Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonra yumurtlama olmadı İki ay sonra tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğinden gitti. Bu çörek otu falan yumurtanı büyütmüş ama çatlamamış olabilir mi
ama 1 hafta öncesinde olmıuş ya adet kisttense 1 hafta sonra da yumurtlamadan dolayı adet olunmaz mı ? bilmiyorum geçen ayda kullandım yumurtlamadan sonra adet oldum , yumurtlama olmasa ben kendim adet olamıyorum zaten

ama 1 hafta öncesinde olmıuş ya adet kisttense 1 hafta sonra da yumurtlamadan dolayı adet olunmaz mı ? bilmiyorum geçen ayda kullandım yumurtlamadan sonra adet oldum , yumurtlama olmasa ben kendim adet olamıyorum zaten
Canım gerçekten bilmiyorum. Benim durumum bu. Sende farklı olabilir.

Canım basit kist dediğimiz çatlamayan yumurta oluyor. Benimki 2 cm civarıydı ondan sordum
Tamam canım benimkiler de pco dan dolayı büyümeyen yumurtalar ama kaç tane kaç cm doktor hiç söylemedi benim çoktur ama bır yılı aşkındır ilaç ve bitkilerle adet oldum

hilallll canım sende kist polip birşey var mı bu 4 gün önce gelen lekelere doktorun ne diyor
canim hic bunun icin doktora gitmedim.adet olmaya basladigimdan beri boyle bende.6 aylik evliykende doktora gittim,asilama surecindede surekli ultrasonla bakildi,rahim filmi falanda cekildim hic birsey denmedi.olsa derlerdi heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…