Teşekkür ederim. Senin transfer ne zaman olacakSanırım histeroskopi ile alıyorlar hastanede bi kız aldırmış onu görmüştüm biraz ağrısı oldu ama hemen 1-2 saat sonra taburcu oldu çıktı. Geçmiş olsun.
Çikolata kisti alınmayacak. Küçülmüş nedense. O zaman polipi aldırıyorum. Teşekkür ederim.
Sağol canım Haftaya çarşamba muhtemelenGeçmiş olsun canım. Ne zaman operasyon ?
Eylül de inşallah. Şuan çikolata kistim için baskılayıcı tedavi oluyorumTeşekkür ederim. Senin transfer ne zaman olacak
Kaç santim kistin Allah şifa versin tedavin hayırlı olsun canımEylül de inşallah. Şuan çikolata kistim için baskılayıcı tedavi oluyorum
Sağol cnm. Benim 2 tane ortalama 4cm diyeyim, her ölçümde farklı çıkıyor daKaç santim kistin Allah şifa versin tedavin hayırlı olsun canım
Canım sende PCO mu var
EvetCanım sende PCO mu var
ATEŞ normalden yüksek duruyor bilemedim .çok mu yoğun kanama
İnşallah yerleşmedir. Ateş de düşüp yükselmiş
Ben de anlayamadım benşm normalde hep leke olur sürekli ama kahve ve pembe olur, Çörekotu yağı ndan beri kırmızı oluyor leke hatta son 5 6 kere pıhtılı olmuştu bugünde öyle pıhtılı sümüksü akıntı ve kan kistler mi acaba diyorum yumurtlamaya göre5çok erken adetATEŞ normalden yüksek duruyor bilemedim .çok mu yoğun kanama
Tedavin güzel geçsin aptal kistler gitdin nur topu gibi bebekler gelsin.aminSağol cnm. Benim 2 tane ortalama 4cm diyeyim, her ölçümde farklı çıkıyor da
Yumurtlamaya göre 1 hafta vardı amaCanım bence adet geldi.
PCO da yada kist varken böyle adetler olabiliyor. Benim tahminim canım inşallah yerleşme olsun inan çoookk mutlu olurum.Yumurtlamaya göre 1 hafta vardı ama
Yerleşme olduğunu sanmıyorum kırmızı ve pıhtılı geliyo adet gibi son zamankarda pıhtılı leke hep geliyo çörekotundan sonra yani o yüzden kistler mi acaba diyorumPCO da yada kist varken böyle adetler olabiliyor. Benim tahminim canım inşallah yerleşme olsun inan çoookk mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?