Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya birşey soracağım. Hiç ateşi yükselmeyip yumurtası çatlayan ya da hamile kalan gördün mü duydun mu
Yok CNm hiç görmedim .görseydim zAten ateş tezi çöpe giderdi çünkü bu yönteme göre yumurta çatlar ve ateş yükselir.

Yok CNm hiç görmedim .görseydim zAten ateş tezi çöpe giderdi çünkü bu yönteme göre yumurta çatlar ve ateş yükselir.
Evet canım katılıyorum ama ateş yükselse de yumurta çatlamamış deniyor. Örnek ben. Progesteron düşükse yumurta çatlamamış demek yoksa çatlıyor ama kalitesiz mi demek

21.gün progesteron
Progesteron değeri 0-5 arasında ise yumurtlama olmamış;
5-10 arasında ise şüpheli yumurtlama veya yumurtlama olmuş fakat hormon salımı yetersiz;
10 ve üzerinde ise yumurtlama olmuş demektir.

Evet canım katılıyorum ama ateş yükselse de yumurta çatlamamış deniyor. Örnek ben. Progesteron düşükse yumurta çatlamamış demek yoksa çatlıyor ama kalitesiz mi demek
21.gün progesteron
Progesteron değeri 0-5 arasında ise yumurtlama olmamış;
5-10 arasında ise şüpheli yumurtlama veya yumurtlama olmuş fakat hormon salımı yetersiz;
10 ve üzerinde ise yumurtlama olmuş demektir.
Aynen ben de buradaki değerler gibi biliyorum.ğrogesteron 10 dan düşük ise kalitesiz oluyor yumurta ama yumurtlama gerçekleşiyor yani..neslihan vardı eskilerden bir gebeliğinde progesteron 10 dan aşağı idi.tam kaçtı hatırlamıyorum ama 5 ten bile küçüktü diye hatırlıyorum.ve o değerle gebelik oldu düşün ama tabi düşükle sonuçlanmıştı.bunun gibi yani.

Peki tedavisi ne Dr lar hiç önemsemiyor

Peki tedavisi ne Dr lar hiç önemsemiyor
CNm bebek sağlıksız ise progesteronun çok bir önemi Yok zaten benim gebeliklerim progesteron 20 iken gittiler mesela.ama sağlıklı bir gebelik ise herşey yolunda ise ve böyle progesteron düşüklüğü tespit edildi ise progesteron hap iğne jel falan veriyor zAten dr lar.zaten çoğu sıkıntı olmasa da önlem amaçlı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…