Bence yumurta çatladı ölçmeye devam ölçümleri tek tek yazıp yolla çalışmaları ile beraber bakalımVeson canım 36.9 bugünkü ateş inşallah düşmez
Anladım canım.canim hic bunun icin doktora gitmedim.adet olmaya basladigimdan beri boyle bende.6 aylik evliykende doktora gittim,asilama surecindede surekli ultrasonla bakildi,rahim filmi falanda cekildim hic birsey denmedi.olsa derlerdi heralde
Başka bir programı vardı P Psikolazzz canım onun resmini yollasanBence yumurta çatladı ölçmeye devam ölçümleri tek tek yazıp yolla çalışmaları ile beraber bakalım
kızlar hepinize merhaba; netim yoktu uzak kaldım biraz :) bugün işe başladık hayırlısıyla .
Veson cnm bizim cinsiyeti değiştirelim mi kesinleşti bizim prensesimiz olacakmış
evet cnm sürpriz yapmış bakalım senin kız mı erkek mi ?:)) Sürpriz mi yapmış minnoş
evet cnm sürpriz yapmış bakalım senin kız mı erkek mi ?
leyloşun belli oldu mu ?
Hadi inşallah hamile kalıncadamı yükseliyordu ateş canımBence yumurta çatladı ölçmeye devam ölçümleri tek tek yazıp yolla çalışmaları ile beraber bakalım
Maşallah gözün aydın canımkızlar hepinize merhaba; netim yoktu uzak kaldım biraz :) bugün işe başladık hayırlısıyla .
Veson cnm bizim cinsiyeti değiştirelim mi kesinleşti bizim prensesimiz olacakmış
Benim kullandıgımmı canımBaşka bir programı vardı P Psikolazzz canım onun resmini yollasan
Çalışmalarıyla beraber derken hergünmü çalışılcak yoksa eski çalışmalsrımıBence yumurta çatladı ölçmeye devam ölçümleri tek tek yazıp yolla çalışmaları ile beraber bakalım
çok sağol canım.Maşallah gözün aydın canım
olur mu olur vallaLeyla 33. haftada söyleyecekmiş
kızlar hepinize merhaba; netim yoktu uzak kaldım biraz :) bugün işe başladık hayırlısıyla .
Hamile kalırsan adet zamanı geçse de ateşin düşüş yapmazHadi inşallah hamile kalıncadamı yükseliyordu ateş canım
Çalışma olan günlerÇalışmalarıyla beraber derken hergünmü çalışılcak yoksa eski çalışmalsrımı
Valla negatif ovu testleri yüzünden pek bir çalışma olmadıki ayın 30 u bide 1inde olduÇalışma olan günler
Şimdi bilet söylemek için erken yani ozamanı beklşcezHamile kalırsan adet zamanı geçse de ateşin düşüş yapmaz
benim halamada aynısı olmuştu.bide özel doktora gidiyordu.7.ayına kadar kız dedi.yavrumun battaniyesi bile pembeydiDün bir topiğe denk geldim.6 ay kaç dr a gitti ise erkek demiş.ayrıntılıya bile girmiş.hep oğlum oğlum diye sevmiş ismine karar falan verilmiş bütün kıyafetleri mavi mavi alınmış yıkanmış falan sonra kız denilmiş:) sen öyle deyince o aklıma geldi :)
Aynen yA o topikte biraz mesajları okudum da kız deyip sonra erkek olan erkek deyip kız olanlar olmuş.dığumda bile farkedenler bile var:))benim halamada aynısı olmuştu.bide özel doktora gidiyordu.7.ayına kadar kız dedi.yavrumun battaniyesi bile pembeydisonrada aaa annesi bunun pipisi var erkek bu demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?