Hiç de getirme CNm aklına kötü şeyler Rabbim esirgesin sizi inşallah.herşey güzel olacak kontrol ne zamanTeşekkürler cnm inş senin de güzel haberini alırız.Evet hsg sonrası oldu. Bir de belirtisiz hamileliğe inanmıyorum sözümü de yutmuş oldum. Hala şoktayım ve biraz da korkuyorum. Bir sürü ilaç içtim geçen hafta kanda çıkmayınca. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum sadece.
Ben de belirtisiz hamilelik olmaz diyenlerdenim.özellikle de bir kasık batması,arada bıçak saplanması olmazsa olmazım.hatta bence ben de bu ay da yok bu sebeplerden.yani şimdi hiç batman kasılman olmadı mı?hiç?Teşekkürler cnm inş senin de güzel haberini alırız.Evet hsg sonrası oldu. Bir de belirtisiz hamileliğe inanmıyorum sözümü de yutmuş oldum. Hala şoktayım ve biraz da korkuyorum. Bir sürü ilaç içtim geçen hafta kanda çıkmayınca. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum sadece.
Ben de belirtisiz hamilelik olmaz diyenlerdenim.özellikle de bir kasık batması,arada bıçak saplanması olmazsa olmazım.hatta bence ben de bu ay da yok bu sebeplerden.yani şimdi hiç batman kasılman olmadı mı?hiç?
Pozitif düşünüyoruz.hamilleiği öğrenmeden içilen ilaçların bir zararı,geçerliliği yoktur düsturu ile hareket ediyoruz.
Canım bende o batmalar oldu sonuç düşük. Belki de yerleşme de sorun olduğu için batma oluyor bazıları bu mücadeleyi kazanıyor bazıları kaybediyor. Hic belirti olmaması daha iyi belki diye düşünüyorum.Ben de belirtisiz hamilelik olmaz diyenlerdenim.özellikle de bir kasık batması,arada bıçak saplanması olmazsa olmazım.hatta bence ben de bu ay da yok bu sebeplerden.yani şimdi hiç batman kasılman olmadı mı?hiç?
Pozitif düşünüyoruz.hamilleiği öğrenmeden içilen ilaçların bir zararı,geçerliliği yoktur düsturu ile hareket ediyoruz.
Amin canım inşallah allah sağlıkla versin bizede ve hepimizede. Vermezse de bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Evlat büyütmek çok sabır isteyen bir şey. Özellikle 2 oğlum arasında 20 ay fark vardı yani ikiz büyütmüş kadar oldum. Misafirliğe bile gidemezdim. Kimse benim gibi sabredemez onlara diye düşünürdüm. Ama kız çocuğu çok farklıymış. Sakin mantıklı dersleride çok iyi. Bu gün sabah bursluluk sınavına girdi. Bakalım şans kazanır inşallah. En çok da kızım kardeşi olsun istiyor. Her ay dua ediyor olsun diyeCanım sağoll inşallah senin gibi guzel evlatlar yetıstırebılırım ben de ❤ her aşaması gerçekten daha farklıymış kimbilir evlat büyütmek nasıl bir his. Inşallah 4.de aşkınızın meyvesı olarak gelsın hemencık:)
Canım başarılar diliyorum kızına. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Amin canım inşallah allah sağlıkla versin bizede ve hepimizede. Vermezse de bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Evlat büyütmek çok sabır isteyen bir şey. Özellikle 2 oğlum arasında 20 ay fark vardı yani ikiz büyütmüş kadar oldum. Misafirliğe bile gidemezdim. Kimse benim gibi sabredemez onlara diye düşünürdüm. Ama kız çocuğu çok farklıymış. Sakin mantıklı dersleride çok iyi. Bu gün sabah bursluluk sınavına girdi. Bakalım şans kazanır inşallah. En çok da kızım kardeşi olsun istiyor. Her ay dua ediyor olsun diye
Cnm inanki hiç belirtim yoktu. Hatta dün ve önceki gün adet ağrım vardı. Sadece adet olmaya yakın göğüslerim şişer öyle oldu yine. önceki aylar batmalar fln olurdu hatta. Ya tabi ilerleyen zamanda görcez doğru bir örnekmiyim ama hamile kalma kısmında belirtisiz de olabiliyormuş.Ben de belirtisiz hamilelik olmaz diyenlerdenim.özellikle de bir kasık batması,arada bıçak saplanması olmazsa olmazım.hatta bence ben de bu ay da yok bu sebeplerden.yani şimdi hiç batman kasılman olmadı mı?hiç?
