Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim hic bunun icin doktora gitmedim.adet olmaya basladigimdan beri boyle bende.6 aylik evliykende doktora gittim,asilama surecindede surekli ultrasonla bakildi,rahim filmi falanda cekildim hic birsey denmedi.olsa derlerdi heralde
Anladım canım.

kızlar hepinize merhaba; netim yoktu uzak kaldım biraz :) bugün işe başladık hayırlısıyla .
Veson cnm bizim cinsiyeti değiştirelim mi kesinleşti bizim prensesimiz olacakmış
Dün bir topiğe denk geldim.6 ay kaç dr a gitti ise erkek demiş.ayrıntılıya bile girmiş.hep oğlum oğlum diye sevmiş ismine karar falan verilmiş bütün kıyafetleri mavi mavi alınmış yıkanmış falan sonra kız denilmiş:) sen öyle deyince o aklıma geldi :)

benim halamada aynısı olmuştu.bide özel doktora gidiyordu.7.ayına kadar kız dedi.yavrumun battaniyesi bile pembeydi sonrada aaa annesi bunun pipisi var erkek bu demis

benim halamada aynısı olmuştu.bide özel doktora gidiyordu.7.ayına kadar kız dedi.yavrumun battaniyesi bile pembeydi sonrada aaa annesi bunun pipisi var erkek bu demis
Aynen yA o topikte biraz mesajları okudum da kız deyip sonra erkek olan erkek deyip kız olanlar olmuş.dığumda bile farkedenler bile var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…