Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar dun aksamdan beri hoc akintim yok cok kuru normal mi sizce

Arkadaslar anlamadigim bir husus var yardimci olurmusunuz lütfen yumurta catladigi gün ateş düşer mi yükselir mi yumurtanın catladigini bu yöntemle anlayan var mı?

Yumurta çatlar ertesi gün yükselir ateş.ilk sayfada detaylı bilgi var

Canim baktım ama anlamadım pek bişey biraz açıklayıcı yazar misin .. ateş normal seyrinden yükseldi mi bi gün önce yumurta çatlamiş demek doğru mi anladim

Ben pek akıntı takibinde başarılı değilim ama yumurta akından sonra 4 gün içerisinde çatlama olur genellikle
Yani bende bakmiyordum cok ama lavaboda peceteye geliyordu dun aksamdan beri kuru gecen ayda boyle birden kuruluk başlamıştı acaba yumurtam catlamiyor mu

Yani bende bakmiyordum cok ama lavaboda peceteye geliyordu dun aksamdan beri kuru gecen ayda boyle birden kuruluk başlamıştı acaba yumurtam catlamiyor mu
Yumurta çatladıktan sonra kuruluk olur genelde ama ateş hala düşük gidiyor belki yarına ateş çıkar dur bakalım .sen bir link yollasana tablonu ilk sayfaya ekleyelim

Asilama gununu saymazsak 6 gun oldu :) Bazen hareket ederken sag kasigimda cook hafif agri oluyor. Bir de birkac gundur beyaz, krem gibi bir akintim var. Baska da bir sey yok. Sen nasilsin?
Allahım inşallah tutmuştur güzel haberler iyi geliyor. Ben çarşamba polip aldıracağım transfer önümüzdeki ay. Heyecan endişe bayram telaşı çok sağol sorduğun için

Allahım inşallah tutmuştur güzel haberler iyi geliyor. Ben çarşamba polip aldıracağım transfer önümüzdeki ay. Heyecan endişe bayram telaşı çok sağol sorduğun için

Canim sana da simdiden gecmis olsun. Polip ben de aldirmistim bu arada onceden. Insallah faydasini gorursun

Canım benim akıntılarda çatladıktan sonra gidiyor bazen de ateş yükselmeden kuruluk olabiliyor. Hormonları boşver sen düzenli çalış ateşe güven daha çatlamamış gibi

Canım benim akıntılarda çatladıktan sonra gidiyor bazen de ateş yükselmeden kuruluk olabiliyor. Hormonları boşver sen düzenli çalış ateşe güven daha çatlamamış gibi
Bugun sabah esim erken gitti ise bende kalkip salona yatmistim ondan değişir mi ates acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…