Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yA o topikte biraz mesajları okudum da kız deyip sonra erkek olan erkek deyip kız olanlar olmuş.dığumda bile farkedenler bile var:))
o yuzden kiyafet almak icin erken davranmamak lazim halam geliyordu kiz diyordu.annemle babaannem yok seninki erkek diyordu.halam kiziyordu doktordan iyi mi biliyorsunuz diye.annem yok doktor istedigi kadar kiz desin erkek diyordu.dedigi gibide çıktı :)) eskiler karnının tipine bakıp anlıyorlar

eşimde iki haftadır paşam diye sevdi bende kesin değil diye sürekli uyardım, biz de artık isim düşünüyoduk ömer faruk mu ? ömer asaf mı? kemal asaf mı derken tartışırken buluyoduk kendimizi şimdi kızla ilgili düşümeye başladık mavilere odaklanmışken birden pembelere döndük.
kızda olsa oğlan da olsa o bizim canımızz inan sağlıktan başka bişi düşünmüyorum.
Allahım sizlere de nasip etsin en en en kısa zamanda inşallahhhhh.

18-19 da çatlamış gibi duruyor.bu durumda kan sonucundüşük çıkar çünkü progesterona çatladıktan bir hafta sonr bakılır çatlamıl mı çatlamamış mı diye
Benim çalışmalar boşamı gitmiş? Bu çatladıysa testler niye hep negatifti ya

Benim çalışmalar boşamı gitmiş? Bu çatladıysa testler niye hep negatifti ya
Testleri bilmiyorum CNm ama ateş böyle giderse çatlamış demektir.hangi gün dersen 18-19 belki 20 olabilir bu tabloya alışık değil gözüm o yüzden net birşey diyemedim.çalışmalar da 16 da var en son.spermlerin 4 güne kadar canlı kaldığını hesap edersek hamile kalma şansın var demektir

Hamile kalma şansım var ama erkek olma ihtimali yok galiba

P Psikolazzz cnm sen erkek için uğraşıyorsun sanırım.yapman gereken dr kontrolünde takip yapıp yumurtanın çatladığı anı yakalaman gerekir.o yüzden yumurta takibi yaptıracak bir dr bulmalısın.böyle şu günler çalış şu günler gel kan ver demeyle olmaz bu iş.zaten hamile kalıyorsun onda sıkıntı Yok ki

Haklısın bulmam lazım bir doktor rabbim en iyisini bilir ama inşallah hayırlısıyla bir oğlum olur

Ben kısmen inanıyorum ama tüp bebek te hep erkek olur du yanı çok az bir etkisi var bence
Tüp bebek biraz farklı bir durum dr orda kaliteli spermleri ayıklıyor artık x mi olur y mi olur sağlıklı olanlar onlar arasından yumurta ile birleştiriyorlar o yüzden bu teori tüpte geçerli olmaz

Veson canım son olarak artık ovu test yapmama gerek varmı 23. Günüm bugün bide çatladı diyoruz sen ne dersin
CNm 2 gün daha ölç yüksek devam ederse çatlamış demektir.mesela bu tablo benim olsaydı bilirim ki kesin çatlamıştır.ama bu senin ilk tablon olduğu için kesin bir yorum yapmak istemiyorum

Tüp bebek biraz farklı bir durum dr orda kaliteli spermleri ayıklıyor artık x mi olur y mi olur sağlıklı olanlar onlar arasından yumurta ile birleştiriyorlar o yüzden bu teori tüpte geçerli olmaz
Ayıklıyor ama seçmiyor bırakıyor belli bir sayıda sperm Buna klasik tüp bebek yöntemi denir. Bu işlemde her bir yumurta hücresi başına 50 bin-100 bin sperm verilir. Böyle oluyor senin dediğin tipte nadir yapılıyor gerek olursa

CNm aşılama mı diyorsun?tüpte direk seçiyor yumurta ile birleştiriyor ben öyle biliyorum

IVF (in-vitro fertilizasyon): Bu yöntemde erkeğin verdiği meniden hazırlanan binlerce sperm yumurta hücresinin yanına bırakılır ve spermlerden birisi yumurtayı kendiliğinden döller. Buna klasik tüp bebek yöntemi denir. Bu işlemde her bir yumurta hücresi başına 50 bin-100 bin sperm verilir.
ICSI (Mikroenjeksiyon): Bu yöntemde ise sadece tek bir sperm mikroskopik yöntemlerle bir yumurtanın içerisine verilir ve döllenme sağlanır.

Şuan ikinci daha yaygın ama bana birinci uygulandı diye biliyorum

Kızlar ya ben acayip kuruntu yapıyorum. Ben de hiç belirti yok. Sadece kabızlık çekiyorum progestandan oluyormuş o, göğsüm de eskisine nazaran indi ve hiç akıntım yok. Boş gebelik olabilir mi acaba. Böyle birşey yaşayan oldu mu. Araştırdım o kadar ama bişey bulamadım.

Canım yapma böyle. Sen hamilesin. Burada bunu duymak söylemek için deliriyoruz. Bunun kıymetini bil. Olumsuz düşünme. Kalp atışlarını duyacaksin inşallah. Böyle negatif olursan kötü şeyleri çekersin Allaha emanet olun canım boş yere üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…