Yumurtlamanin 6. Günü mu adetin mi canım.@cibi35 sana şeyi soracaktim ya.sende karin agrisi olmusmuydu.yani karninin alt taraflarinda kasıklarında falan.boyle cok sıkıntı verecek gibi degil ama sürekli kendini hissettiren bi agri.adetimin 6.ci gününden beri var
çok dikkatlisin kuzumYumurtlamanin 6. Günü mu adetin mi canım.
Ayy heyecan yaptım. Bebegindir inşallah.çok dikkatlisin kuzumyanlış yazmışım canım.yumurtlamanın 6.gününden itibaren
Canım inşallah yükselir. Pozitifi yakalarsin.Buyurun buradan yakın bugün davada silik yaa Eki Görüntüle 2152863
Kaç günde bir oluyorsun ve bugün kaçıncı günBuyurun buradan yakın bugün davada silik yaa Eki Görüntüle 2152863
Geçen ayda böyle olmuştu kızarır gibi oldu sonra silikleşti evet progesteron testi yaptı 3 tu yanlış hatırlamıyorsam ayın 6sında da aynı testi tekrar yapıcam dediCanım inşallah yükselir. Pozitifi yakalarsin.
Geçen ay dr sanirim sana progesteron testi yaptı. Kaç çıktı canım. Bu 6 haziranda yapacağı test
Ben her ay aynı günde olurum şaşmaz ayın kaçında olduysam bir sonraki ay aynı günde olurum 30 mu oluyo 31 mi 16. Günüm bugünKaç günde bir oluyorsun ve bugün kaçıncı gün
yumurtan olmamış geçen ay büyük ihtimal. Ama ben ateşe güveniyorum. Yükselmezse olmamış demektir. İnşallah yükselir. Klomene tepki vermiyor yumurtalar yada belki antibiyotik ilaçlar falan engelliyor. İnşallah güzel haberler alırsın canım.Geçen ayda böyle olmuştu kızarır gibi oldu sonra silikleşti evet progesteron testi yaptı 3 tu yanlış hatırlamıyorsam ayın 6sında da aynı testi tekrar yapıcam dedi
Sorma ya sen mi ben mi..bide sabahtan beri sanki adet olacakmis gibi degisik agrilar geziyor vücudumda.tuvalete gittim peceteye kremsi beyaz akıntı geldi ama cok degil.seytan diyor yarinki atese göre sabah test yapAyy heyecan yaptım. Bebegindir inşallah.
Sağ ol canım hepimiz inşaallahyumurtan olmamış geçen ay büyük ihtimal. Ama ben ateşe güveniyorum. Yükselmezse olmamış demektir. İnşallah yükselir. Klomene tepki vermiyor yumurtalar yada belki antibiyotik ilaçlar falan engelliyor. İnşallah güzel haberler alırsın canım.
Yapma canım daha erken. Vucudunu dinledikçe bir belirti var. Ben kimyasaldan sonra gebelik testi yapmam adetten önce. Yinede sen bilirsin. Ben yumurta çatlamış mi diye merak ettim ama gerek yok herhalde . Bu ne gergin bekleyiş yaaSorma ya sen mi ben mi..bide sabahtan beri sanki adet olacakmis gibi degisik agrilar geziyor vücudumda.tuvalete gittim peceteye kremsi beyaz akıntı geldi ama cok degil.seytan diyor yarinki atese göre sabah test yap
Yani Kan vermek kolaysa sağlık ocağında iki dakikada falan verebilirsin tam zamanı ama öyle randevu al sıra bekle dr a bak diye yalvar falan uğraştıracak işse hiç uğraşma boşver çatladı yumurtalarVeson progesteron testini yarın bende yaptirayim mi
bende yapip yapmama konusunda emin degilim iste.zaten ates biraz dusuk ciksa test yapma fikrinden direk vazgecerim.her ayimiz boyle gergin.insan çakışırken bile kafasindan atamazmi yaYapma canım daha erken. Vucudunu dinledikçe bir belirti var. Ben kimyasaldan sonra gebelik testi yapmam adetten önce. Yinede sen bilirsin. Ben yumurta çatlamış mi diye merak ettim ama gerek yok herhalde . Bu ne gergin bekleyiş yaa
Haklisin catladilarrrrrYani Kan vermek kolaysa sağlık ocağında iki dakikada falan verebilirsin tam zamanı ama öyle randevu al sıra bekle dr a bak diye yalvar falan uğraştıracak işse hiç uğraşma boşver çatladı yumurtalar
inş canım ya çok heyecanlandım ben de .hadi yaamayıs ayı benim için boş geçecek bir aydı.eşimin ameliyatından dolayı ilişki bile olmaz derken yumurtlama günüm geçene kadar eşim ameliyat olmadı.ateşimde iyi maşallah.yarında lekelenmem olmaz ateşimde yüksek kalırsa bu ay umut etmeye başlayacağım
Bekle biraz daha.varsa ve çıkmazsa boş yere canın sıkılır.Sorma ya sen mi ben mi..bide sabahtan beri sanki adet olacakmis gibi degisik agrilar geziyor vücudumda.tuvalete gittim peceteye kremsi beyaz akıntı geldi ama cok degil.seytan diyor yarinki atese göre sabah test yap
Çakışırken zaten iş üstündeyiz lan ne düşüneceğiz başkabende yapip yapmama konusunda emin degilim iste.zaten ates biraz dusuk ciksa test yapma fikrinden direk vazgecerim.her ayimiz boyle gergin.insan çakışırken bile kafasindan atamazmi ya
İkisi de tutar inş,bize de Umut olursun canımHaklisin catladilarrrrr
Tutacak canım sizin bebekler de yolda hepimiz kavuşacağız inşallahİkisi de tutar inş,bize de Umut olursun canım
valla sizi dinleyecegim bekleyecegim.zaten adet olursamda gene salya sümük olcam beninş canım ya çok heyecanlandım ben de .
Bekle biraz daha.varsa ve çıkmazsa boş yere canın sıkılır.
Çakışırken zaten iş üstündeyiz lan ne düşüneceğiz başkaama çalışırken diyorsan valla 7/24 aklımda benim.yoruldum artık düşünmekten.gerçek olsunlütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?