bu tablo kime ait canım
hmm sonra noldu peki yumurtlama günü tekrar mı oldunAz önce yolladığım tabloda bende basit kist olmuştu
Sonra yumurtlama olmadı İki ay sonra tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğinden gitti. Bu çörek otu falan yumurtanı büyütmüş ama çatlamamış olabilir mihmm sonra noldu peki yumurtlama günü tekrar mı oldun
ama 1 hafta öncesinde olmıuş ya adet kisttense 1 hafta sonra da yumurtlamadan dolayı adet olunmaz mı ? bilmiyorum geçen ayda kullandım yumurtlamadan sonra adet oldum , yumurtlama olmasa ben kendim adet olamıyorum zatenSonra yumurtlama olmadı İki ay sonra tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğinden gitti. Bu çörek otu falan yumurtanı büyütmüş ama çatlamamış olabilir mi
Canım gerçekten bilmiyorum. Benim durumum bu. Sende farklı olabilir.ama 1 hafta öncesinde olmıuş ya adet kisttense 1 hafta sonra da yumurtlamadan dolayı adet olunmaz mı ? bilmiyorum geçen ayda kullandım yumurtlamadan sonra adet oldum , yumurtlama olmasa ben kendim adet olamıyorum zaten
anladım canım sen arka arkaya 2 kez olmadın yani .Canım gerçekten bilmiyorum. Benim durumum bu. Sende farklı olabilir.
Aynen ama basit kist varken oldu bu tablolar sen de kist var mıanladım canım sen arka arkaya 2 kez olmadın yani .
yok canım pco dan olan kistler var atılmayan yumurtalar yaniAynen ama basit kist varken oldu bu tablolar sen de kist var mı
Hımm büyüklükleri nediryok canım pco dan olan kistler var atılmayan yumurtalar yani
Amin cnm hepimizin inşallahTedavin güzel geçsin aptal kistler gitdin nur topu gibi bebekler gelsin.amin
hiç bilmiyorum doktor söylemediHımm büyüklükleri nedir
Canım basit kist dediğimiz çatlamayan yumurta oluyor. Benimki 2 cm civarıydı ondan sordumhiç bilmiyorum doktor söylemedi
Tamam canım benimkiler de pco dan dolayı büyümeyen yumurtalar ama kaç tane kaç cm doktor hiç söylemedi benim çoktur ama bır yılı aşkındır ilaç ve bitkilerle adet oldumCanım basit kist dediğimiz çatlamayan yumurta oluyor. Benimki 2 cm civarıydı ondan sordum
canim hic bunun icin doktora gitmedim.adet olmaya basladigimdan beri boyle bende.6 aylik evliykende doktora gittim,asilama surecindede surekli ultrasonla bakildi,rahim filmi falanda cekildim hic birsey denmedi.olsa derlerdi heraldehilallll canım sende kist polip birşey var mı bu 4 gün önce gelen lekelere doktorun ne diyor
Cnm darla ya katılıyorum kistim bir durum olabilir.yani folükül kisti gibi.o zaman tablo böyle sapıtıyor lüteal faz kısalabiliyor.hayırlısı en azından iki aydır kendiliğinden geliyor .inşallah yakında bebeğin de gelirAdet devam ediyor , ateş 36.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?