- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Ağzın bal yesin,göbüşlerimiz bebiş dolsunnnTutacak canım sizin bebekler de yolda hepimiz kavuşacağız inşallah
Belirti manyağı olduk yeminlevalla sizi dinleyecegim bekleyecegim.zaten adet olursamda gene salya sümük olcam benaynen canim calisirken demek istedim hem calisiyorum hemde surekli kendimi dinliyorum.beyin yandi valla
Ah canım benim, benim aklimda gebeliğin hala devam ediyor diye kalmışTeşekkür ederim canım iyiyim. Ocakdaki son kürtajdan sonra reglim düzensizleşti. Onun için bu ay ısı takibine başladım. Çocuk işini uzun bir süre kapattım. Eğer ileride tekrar yoğun bir şekilde tekrar istemeye başlarsam bi tüp bebek düşünüyorum. Onu da ileride pişman olmamak için yaparım eğer yaparsam . Evlat edinmeye çok sıcak bakıyoruz eşimle. Psikolojik olarak tam anlamıyla kendimizi iyi hissettiğimizde bu işi de araştıracağım. Yavaş yavaş başladım araştırmaya . Önce kendimi hazır hissetmem lazım o yavruya iyi bir anne olabilmek için. Tabi her yönüyle çok iyi düşünmek ve kendimizi hazırlamamız lazım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz ya, ben de artık dualarımda sağlıklı hayırlı anne baba olacaklara evlat nasip et Rabbim diyorum. Başta bu topicteki içinde evlat sevgisi olanlara sonra da isteyen herkese nasip etsin. Senin Arslan paşan da büyümüştür artık maşallah . Teyzesi Kocaman öpüyor onu
herseyide belirti olarak düşünüyoruzBelirti manyağı olduk yeminle
Canim hamileliğin tek belirtisi benim için adetin gecikmesi ve kanda beta hcg tespit edilmesi. Dr kese ve kalp atışı var deyince de hamile oluyorsun. Cogu Dr beta hcg ye göre hamilesin demiyor.herseyide belirti olarak düşünüyoruz
Ahhh sen gelde bunu benim beynime anlat. Her ay adetime yakın zamanlarda o kadar çok belirtiler yaşıyorum ki. Test yapıp hayal kırıklıklarından bıktım artık. Ateşim tabloda yükselmedi ama bir ümit acabamı diye 1 saat önce yine dayanamadım test yaptım negatifCanim hamileliğin tek belirtisi benim için adetin gecikmesi ve kanda beta hcg tespit edilmesi. Dr kese ve kalp atışı var deyince de hamile oluyorsun. Cogu Dr beta hcg ye göre hamilesin demiyor.
canim tabiki en kesin sonuc veren belirtiler onlar ama iste insan her zamankinden farkli bisey ariyor.Canim hamileliğin tek belirtisi benim için adetin gecikmesi ve kanda beta hcg tespit edilmesi. Dr kese ve kalp atışı var deyince de hamile oluyorsun. Cogu Dr beta hcg ye göre hamilesin demiyor.
M Mother of pearl ne alemdesin
Benim düzenimde hic sasma yok masallah.her ay oldugu gibi 24.gün ates 36.5 ve lekelenme baslar.bu ayda şaşmadı.lekelenmede basladi.hatta direk pembemsi kan geldi.yarında ates düşüşe gecer.hadi bana gecmis olsun
valla oturup deli gibi aglayasim var
Benim düzenimde hic sasma yok masallah.her ay oldugu gibi 24.gün ates 36.5 ve lekelenme baslar.bu ayda şaşmadı.lekelenmede basladi.hatta direk pembemsi kan geldi.yarında ates düşüşe gecer.hadi bana gecmis olsun
canim gözün aydin tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin inşallahŞimdi ekleyebildim.
Çok teşekkürler cnm darısı başına inşcanim gözün aydin tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?