- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Artık tiye alıyorum napıyım keçileri kaçırttı bana en sonunda:))Süper ya güldürdün beni. canım çatlamadı daha senin yumurta nazlı çıktı.
Yumurtalar benle dalga geçiyor resmen bende onlarla hayır sanki çok bişeymi istiyoruz altı üstü çatlıyacaklar ne var yaniHayırlı sabahlar canım
Bence her 2 saatte bir derken 37 olur oBenim sabah uyandığımda 36 larda sürünüyo gece 37. Diyorum sabahda böyle olsan ne olur sanki
keşke yaa kafayı bozarım heralde mutluluktanİnşallah şaşırtır bu defa :)
inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü gülerAmin canım Allah hiç birimizin çabalarını boşa çıkartmasın inşallah. Ama ben inanıyorum senin en yakın zamanda olucak
Amin canım benim inşallah. Burda güzel haberleri duydukça çok seviniyorum. Sizlerin mutluluğu beni daha çok mutlu ediyor. İnşallah güzel haberler hep arka arkaya gelsin herkes sağlıkla meleğine kavuşsunAminn canım çok sağol inşallah bir an önce sizlere de nasip olur hep birlikte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.
Benim tabloyu gördünmü nasıl rezalet. Hiç çatlamış gibi gözükmüyor ama daha adette olmadım. Yani anlıycan benim yumurtalar benimle daha çok dalga geçiyor. İyice şımardılar bu aralar. Kafalarına göre takılıyorlar benden ayrılmayı düşünmüyorlar. Zamane yumurtaları böyle işte serseri oldular başımızaYumurtalar benle dalga geçiyor resmen bende onlarla hayır sanki çok bişeymi istiyoruz altı üstü çatlıyacaklar ne var yani
Aynen valla 3 tane çocuk yaptım hepten karanbole oldular yumurta çatlarmıymış ateşmi yükselir mis hiç bişey bilmeden 3çocugum oldu da şimdi bu yumurtalara ne oldu anlamadım aynen dediğin gibi zamane yumurtaları işte ::)))Benim tabloyu gördünmü nasıl rezalet. Hiç çatlamış gibi gözükmüyor ama daha adette olmadım. Yani anlıycan benim yumurtalar benimle daha çok dalga geçiyor. İyice şımardılar bu aralar. Kafalarına göre takılıyorlar benden ayrılmayı düşünmüyorlar. Zamane yumurtaları böyle işte serseri oldular başımızaAhh ahh eski yumurtalar öylemiydi. Bebek istiyorum deyince hizaya girip esas duruşa geçiyorlardı. Zaman bozuldu anacığım
Çok amin çokinşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü gülerhepiniz çok pozitifsiniz ve umut aşılıyorsunuz.teşekkür ederim
Bugün dra gittim keseyi gördük şükür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Allah izin verirse bayramdan önce gideceğim. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin bana
Evle mi kendiyle bile ilgilenemiyor :) kaslar biyiklar fln alip basini gidiyor.Allah kolaylık versin canım. Mide bulantıları insanı çok halsiz bırakıyor. Yanında destek olanlar varsa biraz dinlenme şansın olur. Yoksa insan eviyle ilgilenemez hale geliyor
Of evet ben de bugun bıyık kontrolu yaptımEvle mi kendiyle bile ilgilenemiyor :) kaslar biyiklar fln alip basini gidiyor.
Hic korkma neden korkasin keseyi gorduk kalbi de atacak insallah. Stres yapma dinlen 10gun guzel guzel.Bugün dra gittim keseyi gördük şükür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Allah izin verirse bayramdan önce gideceğim. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin bana
Ben de oyleyim bi gun uykulu bi gun enerjik. Bi gun kusuyorum bi iki gun kusmuyorum fln oyle geciyor. Senin var mi bulanti?Of evet ben de bugun bıyık kontrolu yaptımkendimden geçmişim kaşlarımı aldırmıyorum da bıyık cogalmıs ayy. Allahım bir gün bitkin bir gün enerjiğim çözemedim kendimi:)
Maşallah gözün aydın CNm inşallah herşey yolunda giderBugün dra gittim keseyi gördük şükür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Allah izin verirse bayramdan önce gideceğim. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin bana
Ben de bulantı hıc yok canm sadece klasık sabah kusmaları kusmadan yıyemıyorum mıde rahatlamıyor. Ikı gun olsa bır gun olmuyor benm de :) sadece acıkınca öğürüyrm hep yıyorum sıkıldım bundan artk su 12.hafta gecsın bakalım neler olcak. Senin bulantı geçmiştir tamamen ınsallahBen de oyleyim bi gun uykulu bi gun enerjik. Bi gun kusuyorum bi iki gun kusmuyorum fln oyle geciyor. Senin var mi bulanti?
Cnm ilk gebeliğimde kalp atışı duyamadık ondan kalan bir korku ama dediğin gibi pozitif düşüneceğimki güzel olsun.Hic korkma neden korkasin keseyi gorduk kalbi de atacak insallah. Stres yapma dinlen 10gun guzel guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?