Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm çok doğru söylüyorsun ben de 1 yıldır uğraşıyorum. Ama işte kaygı bitmiyor. En azından böyle belirtisiz bir gebelik yaşamış olan varsa rahatlıcam galiba.

Cnm çok doğru söylüyorsun ben de 1 yıldır uğraşıyorum. Ama işte kaygı bitmiyor. En azından böyle belirtisiz bir gebelik yaşamış olan varsa rahatlıcam galiba.

Canım 7. haftaya kadar bende de yoktu bir şey yeni yeni içim bulanmaya başladı ama onun da folik asitten kaynaklandığını keşfettim. İçmediğimde o bulantıyı da yaşamıyorum. Endişeyle kendini yorma keyfini çıkarmaya bak

Ahh canım çok sağol gerçekten bunu duymaya çok ihtiyacım vardı:)

Hımm bu da doğal tüp bebek öyleyse:)))ben dr a pgt tehlikeli mi sonuçta embriyodan hücre alınıyor bu embriyoya zarar vermez mi dediğimde dr tüp bebek zAten başlı başına tehlikeli bir işlem sonuçta dışardan yumurtaya enjeksiyonla sperm yerleştiriliyor demişti.ama bu yöntem de o risk Yok.tabi o spermler gidip yumurtayı döllerse.ya döllemezse o zaman tedavi iptal mi oluyor

10 gün sonra demişti ama bayrama denk geldiği için haftaya çarşambaya aldım randevuyu. Sen bebeği ne zaman görmüştün, kalp atışlarının görülünce duyulması lazım heralde değil mi?

Biz 5+2 de keseyi, bir hafta sonra da bebeği ve kalp atışlarını gördük canım. Bu cumartesi kontrol var bakalım 8+2 oluyoruz :) İnşallah sende çarşamba günü güzel haberlerle döneceksin

Boş gebelik yaşadım.bunun kesin teşhisi kesede bebek görülmeyince konuluyor.kendi kendini dinleyerek evham yapma.

kızlar hepinize merhaba; netim yoktu uzak kaldım biraz :) bugün işe başladık hayırlısıyla .
Veson cnm bizim cinsiyeti değiştirelim mi kesinleşti bizim prensesimiz olacakmış
Hadi gözün aydın canım.
Boş gebelik yaşadım.bunun kesin teşhisi kesede bebek görülmeyince konuluyor.kendi kendini dinleyerek evham yapma.
M Mother of pearl Evet ben yaşadım canım.reflü başlamıştı hemen ,kasık batmalarım vardı.olduğu yeri hissediyordum kesenin,ağrıyordu.9.haftaya kadar bekledik kese vardı ama bebek oluşmadı.kürtajla keseyi aldılar.

Bu belirtiler normal gebelikte de olabiliyor.tek teşhis kesede bebek olmaması.rabbim bir daha yaşatmasın

Bu belirtiler normal gebelikte de olabiliyor.tek teşhis kesede bebek olmaması.rabbim bir daha yaşatmasın
Evet boş gebelikte de belirtiler normal gebelikle aynıydı.bu sebeple çok düşünmemek lazım belirtili belirtisiz.Allah sonunu hayretsin.

ben de öyle teselli ettim kendimi vardır bunda da bir hayır amim canım Rbbim bizleri daha fazla bekletmesin..

sağolasın cnm darısı başınıza :)

sağolasın cnm darısı başınıza :)
prensesin hayırlı olsun canım..Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli etsin inşallah...bizimde haftaya randevumuz..bakalım doktor söyleyecekmi...ikili test heyecanı var..duanızı eksik etmeyin ...yavrum sağlıklı çıksın inşallah...Allahım dileyen isteyen herkula nasip etsin içindede topicimizin kızlarına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…