sağol canim.işin kotu tarafi bende cd yok.sistemlerde sorun vardi doktorun ekranina gitti cd yi sonra alabilirsiniz dedi bende unuttum gitti.ekimde cekilmisti duruyorsa gidip alirimCanım geçmiş olsun. Tekrar rahim filmi istemiyorlar. CD yi kaybetme. Raporu yada CD yi istiyorlar
Al canım mutlaka duruyordur tahminim.sağol canim.işin kotu tarafi bende cd yok.sistemlerde sorun vardi doktorun ekranina gitti cd yi sonra alabilirsiniz dedi bende unuttum gitti.ekimde cekilmisti duruyorsa gidip alirim
Açamadım canım
Çok sağol canım bayramdan sonra hepsini yaptıracağım.Şimdi?
Çok sağol canım bayramdan sonra hepsini yaptıracağım.
Ay hadi inşallah test günün ne zaman
Hadi hayırlısı olsun. Allah utandırmasın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz19 haziran test gunum ama ben kesin 17sinde filan yaparim dayanamayip :)
Selam bugünkü ateş 36.7 düşüşe geçtiğine göre bebek falanda yok demek oluyor galiba
8 gün var adetime canım ya ben yeni öğreniyorum o yüzden siz söyleyince daha iyi anlıyorumGünaydın.. senin kullandığın programda da fertility friend de de yatay bir çizgi var tablolarda gorursun, işte o çizginin altına düşmediği sürece umut var demektir.
Bence bu ateş ölçme yöntemini birazcık araştırıp incelesen daha rahat olacaksın canım. Ben yine de şunu söyleyeyim ateşin iyi gidiyor. Şu an yumurta çatladı diyebiliyoruz bebek içinse adet zamanı hala yüksekse umutlaniyoruz ok?
Hadi hayırlısı olsun. Allah utandırmasın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kan sonucu ne çıktı canım. Ateş takibi gebelik tespitinden ziyade yumurtanın çatlama zamanı ve doğru zamanda ilişki tespiti için kullanılıyor
11.5 çıkmış yumurtlamışsın dedi doktorum canım ayın 13ünde test yap dediKan sonucu ne çıktı canım. Ateş takibi gebelik tespitinden ziyade yumurtanın çatlama zamanı ve doğru zamanda ilişki tespiti için kullanılıyor
Günaydın canımHerkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?