Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne beceriksiz kadınım ben yahu :) 13.günüm çatlatma iğnesi olalı :)

11.günü ilişkinin..

test yapsam mı
2 gün daha level atladık desenecnm çatlatma iğnesi olup erken test yapan arkadaşlar yardımcı olsun sana. Bildiğim cibi35 zamanında iğne sonrası test yapmıştı. Bir de 8403BHC vardı aşılama yaptırıp hamile kalmıştı.benim bildiğim genelde 12 gün iğne etkisi bitiyor ama gebelik testi için erken olabilir

glysldnl 11. güne kadar pozitif görmüşlüğüm var canım 13. gün ideal

glysldnl ben iğnenin 11. günü negatif görmüştüm yani iğnenin etkisi geçmişti, 14. gününde de gebelik testinde kızım anne ben geliyorum demişti şafak sayıyoruz darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :)

İnşallah cnm sonu güzel olsun :)
sen napiosun işe devam mı? bulantılar var mı?
doğum fiyatlarını bilen var mı?benim doktor 4.000 tlmiş çok mu piyasaya göre nasıl acaba?

Bulantı 7. haftada vurdu geçti canım şimdi folik asitten kaynaklı bulanmalar oluyor ara ra..
İşe devam hatta öyle bir işim var ki doğumu mesai saati sonrasına bile alabilirim o derece..
Bizimkinin 2500 diye duymuştum geçen gebeliğimde bu defa sormadım ama artmıştır kesin..

Bu gün devlet hastanesine gittim. Yumurta rezervim azaldığı için adetim uzadı sanırım dedim. Doktor da bi kan tahlili yapalım ona göre ilaç vericem dedi. Fsh a ve beta hcg ye baktılar. Gebelik çıkmadı. Fsh da şubatta 26.66 dı, Nisan sonunda 59.08 di, Şimdi 36.80 çıktı. Canlandırıcı ilaç vericem dedi. Aynı zamanda da adetlerini dengeye sokucak dedi. Peki ne içeriyo o ilaç dedim, biraz progesteron birazda östrojen içeriyor gebeliğede engel olmaz dedi. Her gün 1 tane tok karnıma içicem. Adet günlerinde içmiycem. İlacın adı angeliq 34 TL sgk dan dolayı 2.08 TL ödedik ilaca. Artık hep bu ilacı içmem gerekiyormuş.

Hadi şifa olur inşallah

Hadi şifa olur inşallah
Amin inşallah canım. Adet olunca bu sefer klomen düşünüyorum. Yumurta takibi yaptırıcam doktora, çatlatma iğnesi gerekirse de yaptırıcam ve yine preseed le kendimi aşılamaya çalışıcam. Yoksa hiç şansım yok. Bu seferde olmazsa geçici bir süre için pes edicem sonra tüp bebek için kredi çekmeyi düşünüyorum. Op. Dr. Aret Kamar 'la görüşüp bilgi alıcam. İstanbul Nişantaşı'ndaymış yerleri. 1 yumurtayla bile başarı sağladıkları oluyormuş. Çok iyi ve anlayışlı bir doktor olduğunu söylüyorlar. Yumurtan az olmaz demiyormuş. Tam tersine pes etme olur diye moral veriyormuş. Videosunuda seyrettim belli iyi bir doktor olduğu

merhaba,

daha evvel aylarca tedavi görüp 1yumurta bile oluşmamış arkadaşıma doktorun biri "senin çocuğun olmaz,kıbrısa gidip yumurta/embriyo almanı tavsiye ederim" demişti..gittiği meşhur doktorlar,hastaneler ilaçlar iğneler....4kere başarısızlıkla sonuçlanan transfer sonrası Bahçelievlerde gittiği doktor sayesinde şimdi ikiz kızlar 7aylık :)

herkese şiddetle tavsiye ediyorum doktoru.Eğer ilgilenirseniz kendisinin bilgisini veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…