Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanı bugün verdim 3 gün sonra çıkar dediler dün ovulasyon testi yapmıştım negatifti tamam inşallah canım

Kanı bugün verdim 3 gün sonra çıkar dediler dün ovulasyon testi yapmıştım negatifti tamam inşallah canım
İnşallah oğluna kavuşursun canım. Bende bugün Dr a gideceğim. Dondurulmuş yumurta vardı. Transfer için tedaviye başlayacağım. Bu ay hayırlısı ile transferim olacak inşallah.

İnşallah oğluna kavuşursun canım. Bende bugün Dr a gideceğim. Dondurulmuş yumurta vardı. Transfer için tedaviye başlayacağım. Bu ay hayırlısı ile transferim olacak inşallah.
İnşaallah canım hadi hayırlısı inşaslah güzel haberlerini alırız

P Psikolazzz cnm ateş tablonu regl1.... regl2.... şeklinde toplu yaz gönder bir bakalım.dr usg bakarak mı konuştu? Bir de alınan tahlil ne progesteron a mı bakıldı kanda? Bir de ovu testlerini düzenli yaptın mı yoksa sadece dün yaptın negatif çıktı?

Adet bitiminden beri düzenli yaptım canım ovu testi negatifti tam iki çizgide istenilen koyulukta hiç çıkmadı . evet usg baktı yumurtan gelişmiş dedi çatlayıp çatlamdıgını kan testi söylicek dedi geçen ayda yaptı progesteron canım evet ben ateş ölçmeye geç başladım reggl kendi hiç ölçmedim canım

ATeşin yükselmiş çatlamış olabilir bu şekilde yüksek ilerlerse çatladı diyebiliriz

Kızlar Dr a gittim kistim 3 cm olmuş. 3.7 idi. Polip vardı 6 mm Dr alalım istersen önümüzdeki ay yapalım transferi dedi bugün karar vermeliyim. Normalde 1.5 cm altını almıyorlar. Ne dersiniz ne yapayım

Çikolata kisti alınmayacak. Küçülmüş nedense. O zaman polipi aldırıyorum. Teşekkür ederim.
Sanırım histeroskopi ile alıyorlar hastanede bi kız aldırmış onu görmüştüm biraz ağrısı oldu ama hemen 1-2 saat sonra taburcu oldu çıktı. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…