Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebişimizin kalbi gümbür gümbürdü dr.um buyuzden acele etmeyelım demıs düşündüğüm gb daha net oldu dedı böyle. Çok şükür 188lerde falan atıyordu tabı sormayı unttum bız hesapladık vıdeodan dınleyıp:) 1 ay sonra yüksek ıhtımal cinsiyet dedi bakalım heyecanla beklıyorum:) hersey cok ıyıymıs hatta 1gun ılerıdeymıs gelişimi:) 8+6 çıktı. Kılon da cok iyi takılma alma şuan cok ıyısın dedı:)

Muhteşem bir duygu. Allahım inşallah sağlıkla doğsun

Gözün aydın canım.Maşallah Hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz. . Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Muhteşem bir duygu. Allahım inşallah sağlıkla doğsun
Canım sağoll inşallah senin gibi guzel evlatlar yetıstırebılırım ben de ❤ her aşaması gerçekten daha farklıymış kimbilir evlat büyütmek nasıl bir his. Inşallah 4.de aşkınızın meyvesı olarak gelsın hemencık:)

Gözün aydın canım.Maşallah Hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz. . Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Teşekkür ederimm canımcımm Aminn inşallah Senin de güzel haberlerini bekliyorum ınsallahh

Bundan sonra çatlarmıki
Canım bugün kaçıncı günün bilmiyorum ama her kadında farklıdır çatlama günü. Hatta aynı kişide her ay aynı olmayabiliyor.20. Günden sonra çatlayan da olabiliyor. Hatta burda bazı arkadaşların 30. Günlerde çatladığı ve hamile kaldığı olmuştu. Şuan LeYLa_21 ablanın tablosuna bakarsan hamile kaldığı ay geç ovulasyon olmuştu. Şimdi çok şükür hamile

17.günüm günler geçtikçe ümitsizleşiyorum geçen ay çatlamamiştıda ondan sıkıntım canım inşallah dediğin gibi olur

Evet cnm.benim 23.gün çatlamıştı.çok şükür bebiş oldu.Allah hepinize nasip etsin...

Veson cnm değerim 639 çıktı. Sence ne zaman ovulasyon olmuştur.
Maşallah çok güzel değer:) bence değerin dpo15-16-17 o civarları işaret ediyor bu da çizgin doğru yerde olduğunu gösteriyor gibi.hadi yeniden tebrik ederim kat kat artsın inşallah kucağına aldığın günleri gör.hsg sonrası hemen hamile kalanlar kervanına bir kişi daha ekledik [/ATTACH]

Eklentiler

• IMG_7013.webp
    14 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkürler cnm inş senin de güzel haberini alırız.Evet hsg sonrası oldu. Bir de belirtisiz hamileliğe inanmıyorum sözümü de yutmuş oldum. Hala şoktayım ve biraz da korkuyorum. Bir sürü ilaç içtim geçen hafta kanda çıkmayınca. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…