Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson bugün 5.30 da uyandım ateşim 36.2.Sonra 6.40 da uyandım 35.8 çıktı.arası çok kısa ondanmı amaca.gerçi adetimde yeni bitti çok öneli değil demi.ben gene ortalama girdim

Ates yukselmeye basladi muhtemelen bu aralar catlayacak acaba hergunu mu degerlendireyim yoksa gunasiri mi siz nasil yapıyorsunuz
cnm ovu testi yapmıyorsan günaşırı uygundur yA da oruç tutmuyorsanız 36 saatte bir de olabilir.ne kadar çok ilişki o kadar çok sperm tezini savunarak hergün ilişkiyi tercih eden arkadaşlarda var

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun.. Kızlar çarşambaya kadar 41 yasin okumak istiyorum bebeğim için..bana yardım edermisiniz? Kimler okuyabilir..şimdiden Allah razı olsun hepinizden ...

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun.. Kızlar çarşambaya kadar 41 yasin okumak istiyorum bebeğim için..bana yardım edermisiniz? Kimler okuyabilir..şimdiden Allah razı olsun hepinizden ...
Seninde duaların kabul olsun canım. Ben adetim sonra da operasyonum olacak çarşamba.şimdiden allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…