Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün ilk defa kesenin içindekini bebeğe benzettik :)) çok şükür kalp atışlarını da dinledik. 8+3 çıktı ölçümde haftasıyla uyumlu dedi.

Allahım bekleyen dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. En kısa sürede de topik arkadaşlarıma

GÖzün aydın canım. Maşallah
ne güzel haberler bunlar. Sizlerle beraber biz de yaşıyoruz bu güzel duyguları. Bize de yaşattığınız için teşekkür ederiz.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Maşallah inşallah nur topu gibi bir erkek bebektir. Öncelikle sağlıklı olsun tabii.. çok sağol canım iyi dileklerin için.

hadi gözünüz aydin canim.saglikla büyüsün gelsin annesinin kucağına insallah

Arkadaşlar ben hesabımı kapatıyorum sizlere de yazmak istedim dilerim meleklerinizi alırsınız kucağınıza duacınızım. ben de saglıkla sona varırım inşallah haklarınızı helal edin

Arkadaşlar ben hesabımı kapatıyorum sizlere de yazmak istedim dilerim meleklerinizi alırsınız kucağınıza duacınızım. ben de saglıkla sona varırım inşallah haklarınızı helal edin
Canım tekrar görüşürüz inşallah. Bak oku buraları bebek haberi vercez. Bebeğine ve kendine iyi bak. Sende hakkını helal et.

Maşşş ben güzel bir duygu.Allah devamını nasip etsin canım

Maşallah inşallah nur topu gibi bir erkek bebektir. Öncelikle sağlıklı olsun tabii.. çok sağol canım iyi dileklerin için.

hadi gözünüz aydin canim.saglikla büyüsün gelsin annesinin kucağına insallah

Allah razı olsun kızlar. Vallahi millet doğururken dua eder ben her ultrasonda topigime dua ediyorum. Hatta 3 defadır ilişki sorucam dr.a onu unutuyorum duayı unutmuyorum

Allah razı olsun kızlar. Vallahi millet doğururken dua eder ben her ultrasonda topigime dua ediyorum. Hatta 3 defadır ilişki sorucam dr.a onu unutuyorum duayı unutmuyorum
Biz de unuttuk hep heyecandan soramadık:) 2temmuzda 14.haftamız olcak zten sormaya gerek kalmıcak haha:) gozunaydın canm fetüs halini de gör inşallah yakında maşallahh

canım gözünaydın inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün maşallah

Çok sevindim canım hatırla ilerlesin inşaallah

Canım tekrar görüşürüz inşallah. Bak oku buraları bebek haberi vercez. Bebeğine ve kendine iyi bak. Sende hakkını helal et.
Helal olsun hakkım varsa canım sizleri de takıp edıcem bebişler gelicek bak peşpeşebelki bir gun yenıden dönerim kimbilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…