- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Kanı bugün verdim 3 gün sonra çıkar dediler dün ovulasyon testi yapmıştım negatifti tamam inşallah canımOrada yumurta yoksa geliştiğini nerden anladı ki canım... dün kan verdin sonuç ne zaman çıkar birde ateşini ölç bakalım canım dün çatlamış olabilir ama bir günlük yükselme birşey ifade etmez arka arkaya 3 gün yüksek kalmalı.Veson yardımcı olur ateş konusunda.
İnşallah oğluna kavuşursun canım. Bende bugün Dr a gideceğim. Dondurulmuş yumurta vardı. Transfer için tedaviye başlayacağım. Bu ay hayırlısı ile transferim olacak inşallah.Kanı bugün verdim 3 gün sonra çıkar dediler dün ovulasyon testi yapmıştım negatifti tamam inşallah canım
İnşaallah canım hadi hayırlısı inşaslah güzel haberlerini alırızİnşallah oğluna kavuşursun canım. Bende bugün Dr a gideceğim. Dondurulmuş yumurta vardı. Transfer için tedaviye başlayacağım. Bu ay hayırlısı ile transferim olacak inşallah.
Hadi hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inşallahİnşallah oğluna kavuşursun canım. Bende bugün Dr a gideceğim. Dondurulmuş yumurta vardı. Transfer için tedaviye başlayacağım. Bu ay hayırlısı ile transferim olacak inşallah.
İnşallah oğluna kavuşursun canım. Bende bugün Dr a gideceğim. Dondurulmuş yumurta vardı. Transfer için tedaviye başlayacağım. Bu ay hayırlısı ile transferim olacak inşallah.
Rabbim yüzünü güldürsün bu defa inşallah
Amin tatlım. Hepimiz için istiyorum gelsin bebeklerimiz artık.Hadi hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inşallah
Adet bitiminden beri düzenli yaptım canım ovu testi negatifti tam iki çizgide istenilen koyulukta hiç çıkmadı . evet usg baktı yumurtan gelişmiş dedi çatlayıp çatlamdıgını kan testi söylicek dedi geçen ayda yaptı progesteron canım evet ben ateş ölçmeye geç başladım reggl kendi hiç ölçmedim canımP Psikolazzz cnm ateş tablonu regl1.... regl2.... şeklinde toplu yaz gönder bir bakalım.dr usg bakarak mı konuştu? Bir de alınan tahlil ne progesteron a mı bakıldı kanda? Bir de ovu testlerini düzenli yaptın mı yoksa sadece dün yaptın negatif çıktı?
ATeşin yükselmiş çatlamış olabilir bu şekilde yüksek ilerlerse çatladı diyebilirizAdet bitiminden beri düzenli yaptım canım ovu testi negatifti tam iki çizgide istenilen koyulukta hiç çıkmadı . evet usg baktı yumurtan gelişmiş dedi çatlayıp çatlamdıgını kan testi söylicek dedi geçen ayda yaptı progesteron canım evet ben ateş ölçmeye geç başladım reggl kendi hiç ölçmedim canım
Testler negatifti ama bilemedim çok bir çalışmada yapmadık zaten testler negatif diye çatlamışsa üzülsemmi aglasammı bilemem herhalde. Bide eğer çatlamadıysa iğne tedavisine başlıcaz dediATeşin yükselmiş çatlamış olabilir bu şekilde yüksek ilerlerse çatladı diyebiliriz
Eğer bu ay olmazsa Sen kafana göre bir dr bulTestler negatifti ama bilemedim çok bir çalışmada yapmadık zaten testler negatif diye çatlamışsa üzülsemmi aglasammı bilemem herhalde. Bide eğer çatlamadıysa iğne tedavisine başlıcaz dedi
İnşallah oğluna kavuşursun canım. Bende bugün Dr a gideceğim. Dondurulmuş yumurta vardı. Transfer için tedaviye başlayacağım. Bu ay hayırlısı ile transferim olacak inşallah.
Hala arayıştayım bulamadım ki yaaEğer bu ay olmazsa Sen kafana göre bir dr bul
Çikolata kistimiydi?çikolata uzmanıKızlar Dr a gittim kistim 3 cm olmuş. 3.7 idi. Polip vardı 6 mm Dr alalım istersen önümüzdeki ay yapalım transferi dedi bugün karar vermeliyim. Normalde 1.5 cm altını almıyorlar. Ne dersiniz ne yapayım
Polipi alıyorlar kolay bir operasyon ama çikolata kisti ise sakın aldırmayın. 3 cm çok küçük, rezervlerini zarar verebilir aldırmakÇikolata kistimiydi?çikolata uzmanıShinSeGi idi :))
Çikolata uzmanı olmak istiyorum ben kistinin değilÇikolata kistimiydi?çikolata uzmanıShinSeGi idi :))
Çikolata kisti alınmayacak. Küçülmüş nedense. O zaman polipi aldırıyorum. Teşekkür ederim.Polipi alıyorlar kolay bir operasyon ama çikolata kisti ise sakın aldırmayın. 3 cm çok küçük, rezervlerini zarar verebilir aldırmak
Sanırım histeroskopi ile alıyorlar hastanede bi kız aldırmış onu görmüştüm biraz ağrısı oldu ama hemen 1-2 saat sonra taburcu oldu çıktı. Geçmiş olsun.Çikolata kisti alınmayacak. Küçülmüş nedense. O zaman polipi aldırıyorum. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?