Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok yanlış. Benden alınmadı şu tarihte kan ver randevu almadan gel sonuçlara bakalım durumları oldu. Zaten kanı istemiş girip gösterecek. Neyse madem öyle muayene etsin bi zahmet
Yani dimi bence de bakalım ne olacak ramaxandan sonra kesin değiştirecek zaten hayırlısı

Bugün dra gittim keseyi gördük şükür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Allah izin verirse bayramdan önce gideceğim. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin bana
Çok sevindim canım hayırlısıyla kalp atışınıda duyacağına inanıyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi güzel düşün güzel olsun herşey. Sıkıntı stres herşeyin baş düşmanı. Aklından geçmişi sil aklına gelirsede derin nefes al başka güzel şeyler düşün

Dediğini denicem canım çok sağol

Arkadaşlar bugün ateşim ilk defa 36.6 yı gördü yumurtlama olunca ne kadar artması lazım bide gebelikte ne kadar çıkıyor beni bir aydınlatın hele :)

Arkadaşlar bugün ateşim ilk defa 36.6 yı gördü yumurtlama olunca ne kadar artması lazım bide gebelikte ne kadar çıkıyor beni bir aydınlatın hele :)
ateşe fazla takılma..yüksek ateşle adet olan var canım...rahat ol...bakıyorum sürekli ateşle uğraşıyorsun...zamanında bende öyleydim...biraz umursamama çalış ..biliyorum zor ama...ateş yanıltabiliyor...düşük ateşle hamile olanda çok oluyor.. o yüzden fazla takılma..nacizane tavsiyem budur sana...ne kadar rahatlık o kadar bebiş haberi...inşallah hepinizin yüzü güler canım...

Canım 1 ci sayfada gebe kalmış olanların ateş ölçümleri var. Kimisi adetten sonra 35 li derecelerle başlıyor kimiside 36 da başlayıp 37 lere geliyor. Her ay dereceler farklı oluyor. Önemli olan ilk yarıda düşük olan ateşin ikinci yarıda yükselmeye başladığı anı yakalamak. Yükselmeye başladıysa pregestoron hormonu salgılanmaya başlamış demektir ve artık hamile kalma şansın yoktur. İlk yarıda ateş yükselmeden önce bazen ani düşüş yapar işte o zaman folikül çatlıyor ve sarı bir sıvıyla birlikte yumurta hücresi tüplere doğru yolculuğuna başlıyor. İşte o an tüplerde sperm varsa erkek bebek olma şansı daha yüksek. Ama yumurta tüpte yol alırken sperm daha yeni vajinadaysa kız sperm daha güçlü olduğundan o kazanabilir. İşte ateşin düşüş anını yakalasan iyi olur. Test yaparsan lh ne zaman salgılanmış görebilirsin. Lh salgılanınca folikül çatlayıp yumurta hücresi dışarı çıkıyor bunu unutma canım. Benim ateşle ilgili bildiklerim bunlar. Benim tablom bu ay yumurtlamadığımı gösteriyor progestoron hormonumda az salgılandı ateş yükselmedi. İlla ateş yükselecek diye bir şeyde yok yani. Sakın başkalarıyla kendini kıyaslama. Sadece her ay tablonu yap ve kendi tablolarına göre kıyaslama yapıp hareket et

Sağ ol canım inşallah geçen ay çatlamadı ya yumurta onun telaşı

Valla doktor gibi konuşmuşsun canım sağ ol bilgi için :)

Cordelia canım doktordan şimdi geldim iltihabım çok az kalmış %10 gibi dedi yumurtan gelişmiş ama çatlsyıp çatlamayacagını test söylicek dedi 2 kutu klomen kullandın bu ayda çatlamadıysa iğne tedavisine başlıcam dedi

Canım 36.6 senin için çatlama ateşi olabilir bu tarihten sonra yüksek devam etmesi ile anlıyoruz. İnşallah öyle devam eder. Dün çalışma oldu mu bugünde olsun. İğne tedavisine onunla başlama bence. Yumurtayı takip etmeyip iğne verirse olmaz. Dr neden bahsediyor anlamıyorum. Yumurta gelişmiş hala duruyor mu duruyorsa çalısma önermedi mi valla Dr unu anlamıyorum canım

Yok dün çalışma olmadı bugünde çalış demedi zaten valla bende anlamıyorum

Yok dün çalışma olmadı bugünde çalış demedi zaten valla bende anlamıyorum
Orada yumurta yoksa geliştiğini nerden anladı ki canım... dün kan verdin sonuç ne zaman çıkar birde ateşini ölç bakalım canım dün çatlamış olabilir ama bir günlük yükselme birşey ifade etmez arka arkaya 3 gün yüksek kalmalı. Veson yardımcı olur ateş konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…