Sağol canım. Polip bende klomenle başladı ilk klomenden sonra görüldü aralık 2016 adet te hep çamur gibi akıntı ile bitiyor bazen başlıyor. Kesin klomen yaptı. İnşallah polipten kurtulunca hamile kalırım. Senden de güzel haberler bekliyoruzCanim sana da simdiden gecmis olsun. Polip ben de aldirmistim bu arada onceden. Insallah faydasini gorursun
Değişebilir ama çatlasa 36.1 çıkmazdı bence yarını bekleyelim bakalımBugun sabah esim erken gitti ise bende kalkip salona yatmistim ondan değişir mi ates acaba
Hıımmm yahu zerre bişey anlamıyorum ff den ah bir anlasam kuracam da kuramıyorumCNm senin kullandığın programda çizgiler ne anlama geliyor hiç anlamıyorum çoğu arkadaş senin gibi önce bu programı kullanıyor sonra ff e geçiyor ve görüyoruz ki çizgiler ff den farklı yerde
Canım ekte resim var marka vermeyeyim sende hangi store varsa ona tıkla. Program insin anlatırım ben resimde siyah bölümler sanırım sendeki telefon şu 7 si 8 i olan öyleyse soldaki tarafHıımmm yahu zerre bişey anlamıyorum ff den ah bir anlasam kuracam da kuramıyorum
Yüklemiştim ama anlamadığım için sildimCanım ekte resim var marka vermeyeyim sende hangi store varsa ona tıkla. Program insin anlatırım ben resimde siyah bölümler sanırım sendeki telefon şu 7 si 8 i olan öyleyse soldaki taraf
Yüklersen anlatacağım kolay zaten.Yüklemiştim ama anlamadığım için sildim
Kanda cikar canim yerlesmeden yaklasik 10 gun sonra kanda cikiyorHayırlı sahurlar kızlar doktor çarşamba yaptır tahlili dedi ama ben çok merak ediyorum yarın yaptırsam çıkarmı acaba adetime 5 gün var
Hangisi tutmuştur bilmiyorumkiKanda cikar canim yerlesmeden yaklasik 10 gun sonra kanda cikiyor
Ovulasyon tarihin ne ates olcuyor muydun ya da takvim yöntemi kullaniyorsan ondaki ovulasyon tarihini baz alHangisi tutmuştur bilmiyorumki
Ovulasyon tarihi 3 haziran diyor takvim ama öğün ovu test yaptım negatif çıktı. En koyu olan 30 mayıstı ogece çalışmıştıkOvulasyon tarihin ne ates olcuyor muydun ya da takvim yöntemi kullaniyorsan ondaki ovulasyon tarihini baz al
30unda koyuysa kanda cikar hatta idrarda bile cikabilir 3unde olmasi gerekirken 30unda olduysa erken ovulasyon olmusOvulasyon tarihi 3 haziran diyor takvim ama öğün ovu test yaptım negatif çıktı. En koyu olan 30 mayıstı ogece çalışmıştık
Sayfaya atmıştım negatif demişti kızlar ama bidaha o kadar koyu hiç çıkmadı demek ki benim ikinci çizgi net olmuyor ilki gibi30unda koyuysa kanda cikar hatta idrarda bile cikabilir 3unde olmasi gerekirken 30unda olduysa erken ovulasyon olmus
9 ay düşmesin inşallah
Çok amin çookkkkkl:)))9 ay düşmesin inşallah
günaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...9 ay düşmesin inşallah
günaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?