Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sana da simdiden gecmis olsun. Polip ben de aldirmistim bu arada onceden. Insallah faydasini gorursun
Sağol canım. Polip bende klomenle başladı ilk klomenden sonra görüldü aralık 2016 adet te hep çamur gibi akıntı ile bitiyor bazen başlıyor. Kesin klomen yaptı. İnşallah polipten kurtulunca hamile kalırım. Senden de güzel haberler bekliyoruz

CNm senin kullandığın programda çizgiler ne anlama geliyor hiç anlamıyorum çoğu arkadaş senin gibi önce bu programı kullanıyor sonra ff e geçiyor ve görüyoruz ki çizgiler ff den farklı yerde
Hıımmm yahu zerre bişey anlamıyorum ff den ah bir anlasam kuracam da kuramıyorum

Hıımmm yahu zerre bişey anlamıyorum ff den ah bir anlasam kuracam da kuramıyorum
Canım ekte resim var marka vermeyeyim sende hangi store varsa ona tıkla. Program insin anlatırım ben resimde siyah bölümler sanırım sendeki telefon şu 7 si 8 i olan öyleyse soldaki taraf

Eklentiler

• Screenshot_20180611-174216.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 34
Hayırlı sahurlar kızlar doktor çarşamba yaptır tahlili dedi ama ben çok merak ediyorum yarın yaptırsam çıkarmı acaba adetime 5 gün var

9 ay düşmesin inşallah
günaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...

Veson çatlatma iğnesi 11.gün ve ateş 36,7
adet olacakmışım gibi ağrıyan karnım ve belim,yüzümde çıkan sivilceler ve 2-3 gündür başlayan hafif şeffaf akıntı

Dur bakalım hemen endişe etme. Ben ikili testi yaşım dolayısıyla riskli sonuç çıkacağından istemiyorum işte canım. Bence yaş ile alakalı bir durum ve dr. nifty falan önerecek.
Benim dr. geçen kontrolde istersen yaptırma yada nifty yaptır dedi.. bunun maliyeti de yaklaşık 1500tl gibi bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…