Düşüş ovulayasyon düşüşüne benziyor çatlaması yakındır ateş yükselene kadar sık ilişki bol şanslar28 ama gecen ay ilk defa 24 gunde oldum bu 3.deneyisimizCordelia
Evet ilk tablom 2 ay takvim yontemini denemistikBu ilk tablon mu canım
Bana da ovulasyon dususu gibi geldi günaşırı deniyoruz :)Düşüş ovulayasyon düşüşüne benziyor çatlaması yakındır ateş yükselene kadar sık ilişki bol şanslar
Aksatmadan Devam :)Evet ilk tablom 2 ay takvim yontemini denemistik
Bana da ovulasyon dususu gibi geldi günaşırı deniyoruz :)
hayır canim kullanmiyorum.hic icmedimhilallll canım sigara kullanıyor musun progesteron düşğklüğüne neden oluyormuş ben iki buçuk ay önce bıraktım sigarayı
Kızlar bugün ilk defa kesenin içindekini bebeğe benzettik :)) çok şükür kalp atışlarını da dinledik. 8+3 çıktı ölçümde haftasıyla uyumlu dedi.
Allahım bekleyen dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. En kısa sürede de topik arkadaşlarıma
Maşallah inşallah nur topu gibi bir erkek bebektir. Öncelikle sağlıklı olsun tabii.. çok sağol canım iyi dileklerin için.Kızlar bugün ilk defa kesenin içindekini bebeğe benzettik :)) çok şükür kalp atışlarını da dinledik. 8+3 çıktı ölçümde haftasıyla uyumlu dedi.
Allahım bekleyen dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. En kısa sürede de topik arkadaşlarıma
hadi gözünüz aydin canim.saglikla büyüsün gelsin annesinin kucağına insallahKızlar bugün ilk defa kesenin içindekini bebeğe benzettik :)) çok şükür kalp atışlarını da dinledik. 8+3 çıktı ölçümde haftasıyla uyumlu dedi.
Gitmeden sana da yazayım kız :) hadi çatlıcak bak düşüş var :)28 ama gecen ay ilk defa 24 gunde oldum bu 3.deneyisimizCordelia
Canım tekrar görüşürüz inşallah. Bak oku buraları bebek haberi vercez. Bebeğine ve kendine iyi bak. Sende hakkını helal et.Arkadaşlar ben hesabımı kapatıyorum sizlere de yazmak istedim dilerim meleklerinizi alırsınız kucağınıza duacınızım. ben de saglıkla sona varırım inşallah haklarınızı helal edin
:) bence de bugün bu kadar dusuk cikinca inanmadim 3 kere olctun ayni ciktiGitmeden sana da yazayım kız :) hadi çatlıcak bak düşüş var :)
Maşşş ben güzel bir duygu.Allah devamını nasip etsin canımKızlar bugün ilk defa kesenin içindekini bebeğe benzettik :)) çok şükür kalp atışlarını da dinledik. 8+3 çıktı ölçümde haftasıyla uyumlu dedi.
GÖzün aydın canım. Maşallah
ne güzel haberler bunlar. Sizlerle beraber biz de yaşıyoruz bu güzel duyguları. Bize de yaşattığınız için teşekkür ederiz.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah inşallah nur topu gibi bir erkek bebektir. Öncelikle sağlıklı olsun tabii.. çok sağol canım iyi dileklerin için.
hadi gözünüz aydin canim.saglikla büyüsün gelsin annesinin kucağına insallah
Maşşş ben güzel bir duygu.Allah devamını nasip etsin canım
Biz de unuttuk hep heyecandan soramadık:) 2temmuzda 14.haftamız olcak zten sormaya gerek kalmıcak haha:) gozunaydın canm fetüs halini de gör inşallah yakında maşallahhAllah razı olsun kızlar. Vallahi millet doğururken dua eder ben her ultrasonda topigime dua ediyorum. Hatta 3 defadır ilişki sorucam dr.a onu unutuyorum duayı unutmuyorum
canım gözünaydın inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün maşallahKızlar bugün ilk defa kesenin içindekini bebeğe benzettik :)) çok şükür kalp atışlarını da dinledik. 8+3 çıktı ölçümde haftasıyla uyumlu dedi.
Çok sevindim canım hatırla ilerlesin inşaallahKızlar bugün ilk defa kesenin içindekini bebeğe benzettik :)) çok şükür kalp atışlarını da dinledik. 8+3 çıktı ölçümde haftasıyla uyumlu dedi.
Helal olsun hakkım varsa canım sizleri de takıp edıcem bebişler gelicek bak peşpeşeCanım tekrar görüşürüz inşallah. Bak oku buraları bebek haberi vercez. Bebeğine ve kendine iyi bak. Sende hakkını helal et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?