Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben klomeni tavsiye etmiyorum canım. Klomende fazla yum gelişiyor evet ama bu rezervlere zarar veriyor. Özellikle ileri yaşta rezerv azlığın varsa femara ile az ama kaliteli yum oluşturmak daha mantıklı.

Tabi ki canım benim ihtiyacı olan herkesin işine yarar. Burda paylaş ki araştıralım en iyisi hangisiyse ona gidelim. Teşekkür ediyorum ilgin için

Ben klomeni tavsiye etmiyorum canım. Klomende fazla yum gelişiyor evet ama bu rezervlere zarar veriyor. Özellikle ileri yaşta rezerv azlığın varsa femara ile az ama kaliteli yum oluşturmak daha mantıklı.
Tamam canım o zaman klomenden vazgeçtim. Zaten korkuyordum geçen adet olmamda gitmedim devlet hastanesine. Yoksa doktor tekrar deneyelim demişti. Şubatta klomenle 1 yumurtam kendiliğinden çatlamıştı ama belkide ondan ilk defa benim adetim böyle uzadı. Hormon dengemi bozdu belkide klomen. Femara yı şimdi araştırıcam. Sağol canım

AliOsman Koyuncuoğlu..inanılmaz başarılı bir doktor,lütfen gidip bi görüşün derim

hayali bi çizgi var şimdi,yarın ola hayr ola :)

Kızlar yumurtlama günüm ikinci çizgi kıpkırmızı (16. Gün)36,5. Yumurta çatlama günüm silikleşti(17. Gün)36,3. Ovülasyon testi ile takip ettim aynı zamanda o yüzden bu kadar net yazdım.

Bugün 31. Gün 36,2 ve 36,4 çıktı

Genelde 32. Gün adet gelir. Bu ateş düşmüş adet mi gelecek demekkkkk

Yoksa yumurtama çatlama sıcaklığım 36,3 olduğu için normal mi??

CNM tüm listeyi at bir bakalım

yeni test yapmamıştım,yaptığım testte görmüştüm.belki de ben uydurdum ne biliiim :) telefonum sorunlu olduğundan foto maalesef gönderemezdim zaten
bende hala gelen giden bişey yok,sabah 5civarı ateşim düşüktü 36,4..saat 7civarı tekrar ölçtüm 36,7 çıktı
bugün çatlatma iğnesinin 14.günü

Ya hatırlamıyorum ama senin gibi çatlatma iğnesi kullanmıştı 14. Günü gebelik testi silik çıktı diyen bi arkadasımız vardı. Belki seninde öyledir ben ateş olayının sürekli yüksek olacağına inanmıyorum nedense ya doğru zamanı değerlendirmeyle alakalı bence ateşe o kadar da takılma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…