maalesef grafiğim yok
adet olmadığım için çatlatma iğnesini yaptırdığım günü baz alıyorum.
1.günden 8.güne kadar 36,8 di (ki normalinde ateşim düşüktür.36,2 seviyesinde)
9.gün 36,4
10.gün 36,8
Bana yerleşme düşüşü gibi geldi :)) İnşallah tutunmuştur
ağzınıza kurban :)
inşallah hayrlısıyla benimledir
Yerleşme düşüşü olabilirmaalesef grafiğim yok
adet olmadığım için çatlatma iğnesini yaptırdığım günü baz alıyorum.
1.günden 8.güne kadar 36,8 di (ki normalinde ateşim düşüktür.36,2 seviyesinde)
9.gün 36,4
10.gün 36,8
Yumurta çatlar ertesi gün yükselir ateş.ilk sayfada detaylı bilgi varArkadaslar anlamadigim bir husus var yardimci olurmusunuz lütfen yumurta catladigi gün ateş düşer mi yükselir mi yumurtanın catladigini bu yöntemle anlayan var mı?
Ben pek akıntı takibinde başarılı değilim ama yumurta akından sonra 4 gün içerisinde çatlama olur genellikleEki Görüntüle 2156157 Günaydın kizlar dun aksamdan beri hoc akintim yok cok kuru normal mi sizce
Yumurta çatlar ertesi gün yükselir ateş.ilk sayfada detaylı bilgi var
Yani bende bakmiyordum cok ama lavaboda peceteye geliyordu dun aksamdan beri kuru gecen ayda boyle birden kuruluk başlamıştı acaba yumurtam catlamiyor muBen pek akıntı takibinde başarılı değilim ama yumurta akından sonra 4 gün içerisinde çatlama olur genellikle
EVET CNm öyle oluyorCanim baktım ama anlamadım pek bişey biraz açıklayıcı yazar misin .. ateş normal seyrinden yükseldi mi bi gün önce yumurta çatlamiş demek doğru mi anladim
Yumurta çatladıktan sonra kuruluk olur genelde ama ateş hala düşük gidiyor belki yarına ateş çıkar dur bakalım .sen bir link yollasana tablonu ilk sayfaya ekleyelimYani bende bakmiyordum cok ama lavaboda peceteye geliyordu dun aksamdan beri kuru gecen ayda boyle birden kuruluk başlamıştı acaba yumurtam catlamiyor mu
maya_gallo nasıl gidiyor aşılamanın kaçıncı günü bugün
CNm senin kullandığın programda çizgiler ne anlama geliyor hiç anlamıyorum çoğu arkadaş senin gibi önce bu programı kullanıyor sonra ff e geçiyor ve görüyoruz ki çizgiler ff den farklı yerdebenim grafikmi yanlış olan
Allahım inşallah tutmuştur güzel haberler iyi geliyor. Ben çarşamba polip aldıracağım transfer önümüzdeki ay. Heyecan endişe bayram telaşı çok sağol sorduğun içinAsilama gununu saymazsak 6 gun oldu :) Bazen hareket ederken sag kasigimda cook hafif agri oluyor. Bir de birkac gundur beyaz, krem gibi bir akintim var. Baska da bir sey yok. Sen nasilsin?
Allahım inşallah tutmuştur güzel haberler iyi geliyor. Ben çarşamba polip aldıracağım transfer önümüzdeki ay. Heyecan endişe bayram telaşı çok sağol sorduğun için
Canım benim akıntılarda çatladıktan sonra gidiyor bazen de ateş yükselmeden kuruluk olabiliyor. Hormonları boşver sen düzenli çalış ateşe güven daha çatlamamış gibiYani bende bakmiyordum cok ama lavaboda peceteye geliyordu dun aksamdan beri kuru gecen ayda boyle birden kuruluk başlamıştı acaba yumurtam catlamiyor mu
https://www.fertilityfriend.com/home/6ecedc bu sanırımYumurta çatladıktan sonra kuruluk olur genelde ama ateş hala düşük gidiyor belki yarına ateş çıkar dur bakalım .sen bir link yollasana tablonu ilk sayfaya ekleyelim Eki Görüntüle 2156246
Bugun sabah esim erken gitti ise bende kalkip salona yatmistim ondan değişir mi ates acabaCanım benim akıntılarda çatladıktan sonra gidiyor bazen de ateş yükselmeden kuruluk olabiliyor. Hormonları boşver sen düzenli çalış ateşe güven daha çatlamamış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?