Amin cnm sayı 38 oldu.3 tane kaldı..alan olurmu bilmiyorum..Seninde duaların kabul olsun canım. Ben adetim sonra da operasyonum olacak çarşamba.şimdiden allah kabul etsin.
Sanki çatlamamış.Selam kizlar bugun atesim yukselmisti ama kirmizi cizgi cikmadi Eki Görüntüle 2155965
Takvim yontemine gore ayin 12si ovulayasyon gunu gozukuyo bakalim yarin yukselmeye devam edecek miSanki çatlamamış.
cibi35 çizginin altına düştü ateş tutturamadım galiba
Eki Görüntüle 2156071 dün ölçemedim yani ölçtümde biraz yürüdüm ölçeri almak için o yüzden onu kaydetmedim
Ff ne oluyor ne kadar da cahilim:)) umutlanıyım o zaman nasrettiin hoca misali ya tutarsa :))Çok anlamıyorum bu tablodan ama ff olsa yatay çizgiyi aşağı çekerdi. Bu programda sanırım aya göre değil tüm tablolarının ortalamasına göre belirliyor ateş sınırını. Bence sorun yok yatay çizgiyi unut sen:))
Ff ne oluyor ne kadar da cahilim:)) umutlanıyım o zaman nasrettiin hoca misali ya tutarsa :))
Hee jeton şimdi düştü ögrencem ögrencem:) çarşamba kan vercem perşembe belli olur sayende benim hiç umudum yok hayırlısı allahtanbizim kullandığımız program fertility friend in kısaltması
henüz bir şey söylemek için erken..
Ben de cibi ye katılıyorum ff olsaydı yatay çizgiyi daha aşağı çekerdiHee jeton şimdi düştü ögrencem ögrencem:) çarşamba kan vercem perşembe belli olur sayende benim hiç umudum yok hayırlısı allahtan
çizgi yanlış yerde +1Ben de cibi ye katılıyorum ff olsaydı yatay çizgiyi daha aşağı çekerdi
YA ZAten o program çizgiyi hep yanlış yere çekiyorçizgi yanlış yerde +1
Merhaba hayırlı olsun tedavin. Grafiği yollarsan yada gün gün ateşini yazarsan üstadlar yorumlar bende yorumlamaya çalışırım.Merhaba,
ateş ölçmede aylarca denemiş ama başaramamış biri olarak,bilir kişilerden yardım rica edeceğim :)
hergün aynı saatlerde ölçmeye özen gösterdim,36.1-36.2-36.4 aralığında seyretti.aynı zamanda ovulasyon testi de kullanıp temkinli gitmeye çalıştım.ateşin0,1--0,2 derece yükseldiği dönemlerde de ovulasyon testi pozitif olmadı hiç.
Bu ay çatlatma iğnesi kullandım,aşılama yapılacaktı ama rahim duvarım 6,5mm olduğunda tutunma riskli deyip yapmadı doktorum.
36.ve 48.saatlerde ilişki oldu.bugün 10.günüm.ateşimi çatlatma iğnesinden sonra hhergün aynı saatte ölçtüm.İlk defa 36,8çıktı hep.Dün 36,5e düştü bugün yine 36,8
ben anlamadım bu grafiği,anlayan varsa bi el atsın lütfen :))
İniş çıkışlar olabilir normal 4-5 gün daha ölç tekrar bakalım.ölçtüğün günleri toplu yolla daha detaylı yorumlarızMerhaba,
ateş ölçmede aylarca denemiş ama başaramamış biri olarak,bilir kişilerden yardım rica edeceğim :)
hergün aynı saatlerde ölçmeye özen gösterdim,36.1-36.2-36.4 aralığında seyretti.aynı zamanda ovulasyon testi de kullanıp temkinli gitmeye çalıştım.ateşin0,1--0,2 derece yükseldiği dönemlerde de ovulasyon testi pozitif olmadı hiç.
Bu ay çatlatma iğnesi kullandım,aşılama yapılacaktı ama rahim duvarım 6,5mm olduğunda tutunma riskli deyip yapmadı doktorum.
36.ve 48.saatlerde ilişki oldu.bugün 10.günüm.ateşimi çatlatma iğnesinden sonra hhergün aynı saatte ölçtüm.İlk defa 36,8çıktı hep.Dün 36,5e düştü bugün yine 36,8
ben anlamadım bu grafiği,anlayan varsa bi el atsın lütfen :))
İniş çıkışlar olabilir normal 4-5 gün daha ölç tekrar bakalım.ölçtüğün günleri toplu yolla daha detaylı yorumlarız
Merhaba hayırlı olsun tedavin. Grafiği yollarsan yada gün gün ateşini yazarsan üstadlar yorumlar bende yorumlamaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?