Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç de getirme CNm aklına kötü şeyler Rabbim esirgesin sizi inşallah.herşey güzel olacak kontrol ne zaman

Ben de belirtisiz hamilelik olmaz diyenlerdenim.özellikle de bir kasık batması,arada bıçak saplanması olmazsa olmazım.hatta bence ben de bu ay da yok bu sebeplerden.yani şimdi hiç batman kasılman olmadı mı?hiç?
Pozitif düşünüyoruz.hamilleiği öğrenmeden içilen ilaçların bir zararı,geçerliliği yoktur düsturu ile hareket ediyoruz.

Sen hala belirti ara :))

Canım bende o batmalar oldu sonuç düşük. Belki de yerleşme de sorun olduğu için batma oluyor bazıları bu mücadeleyi kazanıyor bazıları kaybediyor. Hic belirti olmaması daha iyi belki diye düşünüyorum.

Amin canım inşallah allah sağlıkla versin bizede ve hepimizede. Vermezse de bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Evlat büyütmek çok sabır isteyen bir şey. Özellikle 2 oğlum arasında 20 ay fark vardı yani ikiz büyütmüş kadar oldum. Misafirliğe bile gidemezdim. Kimse benim gibi sabredemez onlara diye düşünürdüm. Ama kız çocuğu çok farklıymış. Sakin mantıklı dersleride çok iyi. Bu gün sabah bursluluk sınavına girdi. Bakalım şans kazanır inşallah. En çok da kızım kardeşi olsun istiyor. Her ay dua ediyor olsun diye

Canım başarılar diliyorum kızına. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Cnm inanki hiç belirtim yoktu. Hatta dün ve önceki gün adet ağrım vardı. Sadece adet olmaya yakın göğüslerim şişer öyle oldu yine. önceki aylar batmalar fln olurdu hatta. Ya tabi ilerleyen zamanda görcez doğru bir örnekmiyim ama hamile kalma kısmında belirtisiz de olabiliyormuş.

Canım başarılar diliyorum kızına. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Amin sağol canım benim. Eminim ki Allah bizim gibi evlat hasretiyle yananlara hayırlı evlat verir. Çünkü bizler evlatlarımıza sevgimizi gösteriyoruz. Bazıları hiç istemiyorken doğurup döverek büyütüyor çocuklarını. Sonra niye hayırsız oldu diye hayıflanıyorlar

Inşallah kızına evlatlarına bir kardeş gelir tez vakit. Evet nasipte ne varsa öyle oluyor gerçekten misal 1evladımı kucagıma alayım inşallah saglıkla ama benm nasıbımde 2. Evlat yoksa ıstedıgım kadar ısteyım bunu degıstıremeyz Allahımın takdırı:/ ınsallah Allahım herkesın ıstedıgını versın. Kızına da basarılar diliyorum inşallah güzel sonucla dönecek

Hiç de getirme CNm aklına kötü şeyler Rabbim esirgesin sizi inşallah.herşey güzel olacak kontrol ne zaman
amin cnm siz de olmasanız zaten çok yalnız hissetcem. Maalesef yaşamayan kimse hissettiklerini anlamıyor. Korkudan insan doğru düzgün sevinemiyor bile. Netleşmeden kimseye de söylemek istemiyorum. Dr için yarına randevu bulamadım. Yarın asistanına ulaşcam bakalım.

Tebrik ederim insallah saglikla gelir dunyaya :)

2 gün önce idrarla yaptığım gebelik testine ertesi gün baktığımda çok silik 2. çizgiyi gördüm. Resmini çektim ama çok belli olmuyor. Hcg tarafında çok hafif bir kırmızılık oluşmuş. Ama yinede ümitlenmiycem. 5 gün daha bekleyip öyle kan testine gidicem

Amin bir tanem inşallah

Adet belirtileri aynen yaşanıyor buna katılıyorum.

Sen hala belirti ara :))
Valla belirtili,belirtisiz sağlıkla bir olaydı şu bebiş.çatladım artık.

Ay ben şok

Valla gördüm.inşşş gelmiştir bebişin.çok meraklandım yavyummmm

Kuzum ben de cok batma oldu hatta hala oluyor yaklaşık 3ay a kadar yerlesme agrıları denıyor. Düşükle bagdastırma sakın bıdaha yaşarsan batmaları moralını bozma cnku oluyor genelde❣

Kuzum ben de cok batma oldu hatta hala oluyor yaklaşık 3ay a kadar yerlesme agrıları denıyor. Düşükle bagdastırma sakın bıdaha yaşarsan batmaları moralını bozma cnku oluyor genelde❣
Sağol canım. Düşündükçe kuruyorum. İnşallah herşey iyi olur. Negatif olmak istemiyorum. İyi ki varsınız. Moral oluyor bana.

Valla gördüm.inşşş gelmiştir bebişin.çok meraklandım yavyummmm
Valla 5 gün nasıl sabredip bekliycem bilmiyorum. Heycandan gebericem
Ya varsa diye karnımı sıkan şeyler giymiyorum. Her hareketime dikkat ediyorum. Ama yinede yokmuş gibi düşünmem gerek çünkü yoksa çok üzülüyorum. Sonra diğer ayki yumurtama hazırlık için psikolojimin iyi olması gerek. Her ay adet olduktan sonra mutluluk oyununa mecburen devam

Sağol canım. Düşündükçe kuruyorum. İnşallah herşey iyi olur. Negatif olmak istemiyorum. İyi ki varsınız. Moral oluyor bana.

Freshmommy aynen canım çok haklısın düşükle batmaların alakası yok. Zaten her bebekte farklı belirtiler oluyor. 3 çocuğumda da farklı belirtiler yaşadım. 2 ci oğluma hamile olduğumu bile fark edememiştim. Hiç beklemiyorken olmuştu. Bi de adet günümü bile unuttuğumdan doktor söylemişti kaç günlük olabileceğini. Sütüm koruyo diye korunmamıştım. Yani ilk 1 ay hiç belirti olmayabiliyor da. Bi de pek çok kişi farkında olmadan adetle birlikte bebeğini düşürüyormuş. Adeti uzadı zannedip test yaptırmıyorlar ve haberleri bile olmadan düşük yaşıyorlar. Zaten sorun varsa rahim bebeği tutmuyor. Onun için üzülmemek gerek. Ya doğup sakat olsa dahamı iyi. Ömür boyu o yavrucak işkenceyle yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…