Sakın oyle düşünme canm o korku bende de vardı anlıyorum çok ıyı ama gecıcek emin ol. Bazen Bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır. Sabır en guzelı Allahım meleğini gönderecek sana. hepımıze sona ermek nasıp olsunSağol canım. Düşündükçe kuruyorum. İnşallah herşey iyi olur. Negatif olmak istemiyorum. İyi ki varsınız. Moral oluyor bana.
Eveet saracoglundan duymustum ben de narsuyunkalınlaştırıyormuş ve ben kımyasaldan sonra cok nar yemıstmm :)Cordelia Canım rahim duvarın (endometrium) kalınlığın normalse zaten sorun yoktur. Sakın kafana takma çünkü senin gebe kalmakla ilgili sorunun yok. Eğer bebek tutunamıyorsa duvar inceyse adetten sonra dimes %100 katkısız nar suyu al sabah ve akşam yarım bardak iç. Rahim duvarını kalınlaştırıyor
Evet canım vucudunu dınlıyorsun ya bırde hamıle oldugunu bıldıgınde yanı o daha da netlestırıyor sancıları beklemeyınce de baska seye yoruluyor demekkı biz 5,6 ay korunduk yumurtlama nedir bılmezdm agrı magrı hissetmezdim hiç. Herşey isteyince günyüzüne çıktı:) bir de dedıgın gb rahımle de alakalı olabılıyormus aynı zamanda da bebegın oluşum aşamasjnda kromozom yapısında bozukluk meydana gelıyormuş oyüzden sonlanıyormuş. Allahım bizim için hayırsız şeyi engelliyor işte çok üzücü tabıki ama kromozom bozuklugu kalıtsal rahatsızlıklara yol acan bırseyFreshmommy aynen canım çok haklısın düşükle batmaların alakası yok. Zaten her bebekte farklı belirtiler oluyor. 3 çocuğumda da farklı belirtiler yaşadım. 2 ci oğluma hamile olduğumu bile fark edememiştim. Hiç beklemiyorken olmuştu. Bi de adet günümü bile unuttuğumdan doktor söylemişti kaç günlük olabileceğini. Sütüm koruyo diye korunmamıştım. Yani ilk 1 ay hiç belirti olmayabiliyor da. Bi de pek çok kişi farkında olmadan adetle birlikte bebeğini düşürüyormuş. Adeti uzadı zannedip test yaptırmıyorlar ve haberleri bile olmadan düşük yaşıyorlar. Zaten sorun varsa rahim bebeği tutmuyor. Onun için üzülmemek gerek. Ya doğup sakat olsa dahamı iyi. Ömür boyu o yavrucak işkenceyle yaşar
Canım çikolata kistim var. 3.7 cm başka da sorun tespit edilmedi. Bir sonraki adet transfere hazırlanacağım. Zaten Dr ilaç verecek. Ben 4 gün sonra adet olacağım. Şuan fayda etmez herhalde. Çok teşekkürler tatlımCordelia Canım rahim duvarın (endometrium) kalınlığın normalse zaten sorun yoktur. Sakın kafana takma çünkü senin gebe kalmakla ilgili sorunun yok. Eğer bebek tutunamıyorsa duvar inceyse adetten sonra dimes %100 katkısız nar suyu al sabah ve akşam yarım bardak iç. Rahim duvarını kalınlaştırıyor
Canım hayırlısı olsun. Ümit etmemek mümkün değil. İnşallah bebeğin seninledir.Valla 5 gün nasıl sabredip bekliycem bilmiyorum. Heycandan gebericem
Ya varsa diye karnımı sıkan şeyler giymiyorum. Her hareketime dikkat ediyorum. Ama yinede yokmuş gibi düşünmem gerek çünkü yoksa çok üzülüyorum. Sonra diğer ayki yumurtama hazırlık için psikolojimin iyi olması gerek. Her ay adet olduktan sonra mutluluk oyununa mecburen devam
O zaman kesinlikle olur canım. Hem bilinçlisin çok kolay olur herşey. Haberlerini heycanla bekliycemCanım çikolata kistim var. 3.7 cm başka da sorun tespit edilmedi. Bir sonraki adet transfere hazırlanacağım. Zaten Dr ilaç verecek. Ben 4 gün sonra adet olacağım. Şuan fayda etmez herhalde. Çok teşekkürler tatlım
Sağol canım inşallah. Eşimin canını içimde hissetmek düşündükçe heycandan kalbim güm güm atıyorCanım hayırlısı olsun. Ümit etmemek mümkün değil. İnşallah bebeğin seninledir.
Çok teşekkür ederim cnm darısı başına inş:)M Mother of pearl canım hayırlı olsun gebeliğin hiç olumsuz düşünme inşallah sağ salim kucağına alırsın
Remicik canım bende ince bi çizgi gördüm inşallah yanılmıyoruzdur bebeğin seninledir
Veson cnm değerim 639 çıktı. Sence ne zaman ovulasyon olmuştur.
Teşekkürler canım ama değerlendiremedik ateş yerle yeksan. Sen nasılsın nasıl gidiyorYumurtan çatlamış canım 10 üzeri değer de kaliteli olduğunu gösteriyor.
İnşallah canım teşekkürler. Azıcıkda olsa ümitleniyorum. Belkide yaşım ilerlediği için artık geç adet oluyorumdur. 4 gün daha bekliycem sonra kan tahliline gidicem. Rahim duvarı kalınlaştı diye sanırım alt karın bölgem sertleşti. Her ay sonu karnımın altı şiş oluyor. Bu ay adetim baya uzadı gözle görülür şekilde şişlik var
Teşekkürler canım ama değerlendiremedik ateş yerle yeksan. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin canım. Mide bulantıları insanı çok halsiz bırakıyor. Yanında destek olanlar varsa biraz dinlenme şansın olur. Yoksa insan eviyle ilgilenemez hale geliyorBu ay olmazsa tekrar transfer mi olacak canım?
Benim zorluyor canım bu aralar mide bulantısı halsizlik falan yuvarlanıp gidiyorum şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?