Evle mi kendiyle bile ilgilenemiyor :) kaslar biyiklar fln alip basini gidiyor.
hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah güzel düşünelım hep bebeğin sağsağlim büyüyecek inşallahCnm ilk gebeliğimde kalp atışı duyamadık ondan kalan bir korku ama dediğin gibi pozitif düşüneceğimki güzel olsun.
inş cnm hepimiz o günleri görelimhayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah güzel düşünelım hep bebeğin sağsağlim büyüyecek inşallah
XXYYXXYY senin yumurta 8 de çatladı mı şimdi? Senin yumurtalarda benimkiler gibi aceleci.senin aşılama provası ne zamandı
Aynen öyle pozitif düşün öyle olsun. Dualarımız sen ve bebeğinle.Cnm ilk gebeliğimde kalp atışı duyamadık ondan kalan bir korku ama dediğin gibi pozitif düşüneceğimki güzel olsun.
Günaydın mutlu sabahlar.Bugün aferin 20. Günü ve ateş 36.4 şaşırdıkmı hayııııııırrrrrrrrr:)))
Günaydın mutlu sabahlar.Bugün aferin 20. Günü ve ateş 36.4 şaşırdıkmı hayııııııırrrrrrrrr:)))
Sağol canım inşallah geçenki gibi olursa kan testi yapar muayene bile etmeden yollar ama eğer öyle yaparsa yumurtaların boyutunu soruyımmı bak diyimmi yani 22. Gün ya geç kalmış olurmuyumGünaydın mutlu sabahlar.
Canım yarın Dr a gidecektin. Bakalım ne diyecek. Güzel haberlerle gel inşallah.
Allah razı olsun canımAynen öyle pozitif düşün öyle olsun. Dualarımız sen ve bebeğinle.
MUtlaka usg kontrolü iste yumurta var mı kaç tane kaç milim çatladı mı patladı mı sor mutlakaSağol canım inşallah geçenki gibi olursa kan testi yapar muayene bile etmeden yollar ama eğer öyle yaparsa yumurtaların boyutunu soruyımmı bak diyimmi yani 22. Gün ya geç kalmış olurmuyum
Öyle yapacak ama ateşten biliyoruz ki yumurta catlamadı.Sağol canım inşallah geçenki gibi olursa kan testi yapar muayene bile etmeden yollar ama eğer öyle yaparsa yumurtaların boyutunu soruyımmı bak diyimmi yani 22. Gün ya geç kalmış olurmuyum
Her türlü ödüyorum zaten ücreti sadece kan testi yaptı o zaman da ödedim muayene ücreti yani test tapmadanda usg öyle anlayabilir çatladıgınıÖyle yapacak ama ateşten biliyoruz ki yumurta catlamadı.Veson dediği gibi usg iste 15 gün oldu ise muayene ücreti isteyebilir ama enfeksiyonu da kontrol etmiş olur. Yumurta var mı kaç mm sor mutlaka. Yumurtanın büyüdüğünü ultrason ile görebilecek ama kan testi istiyor belki kalitesini anlamak için kan isteyebilir ama önce bir bakması lazım yumurta var mı boşuna kan testi için para ödüyorsun.
Tamam canım sorucam inşallah ovu test ateş çatlamadı diyo ama en azından milmini öğrenirim büyümüş muMUtlaka usg kontrolü iste yumurta var mı kaç tane kaç milim çatladı mı patladı mı sor mutlaka
Sabah bulantisi 9ay devam edebilirmis ama ben ona sukrediyorum kiz kusup yiyorum iyi oluyor dedigin gibi kusmazsam yiyemiyorum. Yok balim ya gecmedi ama sukur 1gun kusuyorum iki gun kusmuyorum. 2gun kusuyorum 2gun kusmuyorum fln oyle gidiyor. Sabah kusmasi bana iyi geliyor da yedigimi kusmak cok enerjimi aliyor bir de zor oluyor. Ben de 20.haftayi bekliyorum bazilarinin 20ye kadar suruyormus. Ama istahim var artik o her seyin koktugu zamanlar geciyor gercekten 12-16sonrasi. Kussam da oturup yiyorum 1saat sonra.Ben de bulantı hıc yok canm sadece klasık sabah kusmaları kusmadan yıyemıyorum mıde rahatlamıyor. Ikı gun olsa bır gun olmuyor benm de :) sadece acıkınca öğürüyrm hep yıyorum sıkıldım bundan artk su 12.hafta gecsın bakalım neler olcak. Senin bulantı geçmiştir tamamen ınsallah
Allah korusun hep hep pozitif dusun her zaman oyle olcak diye bir sey yok ki. Bu sefer duycaksin inan. :)Cnm ilk gebeliğimde kalp atışı duyamadık ondan kalan bir korku ama dediğin gibi pozitif düşüneceğimki güzel olsun.
Nasıl yani kan testi yapıyor hem kan testi hem muayene ücretimi alıyor o zaman kesinlikle kontrol iste Dr u da hastaneyi de değiştir. Usg den anlıyor ama doğru zamanda bakmalı canım.Her türlü ödüyorum zaten ücreti sadece kan testi yaptı o zaman da ödedim muayene ücreti yani test tapmadanda usg öyle anlayabilir çatladıgını
10 günü geçti ise muayene istemeden kan istese de muayene ücreti keserNasıl yani kan testi yapıyor hem kan testi hem muayene ücretimi alıyor o zaman kesinlikle kontrol iste Dr u da hastaneyi de değiştir. Usg den anlıyor ama doğru zamanda bakmalı canım.
Çok yanlış. Benden alınmadı şu tarihte kan ver randevu almadan gel sonuçlara bakalım durumları oldu. Zaten kanı istemiş girip gösterecek. Neyse madem öyle muayene etsin bi zahmet10 günü geçti ise muayene istemeden kan istese de muayene ücreti keser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?