Hayır adet gecikmesiyle gttim hiç ihtimal vermiyordum çok şaşırdım zaten sevinmedim ama bilemedimDaha önce hiç kan vermedin mi? Aklıma kimyasal olup hcg nin düşüşe geçmiş olabileceği geldi canım. İnşallah geç döllenme ve sağlıklı bir gebeliktir.
İnşallah geç döllenme gebelik başlangıcıdır.Hayır adet gecikmesiyle gttim hiç ihtimal vermiyordum çok şaşırdım zaten sevinmedim ama bilemedim
CNM umarım geç döllenmedirArkadaşlar meb 20 gün adet gecikmem oldu bugün kan verdim 5.67 cıktı dr şüpheli gebelik var gbi dedi 14 haziran tekrar kan vercem sizce böle bi durumda sağlıklı bi gebelikmidir bide pko var bende kafam çok karisti yada gebelik varmıdır
Bol ateşli günler inşallaj
2 gün daha level atladık desenene beceriksiz kadınım ben yahu :) 13.günüm çatlatma iğnesi olalı :)
11.günü ilişkinin..
test yapsam mı
2 gün daha level atladık desenecnm çatlatma iğnesi olup erken test yapan arkadaşlar yardımcı olsun sana. Bildiğim cibi35 zamanında iğne sonrası test yapmıştı. Bir de 8403BHC vardı aşılama yaptırıp hamile kalmıştı.benim bildiğim genelde 12 gün iğne etkisi bitiyor ama gebelik testi için erken olabilir
o zaman durduğum kabahat,ben bi koşu gidip test alıp gelim :)
2 gün daha level atladık desenecnm çatlatma iğnesi olup erken test yapan arkadaşlar yardımcı olsun sana. Bildiğim cibi35 zamanında iğne sonrası test yapmıştı. Bir de 8403BHC vardı aşılama yaptırıp hamile kalmıştı.benim bildiğim genelde 12 gün iğne etkisi bitiyor ama gebelik testi için erken olabilir
Erken olabilir bira daha bekleyelim hadi hayırlısıyaptım şimdi tertemizzzz bi sonuç :) hayali çizgi bile yok
İnşallah cnm sonu güzel olsun :)8403BHC sonu inşallah aynı olur :)
İnşallah cnm sonu güzel olsun :)
sen napiosun işe devam mı? bulantılar var mı?
doğum fiyatlarını bilen var mı?benim doktor 4.000 tlmiş çok mu piyasaya göre nasıl acaba?
8403BHC sonu inşallah aynı olur :)
Bu gün devlet hastanesine gittim. Yumurta rezervim azaldığı için adetim uzadı sanırım dedim. Doktor da bi kan tahlili yapalım ona göre ilaç vericem dedi. Fsh a ve beta hcg ye baktılar. Gebelik çıkmadı. Fsh da şubatta 26.66 dı, Nisan sonunda 59.08 di, Şimdi 36.80 çıktı. Canlandırıcı ilaç vericem dedi. Aynı zamanda da adetlerini dengeye sokucak dedi. Peki ne içeriyo o ilaç dedim, biraz progesteron birazda östrojen içeriyor gebeliğede engel olmaz dedi. Her gün 1 tane tok karnıma içicem. Adet günlerinde içmiycem. İlacın adı angeliq 34 TL sgk dan dolayı 2.08 TL ödedik ilaca. Artık hep bu ilacı içmem gerekiyormuş.
Amin inşallah canım. Adet olunca bu sefer klomen düşünüyorum. Yumurta takibi yaptırıcam doktora, çatlatma iğnesi gerekirse de yaptırıcam ve yine preseed le kendimi aşılamaya çalışıcam. Yoksa hiç şansım yok. Bu seferde olmazsa geçici bir süre için pes edicem sonra tüp bebek için kredi çekmeyi düşünüyorum. Op. Dr. Aret Kamar 'la görüşüp bilgi alıcam. İstanbul Nişantaşı'ndaymış yerleri. 1 yumurtayla bile başarı sağladıkları oluyormuş. Çok iyi ve anlayışlı bir doktor olduğunu söylüyorlar. Yumurtan az olmaz demiyormuş. Tam tersine pes etme olur diye moral veriyormuş. Videosunuda seyrettim belli iyi bir doktor olduğuHadi şifa olur inşallah
Amin inşallah canım. Adet olunca bu sefer klomen düşünüyorum. Yumurta takibi yaptırıcam doktora, çatlatma iğnesi gerekirse de yaptırıcam ve yine preseed le kendimi aşılamaya çalışıcam. Yoksa hiç şansım yok. Bu seferde olmazsa geçici bir süre için pes edicem sonra tüp bebek için kredi çekmeyi düşünüyorum. Op. Dr. Aret Kamar 'la görüşüp bilgi alıcam. İstanbul Nişantaşı'ndaymış yerleri. 1 yumurtayla bile başarı sağladıkları oluyormuş. Çok iyi ve anlayışlı bir doktor olduğunu söylüyorlar. Yumurtan az olmaz demiyormuş. Tam tersine pes etme olur diye moral veriyormuş. Videosunuda seyrettim belli iyi bir doktor olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?