Hadi hayırlı olsun inşallah tutmuştur canım.11.5 çıkmış yumurtlamışsın dedi doktorum canım ayın 13ünde test yap dedi
İnşallah canımHadi hayırlı olsun inşallah tutmuştur canım.
Aldığım ovu testlerine 10 basarsınVeson çatlamıştır dedin çatlamış valla
Ya birşey soracağım. Hiç ateşi yükselmeyip yumurtası çatlayan ya da hamile kalan gördün mü duydun muAteş şaşmaz
Yok CNm hiç görmedim .görseydim zAten ateş tezi çöpe giderdi çünkü bu yönteme göre yumurta çatlar ve ateş yükselir.Ya birşey soracağım. Hiç ateşi yükselmeyip yumurtası çatlayan ya da hamile kalan gördün mü duydun mu
Evet canım katılıyorum ama ateş yükselse de yumurta çatlamamış deniyor. Örnek ben. Progesteron düşükse yumurta çatlamamış demek yoksa çatlıyor ama kalitesiz mi demekYok CNm hiç görmedim .görseydim zAten ateş tezi çöpe giderdi çünkü bu yönteme göre yumurta çatlar ve ateş yükselir.
Benim test 11.5 mis çatlamış işte doğru21.gün progesteron
Progesteron değeri 0-5 arasında ise yumurtlama olmamış;
5-10 arasında ise şüpheli yumurtlama veya yumurtlama olmuş fakat hormon salımı yetersiz;
10 ve üzerinde ise yumurtlama olmuş demektir.
SüpersinAteş şaşmaz
Evet canım katılıyorum ama ateş yükselse de yumurta çatlamamış deniyor. Örnek ben. Progesteron düşükse yumurta çatlamamış demek yoksa çatlıyor ama kalitesiz mi demek
Aynen ben de buradaki değerler gibi biliyorum.ğrogesteron 10 dan düşük ise kalitesiz oluyor yumurta ama yumurtlama gerçekleşiyor yani..neslihan vardı eskilerden bir gebeliğinde progesteron 10 dan aşağı idi.tam kaçtı hatırlamıyorum ama 5 ten bile küçüktü diye hatırlıyorum.ve o değerle gebelik oldu düşün ama tabi düşükle sonuçlanmıştı.bunun gibi yani.21.gün progesteron
Progesteron değeri 0-5 arasında ise yumurtlama olmamış;
5-10 arasında ise şüpheli yumurtlama veya yumurtlama olmuş fakat hormon salımı yetersiz;
10 ve üzerinde ise yumurtlama olmuş demektir.
Peki tedavisi ne Dr lar hiç önemsemiyorAynen ben de buradaki değerler gibi biliyorum.ğrogesteron 10 dan düşük ise kalitesiz oluyor yumurta ama yumurtlama gerçekleşiyor yani..neslihan vardı eskilerden bir gebeliğinde progesteron 10 dan aşağı idi.tam kaçtı hatırlamıyorum ama 5 ten bile küçüktü diye hatırlıyorum.ve o değerle gebelik oldu düşün ama tabi düşükle sonuçlanmıştı.bunun gibi yani.
CNm bebek sağlıksız ise progesteronun çok bir önemi Yok zaten benim gebeliklerim progesteron 20 iken gittiler mesela.ama sağlıklı bir gebelik ise herşey yolunda ise ve böyle progesteron düşüklüğü tespit edildi ise progesteron hap iğne jel falan veriyor zAten dr lar.zaten çoğu sıkıntı olmasa da önlem amaçlı veriyor.Peki tedavisi ne Dr lar hiç önemsemiyor
Kaç günde bir adet oluyorsunKizlar bu da benim tablom baksaniza bir yeni basladim benEki Görüntüle 2155570
Hoşgeldin canım. Tablon hayırlı olsun. Adet döngün kaç gün.Kizlar bu da benim tablom baksaniza bir yeni basladim benEki Görüntüle 2155570
Bu ilk tablon mu canım28 ama gecen ay ilk defa 24 gunde oldum bu 3.deneyisimizCordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?