Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cordelia Canım rahim duvarın (endometrium) kalınlığın normalse zaten sorun yoktur. Sakın kafana takma çünkü senin gebe kalmakla ilgili sorunun yok. Eğer bebek tutunamıyorsa duvar inceyse adetten sonra dimes %100 katkısız nar suyu al sabah ve akşam yarım bardak iç. Rahim duvarını kalınlaştırıyor

Sağol canım. Düşündükçe kuruyorum. İnşallah herşey iyi olur. Negatif olmak istemiyorum. İyi ki varsınız. Moral oluyor bana.
Sakın oyle düşünme canm o korku bende de vardı anlıyorum çok ıyı ama gecıcek emin ol. Bazen Bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır. Sabır en guzelı Allahım meleğini gönderecek sana. hepımıze sona ermek nasıp olsun

Eveet saracoglundan duymustum ben de narsuyunkalınlaştırıyormuş ve ben kımyasaldan sonra cok nar yemıstmm :)

Evet canım vucudunu dınlıyorsun ya bırde hamıle oldugunu bıldıgınde yanı o daha da netlestırıyor sancıları beklemeyınce de baska seye yoruluyor demekkı biz 5,6 ay korunduk yumurtlama nedir bılmezdm agrı magrı hissetmezdim hiç. Herşey isteyince günyüzüne çıktı:) bir de dedıgın gb rahımle de alakalı olabılıyormus aynı zamanda da bebegın oluşum aşamasjnda kromozom yapısında bozukluk meydana gelıyormuş oyüzden sonlanıyormuş. Allahım bizim için hayırsız şeyi engelliyor işte çok üzücü tabıki ama kromozom bozuklugu kalıtsal rahatsızlıklara yol acan bırsey

Freshmommy Kesinlikle narın faydası olmuştur. Haklısın canım. Çok iyi yapmışsın

Cordelia Canım netten alıntı yaptım oku bunu ve şunu da ekleyeyim dimes nar suyu migros marketlerde var. Çekirdeği ile sıkılmış ondan tadı kötü gelebilir ama işin özü o çünkü doğal östrojen narın çekirdeğinde var. Östrojende rahim duvarının kalınlaşmasını sağlayan hormon;

Bir Adet Döngüsündeki Rahim Duvarı Kalınlığı
Bir adet döngüsü, hormon seviyelerine göre aşağıdaki özellikleri gösteren üç evreye ayrılır:

• Birinci evrede hem östrojen hormonu hem de progesteron hormonu düşük seviyededir. Bu evre adet başlangıcından itibaren ilk beş gün boyunca sürer. Rahim duvarı kalınlığı bu evrede yaklaşık olarak 1-4 milimetre arasındadır.
  • İkinci evrede östrojen hormonu baskın hale geçer. Kalınlık yaklaşık olarak 4-14 milimetre arasındadır. Bu evre yaklaşık 10 gün sürer.
  • Üçüncü evrede progesteron hormonu baskındır ve kalınlık yaklaşık olarak 14-26 milimetrearasındadır. Bu evre, yumurtlama döngüsünün yaklaşık 14 gününü oluşturur.
Not: Verilen süreler adet döngüsü 28 gün süren kişiler için geçerlidir

Canım çikolata kistim var. 3.7 cm başka da sorun tespit edilmedi. Bir sonraki adet transfere hazırlanacağım. Zaten Dr ilaç verecek. Ben 4 gün sonra adet olacağım. Şuan fayda etmez herhalde. Çok teşekkürler tatlım

Canım hayırlısı olsun. Ümit etmemek mümkün değil. İnşallah bebeğin seninledir.

O zaman kesinlikle olur canım. Hem bilinçlisin çok kolay olur herşey. Haberlerini heycanla bekliycem

Canım hayırlısı olsun. Ümit etmemek mümkün değil. İnşallah bebeğin seninledir.
Sağol canım inşallah. Eşimin canını içimde hissetmek düşündükçe heycandan kalbim güm güm atıyor

Remicik canım bende ince bi çizgi gördüm inşallah yanılmıyoruzdur bebeğin seninledir
İnşallah canım teşekkürler. Azıcıkda olsa ümitleniyorum. Belkide yaşım ilerlediği için artık geç adet oluyorumdur. 4 gün daha bekliycem sonra kan tahliline gidicem. Rahim duvarı kalınlaştı diye sanırım alt karın bölgem sertleşti. Her ay sonu karnımın altı şiş oluyor. Bu ay adetim baya uzadı gözle görülür şekilde şişlik var

Bu ay olmazsa tekrar transfer mi olacak canım?
Benim zorluyor canım bu aralar mide bulantısı halsizlik falan yuvarlanıp gidiyorum şimdilik :)
Allah kolaylık versin canım. Mide bulantıları insanı çok halsiz bırakıyor. Yanında destek olanlar varsa biraz dinlenme şansın olur. Yoksa insan eviyle ilgilenemez hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…