Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kolaylık versin canım. Mide bulantıları insanı çok halsiz bırakıyor. Yanında destek olanlar varsa biraz dinlenme şansın olur. Yoksa insan eviyle ilgilenemez hale geliyor

Allah razı olsun canım. Evle ilgim kalmadı kızlarım sağolsun temizlik vs bırakmıyor bana ama çalışıyorum birde yemek yapmak zorluyor. Pilav makarna çorba yapabiliyorum sorun yok ama soğan görmeye bile gelemiyorum.
Yazık koca da oruçlu ne bulursa onu yiyor :)

Canım çok şükür kızların sana yardım edecek kadar büyümüşler. Ayyy onlar kardeşleri olunca ne güzel bakarlar. Çok iyi anlıyorum seni her koku farklı etkiliyor ve adını duymak bile bazen kötü yapıyor insanı. Ama bebişin doğduğu zaman bütün acıları unutturucak biliyorsun. Zaman senin için hızlı geçsin inşallah bebişini bir an evvel kucağına al

Bu ay olmazsa tekrar transfer mi olacak canım?
Benim zorluyor canım bu aralar mide bulantısı halsizlik falan yuvarlanıp gidiyorum şimdilik :)
Kendine ve bebeğine dikkat et. Allaha emanet olun. Sağlıkla atlatın bugünleri inşallah. Evet adetin ikinci günü gideceğim. Dr uygun görürse transfer olacak adetin 18-20. Gün gibi.

keşke öyle olsa ama sanmam canım.benimki iki damladan fazla bide normal kan
Olmazsada takma kafana. Zaten bu ayı eşinin ameliyatı nedeniyle es geçmeyi düşünüyordun yinede mücadele ettin ve halada belli değil belki tutmuşda olabilir. Üzülmek yok mücadeleye devam. Bak benim durumum çok ümitsiz ama yinede çabalıyorum. Yaşım ilerledi az yumurtam kaldı yani zaman yok artık benim için. Eşimin spermleride az çıktı. Yani anlıycan belki %1 şansımız varsa o 1 i bile zorluyorum olsun diye. Senin öyle veya böyle mutlaka olucak canım. Allah verdiğin mücadeleyi görür. Sen yeterki güçlü ol hep gül ve bu ay olmadıysa diğer ay olucak de

Aynen bu ay kafamda boştu.zaten senin azmine maşallah diyorum ve dilerim Allahım bu çabalarını boş çıkarmasın.benim için her adet olduğum ay bir yıkım oluyor.tmm toparlıyorum bu seferde eşimle mücadele ediyorum.bu ay değilde önümizdeki ay tekrar aşılama düşünüyorum ama bakalım

Aminn canım çok sağol inşallah bir an önce sizlere de nasip olur hep birlikte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.

Kendine ve bebeğine dikkat et. Allaha emanet olun. Sağlıkla atlatın bugünleri inşallah. Evet adetin ikinci günü gideceğim. Dr uygun görürse transfer olacak adetin 18-20. Gün gibi.

Öyle yapmaya çalışıyorum canım. Bu defa canıma da bebeğime de acıyorum merak etme :)

Hadi inşallah bu defa olacak ben inanıyorum :) Tutunma ile ilgili bir önlem alınabiliyor mu bu süreçte progestan haricin de acaba? Remicik in dediği gibi nar suyu falan dayan o ara bol bol iç kuzum.

Hayırlı sabahlar bugün saat 7 buçukta 36.2ydi iki saat daha uyudum ölçtğm 36.4 çıktı 2saat daha uyusam 6 olur muydu acaba
Hayırlı sabahlar canım
Bence her 2 saatte bir derken 37 olur o Benim sabah uyandığımda 36 larda sürünüyo gece 37. Diyorum sabahda böyle olsan ne olur sanki

Amin canım Allah hiç birimizin çabalarını boşa çıkartmasın inşallah. Ama ben inanıyorum senin en yakın zamanda olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…