Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
sağol canım..amin inşallah kuzum...
Cinsiyeti sen ne hissediyorsun canım?? İnşallah sağlıklı sıhhatlidir hayırlı haberler inşallah
bana yazdın sanırım..cibiyi alıntılamışsın ama...valla sağlıklı olsunda önemli değil ama bir kızım var birde sağlıklı oğlan olursa fena olmaz...Amin canım inşallah...çok sağolun...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah sağlıklı nur topu gibi çıkacak. Bende operasyonda olacağım o saatlerde.

Güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah sağlıklı nur topu gibi çıkacak. Bende operasyonda olacağım o saatlerde.
Amin gülüm inşallah.Allah razı olsun...umarım senin operasyonunda başarılı geçer canım...Rabbim şifa versin bebişini sana getirsin inşallah....

Canım moralini bozma ama sanki adet düşüşü.

Hayırlı olsun canım. İnşallah kavuşursun bebeğine.

Kizlar ates gidişatına göre bugün yumurta catlamis olabilirmi.dün yumurtlama zamanimdaki gibi cok fazla kasik ağrım oldu.gecen ayda ayni günlerde ağrım olmustu.bugünde koyu kıvamlı beyaz akintim olmus hafifte pembelik vardi içinde

ateşi pek bilmem ama tarif ettiklerinize göre yumurtlama günündesiniz.riske atmadan 1günü dolu 1günü boş geçirin derim :)

şansınız bol olsun inşallah

glysldnl normalde hic bu gunler ovu testi yapmadim.hep 13.ve 14.günler cift koyu cizgi çıkıyor.ben genede her ihtimale karşı bugünü degerlendireyim.zaten yarin yola çıkacağız.2 gün olmaz galiba.

Bu kadar erken olacağını düşünmüyorum ama yine de bilemedim. Benim yumurtalar genelde böyle erken çatlar ama o aylarda hep erken adet olurum 24.25. Gün falan.sen yine de değerlendir zAten iki gün De yokmuşsunuz

32. Gün 36,2 ateş ile adet oldum. 10. Aya girmiş bulunuyorum. Gününde saaatinde adet olup hamile kalamayan tek insan benimdir sanırım. Eşimin canavar gibi de spermleri var:)) ben delircem artık.

Bu kadar erken olacağını düşünmüyorum ama yine de bilemedim. Benim yumurtalar genelde böyle erken çatlar ama o aylarda hep erken adet olurum 24.25. Gün falan.sen yine de değerlendir zAten iki gün De yokmuşsunuz
Aynen bende düşünmüyorum ama genede degerlendirmekte fayda var.tabi oda olursa bakacagiz artik

32. Gün 36,2 ateş ile adet oldum. 10. Aya girmiş bulunuyorum. Gününde saaatinde adet olup hamile kalamayan tek insan benimdir sanırım. Eşimin canavar gibi de spermleri var:)) ben delircem artık.
kuzum bende cok düzenli adet olurum ama bende 20 aydır boş geciyorum bizim biraz iliski sıklığında sıkıntımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…