korkma canim insallah hic biseycik olmaz.iyi düşünelim iyi olsungünaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...
Veson çatlatma iğnesi 11.gün ve ateş 36,7
adet olacakmışım gibi ağrıyan karnım ve belim,yüzümde çıkan sivilceler ve 2-3 gündür başlayan hafif şeffaf akıntı
Ya üzülme lütfen. Bu testler doğru çıkmadığıda oluyormuş. Hem daha birşey yok hemşirede demiş. Endişelenme. Ben hamile kalırsam yapmayacağım test. Bu ne ya bir mutlu olup hamileliğin tadını çıkaramıyoruz. Allahım sana emanet sağ ve sağlıklı eli ayağı düzgün olsun. Allahım annesine babasına bağışla.günaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...
Maşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canım hepimizin inşallah ben fena sabırsızlandım doktor dün dedi ama bugün versem kanı nasıl olurMaşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
günaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...
Ablacım inşallah herşey yolunda gidecekgünaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...
nifty testi kesin sonuç veriyormuki canım...inşallah sağlıklı olsunda başka isteğim yok Mevlamdan...Dur bakalım hemen endişe etme. Ben ikili testi yaşım dolayısıyla riskli sonuç çıkacağından istemiyorum işte canım. Bence yaş ile alakalı bir durum ve dr. nifty falan önerecek.
Benim dr. geçen kontrolde istersen yaptırma yada nifty yaptır dedi.. bunun maliyeti de yaklaşık 1500tl gibi bir şey..
Amin canım inşallah...çok sağolun..korkma canim insallah hic biseycik olmaz.iyi düşünelim iyi olsundoktorlar herseye temkinli yaklaşıyorlar.yolunda gitmeyen bisey olsa direk çağırırlardi bence.o yuzden icini fetah tut
hamile kalmak ayrı dert hamilelik süreci ayrı stres..endişe hiç bitmiyor canım...Ya üzülme lütfen. Bu testler doğru çıkmadığıda oluyormuş. Hem daha birşey yok hemşirede demiş. Endişelenme. Ben hamile kalırsam yapmayacağım test. Bu ne ya bir mutlu olup hamileliğin tadını çıkaramıyoruz. Allahım sana emanet sağ ve sağlıklı eli ayağı düzgün olsun. Allahım annesine babasına bağışla.
darısı başıma canım..inşallah bizdede sıkıntı olmaz hayırlısıyla..duanızı eksik etmeyin bizden...Merhaba,
kızımı 40.yaşımda doğurdum..
yaşınızı bilmiyorum ama,2 li 3lü 4lü testlerde annenin yaşı da baz alındığı için sonuçlar endişe ettirecek şekilde yüksek çıkabiliyor.Ben bunu önlemek ve birden fazla testle uğraşmamak için nifty testi yaptırmıştım.Hamdolsun sorunsuz çıkmıştı sonucumuz.
Sağlık dilerim
Amin gülüm inşallah..çok sağolun Allah razı olsun hepinizden...sabah çok stres yapmıştım ama şimdi biraz ferahladım...benim doktorum zaten bay pimpirik...birazda ona veriyorum bu durumu ama..inşallah yarınki kontrolumuzde sorunsuz geçer..duanızı eksik etmeyin gülüm..Rabbim hepinizi güldürsün inşalah...Ablacım inşallah herşey yolunda gidecek
Korkma içini ferah tut. Bu testler sadece yüzde veriyor bildiğim kadarıyla. Bu yüzdeyi hesaplarken yaş büyük bir oran. Bol bol dua edelim. Kendini de bebeğini de strese sokma. Rabbime emanet olun inşallah. Dualarım sizin için. Güzel haberleri bekliyoruz.
nifty testi kesin sonuç veriyormuki canım...inşallah sağlıklı olsunda başka isteğim yok Mevlamdan...
Amin canım inşallah...çok sağolun..
hamile kalmak ayrı dert hamilelik süreci ayrı stres..endişe hiç bitmiyor canım...
darısı başıma canım..inşallah bizdede sıkıntı olmaz hayırlısıyla..duanızı eksik etmeyin bizden...
Amin gülüm inşallah..çok sağolun Allah razı olsun hepinizden...sabah çok stres yapmıştım ama şimdi biraz ferahladım...benim doktorum zaten bay pimpirik...birazda ona veriyorum bu durumu ama..inşallah yarınki kontrolumuzde sorunsuz geçer..duanızı eksik etmeyin gülüm..Rabbim hepinizi güldürsün inşalah...
CNM şunu söyleyeyim ki ikili test kesin teşhisi vermez sadece olasılık verir.hasta deyip sağlıklı doğan birçok bebek var kesin teşhis ilerleyen haftalarda katından sıvı alınarak yapılıyor o yüzden şimdiden içini karartma.bir de öyle bir durum söz konusu olursa aldırmayı düşünüyor musunuz o da önemli aldırmayacağım ne olursa olsun diyecekseniz boş yere bu testlerle kafanızı bulandırmayın çünkü dediğim gibi bu testler kesin teşhis değilgünaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...
