Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hemen moralini bozma herşey nasip. Sen kısa bir süre içinde kavuşacaksın bebegine
iyi dilegin ve pozitifligin icin cok sagol canim.elimde degil.tuvalete gidip aglayip icimi döktum tutamadim artik.sabah adet sancisi gibi bi bi agri geldi.bide afederisin dünden beride bi gaz vardi.bağırsaklarim bozulmus gibi tuvalete ciktim.sonra peceteye pembesi kan geldi.dahada gelen giden yok ama yeni yasadigim bisey degi daha oncede oldu.sadece böyle agrili olmamisti daha once.

Değişik döngü gebeliğe hazırlık derler hep. Bu ayı gözden çıkarmıştın zaten öyle düşün bozma moralini canım. Hem adet gelmeden belli olmaz hiç birşey.

İnşallah bir dahaki ay. Ben inanıyorum sende inan lütfen. Lütfen ağlama...

Değişik döngü gebeliğe hazırlık derler hep. Bu ayı gözden çıkarmıştın zaten öyle düşün bozma moralini canım. Hem adet gelmeden belli olmaz hiç birşey.
evet bu ayi bos gececektik ama genede umudum vardi.aglamaktan bıktım bende ama elimde degil her ay nasil basliyorsa bu ayda oyle basladi canim devami gelir,adet olurum.benim kafamdaki eger bir gun hamile kalirsam heray olanlar o ay olmayacak yada olmamasi gerek diye dusunuyorum

Çok teşekkürler cnm. Ama çizgi doğru yerde bile olsa çıkmalıydı bence. Testim de silik gibi geldi. Şimdi kan verdim sonuç çıkınca yazarım.
Rahme embriyo Geç yerleşti ise çıkmayabilir ki çıkmamış işte:)) 18 de de çatlamış belki de bilemedim kan değerinden aşağı yukarı ne zaman çatlamış anlarız belki

Yoo ben geçen ay hamile iken her ay adet belirtilerim neyse hepsi oldu adet olmadım. Fazladan belirti iğne batması gibi batmalar sabahları gerinme sorunu

Yoo ben geçen ay hamile iken her ay adet belirtilerim neyse hepsi oldu adet olmadım. Fazladan belirti iğne batması gibi batmalar sabahları gerinme sorunu
kasık ağrılarım batmalarım oldu kuzum.dediğim gibi yumurtlamanın altıncı gününden beri var.ama adet olurum gibime geliyor.hayırlısı diyorum gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…