Amin sağol canım benim. Eminim ki Allah bizim gibi evlat hasretiyle yananlara hayırlı evlat verir. Çünkü bizler evlatlarımıza sevgimizi gösteriyoruz. Bazıları hiç istemiyorken doğurup döverek büyütüyor çocuklarını. Sonra niye hayırsız oldu diye hayıflanıyorlarCanım başarılar diliyorum kızına. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Inşallah kızına evlatlarına bir kardeş gelir tez vakit. Evet nasipte ne varsa öyle oluyor gerçekten misal 1evladımı kucagıma alayım inşallah saglıkla ama benm nasıbımde 2. Evlat yoksa ıstedıgım kadar ısteyım bunu degıstıremeyz Allahımın takdırı:/ ınsallah Allahım herkesın ıstedıgını versın. Kızına da basarılar diliyorum inşallah güzel sonucla dönecekAmin canım inşallah allah sağlıkla versin bizede ve hepimizede. Vermezse de bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Evlat büyütmek çok sabır isteyen bir şey. Özellikle 2 oğlum arasında 20 ay fark vardı yani ikiz büyütmüş kadar oldum. Misafirliğe bile gidemezdim. Kimse benim gibi sabredemez onlara diye düşünürdüm. Ama kız çocuğu çok farklıymış. Sakin mantıklı dersleride çok iyi. Bu gün sabah bursluluk sınavına girdi. Bakalım şans kazanır inşallah. En çok da kızım kardeşi olsun istiyor. Her ay dua ediyor olsun diye
amin cnm siz de olmasanız zaten çok yalnız hissetcem. Maalesef yaşamayan kimse hissettiklerini anlamıyor. Korkudan insan doğru düzgün sevinemiyor bile. Netleşmeden kimseye de söylemek istemiyorum. Dr için yarına randevu bulamadım. Yarın asistanına ulaşcam bakalım.Hiç de getirme CNm aklına kötü şeyler Rabbim esirgesin sizi inşallah.herşey güzel olacak kontrol ne zaman
Tebrik ederim insallah saglikla gelir dunyaya :)amin cnm siz de olmasanız zaten çok yalnız hissetcem. Maalesef yaşamayan kimse hissettiklerini anlamıyor. Korkudan insan doğru düzgün sevinemiyor bile. Netleşmeden kimseye de söylemek istemiyorum. Dr için yarına randevu bulamadım. Yarın asistanına ulaşcam bakalım.
Amin bir tanem inşallahInşallah kızına evlatlarına bir kardeş gelir tez vakit. Evet nasipte ne varsa öyle oluyor gerçekten misal 1evladımı kucagıma alayım inşallah saglıkla ama benm nasıbımde 2. Evlat yoksa ıstedıgım kadar ısteyım bunu degıstıremeyz Allahımın takdırı:/ ınsallah Allahım herkesın ıstedıgını versın. Kızına da basarılar diliyorum inşallah güzel sonucla dönecek
Çok teşekkürler canım inş burdaki bütün hamileler sağlıkla kavuşur yavrularına bekleyenlerin de tez zamanda mutlu haberlerini alırız inşTebrik ederim insallah saglikla gelir dunyaya :)
Adet belirtileri aynen yaşanıyor buna katılıyorum.Cnm inanki hiç belirtim yoktu. Hatta dün ve önceki gün adet ağrım vardı. Sadece adet olmaya yakın göğüslerim şişer öyle oldu yine. önceki aylar batmalar fln olurdu hatta. Ya tabi ilerleyen zamanda görcez doğru bir örnekmiyim ama hamile kalma kısmında belirtisiz de olabiliyormuş.
Valla belirtili,belirtisiz sağlıkla bir olaydı şu bebiş.çatladım artık.Sen hala belirti ara :))
Ay ben şokCnm inanki hiç belirtim yoktu. Hatta dün ve önceki gün adet ağrım vardı. Sadece adet olmaya yakın göğüslerim şişer öyle oldu yine. önceki aylar batmalar fln olurdu hatta. Ya tabi ilerleyen zamanda görcez doğru bir örnekmiyim ama hamile kalma kısmında belirtisiz de olabiliyormuş.
Valla gördüm.inşşş gelmiştir bebişin.çok meraklandım yavyummmm
Kuzum ben de cok batma oldu hatta hala oluyor yaklaşık 3ay a kadar yerlesme agrıları denıyor. Düşükle bagdastırma sakın bıdaha yaşarsan batmaları moralını bozma cnku oluyor genelde❣Canım bende o batmalar oldu sonuç düşük. Belki de yerleşme de sorun olduğu için batma oluyor bazıları bu mücadeleyi kazanıyor bazıları kaybediyor. Hic belirti olmaması daha iyi belki diye düşünüyorum.
Sağol canım. Düşündükçe kuruyorum. İnşallah herşey iyi olur. Negatif olmak istemiyorum. İyi ki varsınız. Moral oluyor bana.Kuzum ben de cok batma oldu hatta hala oluyor yaklaşık 3ay a kadar yerlesme agrıları denıyor. Düşükle bagdastırma sakın bıdaha yaşarsan batmaları moralını bozma cnku oluyor genelde❣
Valla 5 gün nasıl sabredip bekliycem bilmiyorum. Heycandan gebericemValla gördüm.inşşş gelmiştir bebişin.çok meraklandım yavyummmm
Sağol canım. Düşündükçe kuruyorum. İnşallah herşey iyi olur. Negatif olmak istemiyorum. İyi ki varsınız. Moral oluyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?