Bol ateşli günler inşallajVeson çatlatma iğnesi 11.gün ve ateş 36,7
adet olacakmışım gibi ağrıyan karnım ve belim,yüzümde çıkan sivilceler ve 2-3 gündür başlayan hafif şeffaf akıntı
Henüz vakit var Çatlar çatlar günaşırıya devam stres YokMerhaba kizlar atesim yine dusuyor benim yumurta catlamayacakEki Görüntüle 2156468
Hic sanmiyorum canim ne akinti var ne baska biseyHenüz vakit var Çatlar çatlar günaşırıya devam stres Yok
günaydın tuğbacım...nasılsın?demin doktorumun sekreteri aradı..ikili test sonucunuz çıktı buna göre doktor bey bir test daha önerecek dedi..endişelendim..bu konuşmadan bir sıkın olduğunu düşünmeyin sakın dedi..yarın kontrolum var dedim..o zaman gelince doktor bey ayrıntılı bilgi verir dedi ama endişem ve stresim hat safhaya çıktı..Allahım nolur hayırlı haber almayı nasip etsin..eşime dedim git bugün doktorun yanına görüş dedim..oda cesaretim yok yarın beraber gideriz dedi..korkuyorum ya...
CNM DAha 14. Gün ateş de gayet iyi gidiyor sen çalışmanı aksatma ben ateşin seyrinde bir anormallik görmedim.çatlauacaktır .morelini bozma akıntı her zaman olacak diye bir kural Yok.Hic sanmiyorum canim ne akinti var ne baska bisey
Hic sanmiyorum canim ne akinti var ne baska bisey
Umarim hamilesinizdir bende umutluydum aslinda ama akintim sıfır gecen ayda boyle oldu yumurtlama donemimde akintim kesildiumutsuzluk yok lütfennnn :)
umut olmak adına öykümü paylaşayım sizinle
40yaşımda 51kg ile başlayıp 50kg ile 2.doğumumu yaptım(boyum 1,65)..Kızımı doğurana kadar tekrar bebek fikri asla yoktu,ama yaşım itibariyle kaç yıl daha kızımla olabileceğim ona en azından 1kardeş olmalı fikriyle yola çıktım.Kızım 10 aylıkken kasım ayında tekrar bebek için kolları sıvadım :)
çok fazla kilo kaybettiğim için menopoza girdiğimden dolayı adet olamıyordum.Doktorum umutsuzken ilk minik dokunuşlarla,doktorumu hayrete düşürecek yumurta sayım oldu.aylarca kullandığım hormon ilaçlarıyla adet olmam sağlandı,yumurta geliştirildi çatlatıldı vs..bu ay ekstra olarak aşılama da yapmaya karar verdik,herşey gayet güzel ilerlerken vücudumdaki azalan yağ dokusu nedeniyle rahim duvarım istenilen kalınlığa ulaşmadığından,doktorum aşılamayı yapmama kararı aldı(rahim kalınlığım 6,5mmdi) çatlatma iğnesini yaptık,preseed jel ile 37.saat ve sonrasındaki 16.saatte ilişki oldu.ateşimi sabahları ölçerek,duayla umutla yarını bekliyorum :)
yani;
kısaca özetlediğim öyküme inatla umutluyum ben :))
koldan kan alınarak yapılan nifty testi var ..o kesin sonuç veriyormuş sanırım...onu önerecek yaş ileri olduğu için...bizim hikayemizi doktor bildiği için temkinli davranıyor ve ilk gittiğimizde bu testten bahsetmişti...hatta elime kart vermişti bu testin yapıldığı Ankaradaki laboratuvarın...bakalım yarın konuşcaz durum neyse...iyi düşünüyorum ki iyi olsun herşey...ben yolunda olduğuna inanıyorum...evladımdan ayrılmam bu kadar beklemişken..Rabbim bizi ve hiç kimseyi evladından ayırmasın...CNM şunu söyleyeyim ki ikili test kesin teşhisi vermez sadece olasılık verir.hasta deyip sağlıklı doğan birçok bebek var kesin teşhis ilerleyen haftalarda katından sıvı alınarak yapılıyor o yüzden şimdiden içini karartma.bir de öyle bir durum söz konusu olursa aldırmayı düşünüyor musunuz o da önemli aldırmayacağım ne olursa olsun diyecekseniz boş yere bu testlerle kafanızı bulandırmayın çünkü dediğim gibi bu testler kesin teşhis değil
Amin canım inşallah..Allah razı olsun kuzum....canım kendini strese sokma sakın bu konuda bilgim yok ama sen yine de içini ferah tut inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın dualarım seninle
Arkadaşlar meb 20 gün adet gecikmem oldu bugün kan verdim 5.67 cıktı dr şüpheli gebelik var gbi dedi 14 haziran tekrar kan vercem sizce böle bi durumda sağlıklı bi gebelikmidir bide pko var bende kafam çok karisti yada gebelik varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?