- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Ayyy çok sevindim.Şimdi ekleyebildim.
Gözün aydın canımŞimdi ekleyebildim.
Canım hemen moralini bozma herşey nasip. Sen kısa bir süre içinde kavuşacaksın bebeginevalla oturup deli gibi aglayasim var
Canım sağlıkla ilerlesin tebriklerÇok teşekkürler kızlar amin inş darısı tüm isteyenlerin başına
MAŞALLah CNm çok sevindim:)) çizgi doğru yerde demekki yoksa daha önce çatlasaydı kanda o zaman mutlaka çıkardıŞimdi ekleyebildim.
iyi dilegin ve pozitifligin icin cok sagol canim.elimde degil.tuvalete gidip aglayip icimi döktum tutamadim artik.sabah adet sancisi gibi bi bi agri geldi.bide afederisin dünden beride bi gaz vardi.bağırsaklarim bozulmus gibi tuvalete ciktim.sonra peceteye pembesi kan geldi.dahada gelen giden yok ama yeni yasadigim bisey degi daha oncede oldu.sadece böyle agrili olmamisti daha once.Canım hemen moralini bozma herşey nasip. Sen kısa bir süre içinde kavuşacaksın bebegine
Çok teşekkürler cnmCanım sağlıkla ilerlesin tebrikler
Çok teşekkürler cnm. Ama çizgi doğru yerde bile olsa çıkmalıydı bence. Testim de silik gibi geldi. Şimdi kan verdim sonuç çıkınca yazarım.MAŞALLah CNm çok sevindim:)) çizgi doğru yerde demekki yoksa daha önce çatlasaydı kanda o zaman mutlaka çıkardı
Şimdi ekleyebildim.
iyi dilegin ve pozitifligin icin cok sagol canim.elimde degil.tuvalete gidip aglayip icimi döktum tutamadim artik.sabah adet sancisi gibi bi bi agri geldi.bide afederisin dünden beride bi gaz vardi.bağırsaklarim bozulmus gibi tuvalete ciktim.sonra peceteye pembesi kan geldi.dahada gelen giden yok ama yeni yasadigim bisey degi daha oncede oldu.sadece böyle agrili olmamisti daha once.
İnşallah bir dahaki ay. Ben inanıyorum sende inan lütfen. Lütfen ağlama...iyi dilegin ve pozitifligin icin cok sagol canim.elimde degil.tuvalete gidip aglayip icimi döktum tutamadim artik.sabah adet sancisi gibi bi bi agri geldi.bide afederisin dünden beride bi gaz vardi.bağırsaklarim bozulmus gibi tuvalete ciktim.sonra peceteye pembesi kan geldi.dahada gelen giden yok ama yeni yasadigim bisey degi daha oncede oldu.sadece böyle agrili olmamisti daha once.
evet bu ayi bos gececektik ama genede umudum vardi.aglamaktan bıktım bende ama elimde degilDeğişik döngü gebeliğe hazırlık derler hep. Bu ayı gözden çıkarmıştın zaten öyle düşün bozma moralini canım. Hem adet gelmeden belli olmaz hiç birşey.
keske senin kadar benimde inancim olsa kuzum ama maalesef yokİnşallah bir dahaki ay. Ben inanıyorum sende inan lütfen. Lütfen ağlama...
Rahme embriyo Geç yerleşti ise çıkmayabilir ki çıkmamış işte:)) 18 de de çatlamış belki de bilemedim kan değerinden aşağı yukarı ne zaman çatlamış anlarız belkiÇok teşekkürler cnm. Ama çizgi doğru yerde bile olsa çıkmalıydı bence. Testim de silik gibi geldi. Şimdi kan verdim sonuç çıkınca yazarım.
Çok teşekkür ederim cnm inş sağlıkla kavuşuruz meleklerimizeMaşallah canım yaa çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Yoo ben geçen ay hamile iken her ay adet belirtilerim neyse hepsi oldu adet olmadım. Fazladan belirti iğne batması gibi batmalar sabahları gerinme sorunuevet bu ayi bos gececektik ama genede umudum vardi.aglamaktan bıktım bende ama elimde degilher ay nasil basliyorsa bu ayda oyle basladi canim devami gelir,adet olurum.benim kafamdaki eger bir gun hamile kalirsam heray olanlar o ay olmayacak yada olmamasi gerek diye dusunuyorum
kasık ağrılarım batmalarım oldu kuzum.dediğim gibi yumurtlamanın altıncı gününden beri var.ama adet olurum gibime geliyor.hayırlısı diyorum gene..Yoo ben geçen ay hamile iken her ay adet belirtilerim neyse hepsi oldu adet olmadım. Fazladan belirti iğne batması gibi batmalar sabahları gerinme sorunu
Çokkk şüküürrr kavuştursa.umudumuzu sayende devam ettireceğiz.maşşş sağlıkla kavuş yavruna.tebrikler canımmmmÇok teşekkür ederim cnm inş sağlıkla kavuşuruz meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?