Allah'a emanet ol CNm kendinize iyi bakınHelal olsun hakkım varsa canım sizleri de takıp edıcem bebişler gelicek bak peşpeşebelki bir gun yenıden dönerim kimbilir :)
Emzik gibi ağzımda benim de 13. Günden itibaren. Bu günler rahatım çok şükür:) bence de bugün bu kadar dusuk cikinca inanmadim 3 kere olctun ayni cikti
:) aynen ya bugun sabah zor uyandim agzimi bulamadim gozum kapali olcmeye calisiyorumEmzik gibi ağzımda benim de 13. Günden itibaren. Bu günler rahatım çok şükür
:) aynen ya bugun sabah zor uyandim agzimi bulamadim gozum kapali olcmeye calisiyorum
Bakalim benimki yarin yukselecek mi 35.9a kadar düştü bugunAllah sonumuzu hayır etsin
Yükselecek yarın olmadı öbür gün. Kaçırma çalışBakalim benimki yarin yukselecek mi 35.9a kadar düştü bugun
Bu geceyi degerlendirecezYükselecek yarın olmadı öbür gün. Kaçırma çalış
Evet CNm da ha yolun balındasın tabloyu etkileyeceğini düşünmüyorumVeson bugün 5.30 da uyandım ateşim 36.2.Sonra 6.40 da uyandım 35.8 çıktı.arası çok kısa ondanmı amaca.gerçi adetimde yeni bitti çok öneli değil demi.ben gene ortalama girdim
sağol canımEvet CNm da ha yolun balındasın tabloyu etkileyeceğini düşünmüyorum
Çizgiyi ovudan 3 gün sonra çekiyor ffSelam kizlar bugun atesim yukselmisti ama kirmizi cizgi cikmadi Eki Görüntüle 2155965
Oyle mi ben hemen cikacak saniyordumÇizgiyi ovudan 3 gün sonra çekiyor ff
AZ daha sabır:)Oyle mi ben hemen cikacak saniyordum
Ates yukselmeye basladi muhtemelen bu aralar catlayacak acaba hergunu mu degerlendireyim yoksa gunasiri mi siz nasil yapıyorsunuzAZ daha sabır:)
cnm ovu testi yapmıyorsan günaşırı uygundur yA da oruç tutmuyorsanız 36 saatte bir de olabilir.ne kadar çok ilişki o kadar çok sperm tezini savunarak hergün ilişkiyi tercih eden arkadaşlarda varAtes yukselmeye basladi muhtemelen bu aralar catlayacak acaba hergunu mu degerlendireyim yoksa gunasiri mi siz nasil yapıyorsunuz
Seninde duaların kabul olsun canım. Ben adetim sonra da operasyonum olacak çarşamba.şimdiden allah kabul etsin.Herkesin kadir gecesi mübarek olsun.. Kızlar çarşambaya kadar 41 yasin okumak istiyorum bebeğim için..bana yardım edermisiniz? Kimler okuyabilir..şimdiden Allah razı olsun hepinizden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?