- 13 Temmuz 2017
- 244
- 419
- 53
- 37
Cnm çok doğru söylüyorsun ben de 1 yıldır uğraşıyorum. Ama işte kaygı bitmiyor. En azından böyle belirtisiz bir gebelik yaşamış olan varsa rahatlıcam galiba.Canım yapma böyle. Sen hamilesin. Burada bunu duymak söylemek için deliriyoruz. Bunun kıymetini bil. Olumsuz düşünme. Kalp atışlarını duyacaksin inşallah. Böyle negatif olursan kötü şeyleri çekersin Allaha emanet olun canım boş yere üzme kendini
Cnm çok doğru söylüyorsun ben de 1 yıldır uğraşıyorum. Ama işte kaygı bitmiyor. En azından böyle belirtisiz bir gebelik yaşamış olan varsa rahatlıcam galiba.
Ahh canım çok sağol gerçekten bunu duymaya çok ihtiyacım vardı:)Canım 7. haftaya kadar bende de yoktu bir şey yeni yeni içim bulanmaya başladı ama onun da folik asitten kaynaklandığını keşfettim. İçmediğimde o bulantıyı da yaşamıyorum. Endişeyle kendini yorma keyfini çıkarmaya bak
Ahh canım çok sağol gerçekten bunu duymaya çok ihtiyacım vardı:)
10 gün sonra demişti ama bayrama denk geldiği için haftaya çarşambaya aldım randevuyu. Sen bebeği ne zaman görmüştün, kalp atışlarının görülünce duyulması lazım heralde değil mi?Kontrol ne zaman :)
Hımm bu da doğal tüp bebek öyleyse:)))ben dr a pgt tehlikeli mi sonuçta embriyodan hücre alınıyor bu embriyoya zarar vermez mi dediğimde dr tüp bebek zAten başlı başına tehlikeli bir işlem sonuçta dışardan yumurtaya enjeksiyonla sperm yerleştiriliyor demişti.ama bu yöntem de o risk Yok.tabi o spermler gidip yumurtayı döllerse.ya döllemezse o zaman tedavi iptal mi oluyorIVF (in-vitro fertilizasyon): Bu yöntemde erkeğin verdiği meniden hazırlanan binlerce sperm yumurta hücresinin yanına bırakılır ve spermlerden birisi yumurtayı kendiliğinden döller. Buna klasik tüp bebek yöntemi denir. Bu işlemde her bir yumurta hücresi başına 50 bin-100 bin sperm verilir.
ICSI (Mikroenjeksiyon): Bu yöntemde ise sadece tek bir sperm mikroskopik yöntemlerle bir yumurtanın içerisine verilir ve döllenme sağlanır.
Şuan ikinci daha yaygın ama bana birinci uygulandı diye biliyorum
10 gün sonra demişti ama bayrama denk geldiği için haftaya çarşambaya aldım randevuyu. Sen bebeği ne zaman görmüştün, kalp atışlarının görülünce duyulması lazım heralde değil mi?
Erkek spermler hızlı ve çabuk ölür kız spermler yavaş ve geç ölür tezine dayanarak aşılamada da erkek olasılığı fazla olması gerek sanırım:)tabi Rabbim en doğrusunu biliraşılamada da erkek olur o zaman :)
Boş gebelik yaşadım.bunun kesin teşhisi kesede bebek görülmeyince konuluyor.kendi kendini dinleyerek evham yapma.Kızlar ya ben acayip kuruntu yapıyorum. Ben de hiç belirti yok. Sadece kabızlık çekiyorum progestandan oluyormuş o, göğsüm de eskisine nazaran indi ve hiç akıntım yok. Boş gebelik olabilir mi acaba. Böyle birşey yaşayan oldu mu. Araştırdım o kadar ama bişey bulamadım.
İnş canım umarım senin için de herşey yolundadır.Biz 5+2 de keseyi, bir hafta sonra da bebeği ve kalp atışlarını gördük canım. Bu cumartesi kontrol var bakalım 8+2 oluyoruz :) İnşallah sende çarşamba günü güzel haberlerle döneceksin
Aynen ya nette araştırdım da bir ipucu bulamadım.Boş gebelik yaşadım.bunun kesin teşhisi kesede bebek görülmeyince konuluyor.kendi kendini dinleyerek evham yapma.
Hadi gözün aydın canım.kızlar hepinize merhaba; netim yoktu uzak kaldım biraz :) bugün işe başladık hayırlısıyla .
Veson cnm bizim cinsiyeti değiştirelim mi kesinleşti bizim prensesimiz olacakmış
M Mother of pearl Evet ben yaşadım canım.reflü başlamıştı hemen ,kasık batmalarım vardı.olduğu yeri hissediyordum kesenin,ağrıyordu.9.haftaya kadar bekledik kese vardı ama bebek oluşmadı.kürtajla keseyi aldılar.Boş gebelik yaşadım.bunun kesin teşhisi kesede bebek görülmeyince konuluyor.kendi kendini dinleyerek evham yapma.
Bu belirtiler normal gebelikte de olabiliyor.tek teşhis kesede bebek olmaması.rabbim bir daha yaşatmasınHadi gözün aydın canım.
M Mother of pearl Evet ben yaşadım canım.reflü başlamıştı hemen ,kasık batmalarım vardı.olduğu yeri hissediyordum kesenin,ağrıyordu.9.haftaya kadar bekledik kese vardı ama bebek oluşmadı.kürtajla keseyi aldılar.
Evet boş gebelikte de belirtiler normal gebelikle aynıydı.bu sebeple çok düşünmemek lazım belirtili belirtisiz.Allah sonunu hayretsin.Bu belirtiler normal gebelikte de olabiliyor.tek teşhis kesede bebek olmaması.rabbim bir daha yaşatmasın
Anladım cnm Allah hiçbirimize aynı acıları yaşatmasın inşEvet boş gebelikte de belirtiler normal gebelikle aynıydı.bu sebeple çok düşünmemek lazım belirtili belirtisiz.Allah sonunu hayretsin.
Kız sperm miErkek spermler hızlı ve çabuk ölür kız spermler yavaş ve geç ölür tezine dayanarak aşılamada da erkek olasılığı fazla olması gerek sanırım:)tabi Rabbim en doğrusunu bilir
YOk yok avratKız sperm miay çok tatlısın.dişi dişi
ben de öyle teselli ettim kendimi vardır bunda da bir hayır amim canım Rbbim bizleri daha fazla bekletmesin..Cnm darla ya katılıyorum kistim bir durum olabilir.yani folükül kisti gibi.o zaman tablo böyle sapıtıyor lüteal faz kısalabiliyor.hayırlısı en azından iki aydır kendiliğinden geliyor .inşallah yakında bebeğin de gelir
sağolasın cnm darısı başınıza :)Hadi gözün aydın canım.
M Mother of pearl Evet ben yaşadım canım.reflü başlamıştı hemen ,kasık batmalarım vardı.olduğu yeri hissediyordum kesenin,ağrıyordu.9.haftaya kadar bekledik kese vardı ama bebek oluşmadı.kürtajla keseyi aldılar.
prensesin hayırlı olsun canım..Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli etsin inşallah...bizimde haftaya randevumuz..bakalım doktor söyleyecekmi...ikili test heyecanı var..duanızı eksik etmeyin ...yavrum sağlıklı çıksın inşallah...Allahım dileyen isteyen herkula nasip etsin içindede topicimizin kızlarına inşallah...sağolasın cnm darısı başınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?