Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuçların çok güzel kuzumm maşallahh bir problem yok
ayy cok sagol canim.kac tane doktora gosterdik hepsi bisey yok diyoda burda siz deyince daha cok ikna oluyorum olacak olacak Allahin izniyle insallah da biraz kafami rahatlatip kocanin performansinida arttirsam daha kolay olacak.

Aynen canım iptal oluyor. Ama sorun yoksa dölleniyor. Benim 6 sı da döllendi. Gerçi 3 tanesini 4. Gün kaybettik.

cibi35
TSH. 2
FSH. 5.48
Prolaktin. 9.29
Estradiol 48.21
LH. 4.37
Progesteron 8.55
Canım tüm bu değerler aynı gün mü bakıldı? Bi de adetin kaçıncı günü? Kafama bişey takıldı ondan soruyorum. İlk olarak adetin 2. Ve 3. Gününde bu değerlere bakılır. Progestoron değeri adetin ikinci ve üçüncü gününde düşük çıkmalıydı. Yani progestoron yumurta çatladıktan bir hafta sonra bu değerlerde oluyor. Adet zamanı genellikle 1 den küçük oluyor. Benim biraz kafam karıştı. Ama ilk yazılanları adet zamanı progestoronu yumurta çatladıktan sonra yaptıysan gayet iyi sonuçlar

Sen benim gönderdiğim kan testlerini yaptırdın mı kuzum. Özellikle eşinin d vit.,b 12 ve çinkosuna baktır. Senin de d vit. önemli.
Yok canim onlari yaptiramadim.esimde yaptirmadi.surekli bisey cikiyor.biliyorsun esim ameliyat oldu.ameliyattan sonra is değiştirdi yeni ise basladi izin almıyor.ben bu ay doktora gidecektim bu ay adetimin ilk güNü ablam ameliyat oldu tiroidlerde tümör çıktı ama cok şükür kötü bisey degildi alındı temizlendi.bende çalışıyorum.yani hic kendi halimize kalmıyoruz.önümüzdeki ay insallah bi aksilik olmazsa adet olunca gidicem.o zaman baktircam ben.hastane degistirmeyi dusunuyorum da sirf tekrar rahim filmi isterlerse diye kararsizim.gene ayni hastaneyemi gitsem

progesteron 21.gun bakildi digerleri adetimin 2.gunu yapildi canim.

Çok geçmiş olsun canım ablana, eşinin yeni işi de size uğurlu gelsin inşallah :)
Rahim filmi istemezler canım ben 1 yılı doldurdum üzerinden 1 kürtaj geçtiği halde yapmadılar.
Benimde değerlerim senin gibiydi, hiç bir sorun yok diyorlardı ama dahiliyeci gözümüzü açtı çok şükür geldi fasulyemiz :)
Darısı başınıza olsun inşallahh

amin canim insallah.o fasulyeden bize de nasip olsun insallah ben o zaman ayrica dahiliye ye gidip durumumu izah edeyim isteyim bunlari demi.yapar heralde

amin canim insallah.o fasulyeden bize de nasip olsun insallah ben o zaman ayrica dahiliye ye gidip durumumu izah edeyim isteyim bunlari demi.yapar heralde

Yapar tabii biz özelde pahalı diye sağlık ocağında yaptırdık. Sadece çinko ve sedimantasyonu sağlık ocağı yapmıyor diye özelde yaptırdık ama oda yer yer değişiyormuş yapan yerler de varmış.

Aynen canım iptal oluyor. Ama sorun yoksa dölleniyor. Benim 6 sı da döllendi. Gerçi 3 tanesini 4. Gün kaybettik.
Veson canım yanlış biliyormuşum. Türkiye de klasik yöntem kullanılmıyormuş. Avrupa ve Amerikada kullanılıyormuş. Dr ile görüştüm. Yanı senin dediğin gibi döllüyorlar. Pgt yide sordum benim için şuan gerek yokmuş. 3 kayıp yada ailede engelli çocuk olursa yapılıyormuş. Bu arada Haftaya polipi aldırıyorum. İşte böyle.

anladim canim.ben üniversite hastanesine gitcem zaten.koskoca hastanede yapar bi zahmet

Canım geçmiş olsun. Tekrar rahim filmi istemiyorlar. CD yi kaybetme. Raporu yada CD yi istiyorlar

cibi35 canım bende dahiliyeden randevu aldım. Nelere baktıralım eşim ve ben gideceğiz. Polipten de kurtulunca inşallah gelecek bebeğim. Dr operasyon öncesi korun dedi banabana bana.... normal hamile kalmamam için sebep yokmuş sözde.

Anladım CNm inşallah polip alınınca embriyo tutunur inşallah.

bunlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…