Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin amin aminnnnnn
hayırlı haberlerle gel inş cnm :)

Eşimin arkadaşı aydına gitmisti.esim ordan kuru incir istemis kendisinede faydasi olur diye.bende internette geziniyordum inciri kaynatmayip direk yesemde faydasi olurmu diye,bir programda Ebru Destanin hamile kalmayi kolaylaştıran cay tarifine denk geldim.sayfasindada bir sürü hamile kalip teşekkür edenlerin mesajlari var.bende deneyecegim sizinlede paylasayim dedim.1 tutam civan perçemi,1 tutam aslan pençesi,1 tutam çoban bohçası 2 dk kaynatip 20 dk demlenmeye bırakıp günde 2 su bardagi ac karına icilecekmis. ve gunluk yapilcakmis.birde adetle baslanip 10 gun icilecekmis,yani tahmini yumurtlama zamanimiza gelince birakiyormusuz. bir Sonraki ay gene adetle baslaniyormus.

Son düzenleme:

Canım prolaktin yüksekse incir önerilmiyor bilgin olsun.

Canım prolaktin yüksekse incir önerilmiyor bilgin olsun.
canım bunu sen bir kez daha demistin.hatta bende bilmiyorumki hic ona bakilmadi demistim sonra testlere tekrar baktim prolaktim degerimede bakilmis.9,29 normal galiba demi

Gayet iyiymiş canım. Ben bilmeden kullanmıştım o yüzden kim incir dese söylüyorum
iyikide diyorsun.sen demesen benimde hic fikrim yoktu ne oldugunu bile bilmiyordum.sen dedikten sonra bakıp gördüm hatta ben sana o testteki sonuclarimi yazayimda bi bak.anormal bisey varmi.artik maşallah doktor kadar bilgilisiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…