Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah yükselir. Pozitifi yakalarsin.
Geçen ay dr sanirim sana progesteron testi yaptı. Kaç çıktı canım. Bu 6 haziranda yapacağı test
Geçen ayda böyle olmuştu kızarır gibi oldu sonra silikleşti evet progesteron testi yaptı 3 tu yanlış hatırlamıyorsam ayın 6sında da aynı testi tekrar yapıcam dedi

Geçen ayda böyle olmuştu kızarır gibi oldu sonra silikleşti evet progesteron testi yaptı 3 tu yanlış hatırlamıyorsam ayın 6sında da aynı testi tekrar yapıcam dedi
yumurtan olmamış geçen ay büyük ihtimal. Ama ben ateşe güveniyorum. Yükselmezse olmamış demektir. İnşallah yükselir. Klomene tepki vermiyor yumurtalar yada belki antibiyotik ilaçlar falan engelliyor. İnşallah güzel haberler alırsın canım.

Sağ ol canım hepimiz inşaallah

Sorma ya sen mi ben mi..bide sabahtan beri sanki adet olacakmis gibi degisik agrilar geziyor vücudumda.tuvalete gittim peceteye kremsi beyaz akıntı geldi ama cok degil.seytan diyor yarinki atese göre sabah test yap
Yapma canım daha erken. Vucudunu dinledikçe bir belirti var. Ben kimyasaldan sonra gebelik testi yapmam adetten önce. Yinede sen bilirsin. Ben yumurta çatlamış mi diye merak ettim ama gerek yok herhalde . Bu ne gergin bekleyiş yaa

bende yapip yapmama konusunda emin degilim iste.zaten ates biraz dusuk ciksa test yapma fikrinden direk vazgecerim.her ayimiz boyle gergin.insan çakışırken bile kafasindan atamazmi ya

inş canım ya çok heyecanlandım ben de .

Sorma ya sen mi ben mi..bide sabahtan beri sanki adet olacakmis gibi degisik agrilar geziyor vücudumda.tuvalete gittim peceteye kremsi beyaz akıntı geldi ama cok degil.seytan diyor yarinki atese göre sabah test yap
Bekle biraz daha.varsa ve çıkmazsa boş yere canın sıkılır.
bende yapip yapmama konusunda emin degilim iste.zaten ates biraz dusuk ciksa test yapma fikrinden direk vazgecerim.her ayimiz boyle gergin.insan çakışırken bile kafasindan atamazmi ya
Çakışırken zaten iş üstündeyiz lan ne düşüneceğiz başka ama çalışırken diyorsan valla 7/24 aklımda benim.yoruldum artık düşünmekten.gerçek olsunlütfennnnn

valla sizi dinleyecegim bekleyecegim.zaten adet olursamda gene salya sümük olcam ben aynen canim calisirken demek istedim hem calisiyorum hemde surekli kendimi dinliyorum.beyin yandi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…