Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım benim, benim aklimda gebeliğin hala devam ediyor diye kalmış Rabbim sabirlar versin cok zor biliyorum. Cok yakin arkadasiminda tüp bebek transferi negatif sonuclandi tekrar.. teselli verecek soz bulamiyorum. Takdiri ilahi.. Rabbim kucaklarinizi doldursun sizinde.. hadislerde peygamber efendimiz soylemis; kim mumin kardesi icin dua ederse melekler de bir misli ona olsun der.. ettigin dualarin dönüşü alirsiniz insallah bu mubarek Ramazan ayinin hurmetine...

Canim hamileliğin tek belirtisi benim için adetin gecikmesi ve kanda beta hcg tespit edilmesi. Dr kese ve kalp atışı var deyince de hamile oluyorsun. Cogu Dr beta hcg ye göre hamilesin demiyor.
Ahhh sen gelde bunu benim beynime anlat. Her ay adetime yakın zamanlarda o kadar çok belirtiler yaşıyorum ki. Test yapıp hayal kırıklıklarından bıktım artık. Ateşim tabloda yükselmedi ama bir ümit acabamı diye 1 saat önce yine dayanamadım test yaptım negatif

Canim hamileliğin tek belirtisi benim için adetin gecikmesi ve kanda beta hcg tespit edilmesi. Dr kese ve kalp atışı var deyince de hamile oluyorsun. Cogu Dr beta hcg ye göre hamilesin demiyor.
canim tabiki en kesin sonuc veren belirtiler onlar ama iste insan her zamankinden farkli bisey ariyor.

Ya ruyamda bile ates olcüyordum.kırk kere uyandım en son 6ya 10 vardı uyandığımda 36.5 cıktı.sonra 6.30 da 7.30 da uyandıkca tekrar ölçtüm 36.6 cıktı.ben kendimi düşüşe hazırlamak için düşük olanı girdim

Benim düzenimde hic sasma yok masallah.her ay oldugu gibi 24.gün ates 36.5 ve lekelenme baslar.bu ayda şaşmadı.lekelenmede basladi.hatta direk pembemsi kan geldi.yarında ates düşüşe gecer.hadi bana gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…