amin amin aminnnnnnprensesin hayırlı olsun canım..Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli etsin inşallah...bizimde haftaya randevumuz..bakalım doktor söyleyecekmi...ikili test heyecanı var..duanızı eksik etmeyin ...yavrum sağlıklı çıksın inşallah...Allahım dileyen isteyen herkula nasip etsin içindede topicimizin kızlarına inşallah...
Amin canım inşallah...sağol behiyecim...amin amin aminnnnnnhayırlı haberlerle gel inş cnm :)
Hayırlı sabahlar bugünki ateş 36.9 dünküyle aynıVeson
Çatladı çatladıHayırlı sabahlar bugünki ateş 36.9 dünküyle aynıVeson
Çatladımı dersin :) ya benin anlamadığım ovu testler niye hep negatifti aklım almıyor çatlafıysa egerhadi gözün aydın çatlattın yumu :))
Hadi inşallah ama çalışma az bu aydan hayır gelmez hep bu ovu testler yüzündenÇatladı çatladı
Belli olmaz Rabbim bilir hadi hayırlısıHadi inşallah ama çalışma az bu aydan hayır gelmez hep bu ovu testler yüzünden
Çatladımı dersin :) ya benin anlamadığım ovu testler niye hep negatifti aklım almıyor çatlafıysa eger
Olur takılmam canım iki gündür bir bel kasık ağrım var ewlere şenlikTestlerle ilgili de olabilir canım ateş çatladı diyorsa çatlamıştır takılma boşver
Kün fe yekünBelli olmaz Rabbim bilir hadi hayırlısı
Tabiki devam ateş nasıl seyredecek adet gelecek mi gelirken ateş düşecek mi kaç gün sonra gelecek bunları bilmek diğer tablolarını yorumlamak açısından önemliÖlçmeye devam ediyimmi canım
Peki canım teşekkürlerTabiki devam ateş nasıl seyredecek adet gelecek mi gelirken ateş düşecek mi kaç gün sonra gelecek bunları bilmek diğer tablolarını yorumlamak açısından önemli
Eşimin arkadaşı aydına gitmisti.esim ordan kuru incir istemis kendisinede faydasi olur diye.bende internette geziniyordum inciri kaynatmayip direk yesemde faydasi olurmu diye,bir programda Ebru Destanin hamile kalmayi kolaylaştıran cay tarifine denk geldim.sayfasindada bir sürü hamile kalip teşekkür edenlerin mesajlari var.bende deneyecegim sizinlede paylasayim dedim.1 tutam civan perçemi,1 tutam aslan pençesi,1 tutam çoban bohçası 2 dk kaynatip 20 dk demlenmeye bırakıp günde 2 su bardagi ac karına icilecekmis. ve gunluk yapilcakmis.birde adetle baslanip 10 gun icilecekmis,yani tahmini yumurtlama zamanimiza gelince birakiyormusuz. bir Sonraki ay gene adetle baslaniyormus.
canım bunu sen bir kez daha demistin.hatta bende bilmiyorumki hic ona bakilmadi demistimCanım prolaktin yüksekse incir önerilmiyor bilgin olsun.
canım bunu sen bir kez daha demistin.hatta bende bilmiyorumki hic ona bakilmadi demistimsonra testlere tekrar baktim prolaktim degerimede bakilmis.9,29 normal galiba demi
iyikide diyorsun.sen demesen benimde hic fikrim yoktu ne oldugunu bile bilmiyordum.sen dedikten sonra bakıp gördümGayet iyiymiş canım. Ben bilmeden kullanmıştım o yüzden kim incir dese söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?