6 kişi ateş ölçüyorAteşlerinizin üstü de güzel altı da hiç sıkıntıya girmeyin :))Cordelia
Bu ay da bir sürü güzel haber alalım bütün liste aşağı insin hepimiz peş peşe doğuralım inşallahhh
Liste bile kalmadı doğru dürüst 5-6 kişi ateş ölçüyor
Canım bir başlık daha var ates olcmeyle ilgili. Ates ölçer yöntemi gibi birşey. Soyleyecektim unuttum aklıma geldi.Liste bile kalmadı doğru dürüst 5-6 kişi ateş ölçüyor
insallahh canimİnşallah başlamaz hadi darla ile senden güzel haberler gelsin inşallah
inşallah ateslerimizin sonuda hayir olsunAteşlerinizin üstü de güzel altı da hiç sıkıntıya girmeyin :))Cordelia
cibi35 sana şeyi soracaktim ya.sende karin agrisi olmusmuydu.yani karninin alt taraflarinda kasıklarında falan.boyle cok sıkıntı verecek gibi degil ama sürekli kendini hissettiren bi agri.adetimin 6.ci gününden beri var
evet adet belirtimin dışında.özellikle dun yumurtlama agrisi gibi ağrım oldu.belim ve bacaklarimda agridi.bide bu sabah parlak sap sari bir akıntı geldi peceteye.belkide üşüttümKuzum benim adet belirtimde var o ağrı birde bel ağrısı o yüzden belirti olarak algılamadım ama 2-3 defa sağlam batma şeklinde ağrı yaşadım. Oda 4+lardaydı.
Senin adet belirtin dışında bir şey mi bu ağrı?
Neresi ki?Canım bir başlık daha var ates olcmeyle ilgili. Ates ölçer yöntemi gibi birşey. Soyleyecektim unuttum aklıma geldi.
evet adet belirtimin dışında.özellikle dun yumurtlama agrisi gibi ağrım oldu.belim ve bacaklarimda agridi.bide bu sabah parlak sap sari bir akıntı geldi peceteye.belkide üşüttüm
hadi yaaSarımsı akıntı bende de olmuştu
hadi yaamayıs ayı benim için boş geçecek bir aydı.eşimin ameliyatından dolayı ilişki bile olmaz derken yumurtlama günüm geçene kadar eşim ameliyat olmadı.ateşimde iyi maşallah.yarında lekelenmem olmaz ateşimde yüksek kalırsa bu ay umut etmeye başlayacağım
Test nasıl çıkacak bakalımHayırlı sabahlar kızlar bugünki ateş 35.9 şasırdımmı hayır dolar gibi bir çıkıyo bir düşüyo
Öyle birşeyler aratirken gördüm. Şaşırdım ne alaka sorayım dedim unutmuşum. Belki ben karıştırdım belki eski konuydu.Neresi ki?
Testide 4 gibi yapıcam canım bu stresle ondan da har çıkmaz ya hayırlısıTest nasıl çıkacak bakalım
Hayırlı sabahlar canimHayırlı sabahlar kızlar bugünki ateş 35.9 şasırdımmı hayır dolar gibi bir çıkıyo bir düşüyo
İnşallah canımhadi yaamayıs ayı benim için boş geçecek bir aydı.eşimin ameliyatından dolayı ilişki bile olmaz derken yumurtlama günüm geçene kadar eşim ameliyat olmadı.ateşimde iyi maşallah.yarında lekelenmem olmaz ateşimde yüksek kalırsa bu ay umut etmeye başlayacağım
Ateş ile ilgili birkaç konu var bildiğim ama aktif değil diye biliyorum.ateş ile ilgili tek aktif grup burası diğer yerlere pek giren yokÖyle birşeyler aratirken gördüm. Şaşırdım ne alaka sorayım dedim unutmuşum. Belki ben karıştırdım belki eski konuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?