sağol canım..amin inşallah kuzum...Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
bana yazdın sanırım..cibiyi alıntılamışsın ama...valla sağlıklı olsunda önemli değil ama bir kızım var birde sağlıklı oğlan olursa fena olmaz...Amin canım inşallah...çok sağolun...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...Cinsiyeti sen ne hissediyorsun canım?? İnşallah sağlıklı sıhhatlidir hayırlı haberler inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah sağlıklı nur topu gibi çıkacak.kızlar bugün saat 14:30 da doktor kontrolumüz var...hepinizin dualarını bekliyorum...belki bugün cinsiyeti söyler doktor...test sonucu içinde dualarınızı bekliyorum..şimdiden hepinizden Allah razı olsun canlar....
Amin gülüm inşallah.Allah razı olsun...umarım senin operasyonunda başarılı geçer canım...Rabbim şifa versin bebişini sana getirsin inşallah....Güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah sağlıklı nur topu gibi çıkacak.Bende operasyonda olacağım o saatlerde.
Amin gülüm inşallah.Allah razı olsun...umarım senin operasyonunda başarılı geçer canım...Rabbim şifa versin bebişini sana getirsin inşallah....
Güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah sağlıklı nur topu gibi çıkacak.Bende operasyonda olacağım o saatlerde.
Canım moralini bozma ama sanki adet düşüşü.Kızlar yumurtlama günüm ikinci çizgi kıpkırmızı (16. Gün)36,5. Yumurta çatlama günüm silikleşti(17. Gün)36,3. Ovülasyon testi ile takip ettim aynı zamanda o yüzden bu kadar net yazdım.
Bugün 31. Gün 36,2 ve 36,4 çıktı
Genelde 32. Gün adet gelir. Bu ateş düşmüş adet mi gelecek demekkkkk
Yoksa yumurtama çatlama sıcaklığım 36,3 olduğu için normal mi??
Hayırlı olsun canım. İnşallah kavuşursun bebeğine.Bu gün devlet hastanesine gittim. Yumurta rezervim azaldığı için adetim uzadı sanırım dedim. Doktor da bi kan tahlili yapalım ona göre ilaç vericem dedi. Fsh a ve beta hcg ye baktılar. Gebelik çıkmadı. Fsh da şubatta 26.66 dı, Nisan sonunda 59.08 di, Şimdi 36.80 çıktı. Canlandırıcı ilaç vericem dedi. Aynı zamanda da adetlerini dengeye sokucak dedi. Peki ne içeriyo o ilaç dedim, biraz progesteron birazda östrojen içeriyor gebeliğede engel olmaz dedi. Her gün 1 tane tok karnıma içicem. Adet günlerinde içmiycem. İlacın adı angeliq 34 TL sgk dan dolayı 2.08 TL ödedik ilaca. Artık hep bu ilacı içmem gerekiyormuş.
Yaaa banada öyle geldi tek umutlandıran çatladığı an sıcaklığın 36,3 olması..Canım moralini bozma ama sanki adet düşüşü.
Kizlar ates gidişatına göre bugün yumurta catlamis olabilirmi.dün yumurtlama zamanimdaki gibi cok fazla kasik ağrım oldu.gecen ayda ayni günlerde ağrım olmustu.bugünde koyu kıvamlı beyaz akintim olmus hafifte pembelik vardi içinde
Bu kadar erken olacağını düşünmüyorum ama yine de bilemedim. Benim yumurtalar genelde böyle erken çatlar ama o aylarda hep erken adet olurum 24.25. Gün falan.sen yine de değerlendir zAten iki gün De yokmuşsunuzKizlar ates gidişatına göre bugün yumurta catlamis olabilirmi.dün yumurtlama zamanimdaki gibi cok fazla kasik ağrım oldu.gecen ayda ayni günlerde ağrım olmustu.bugünde koyu kıvamlı beyaz akintim olmus hafifte pembelik vardi içinde
Kan vermeye gidiyorum bana dua edin kızlar
Aynen bende düşünmüyorum ama genede degerlendirmekte fayda var.tabi oda olursaBu kadar erken olacağını düşünmüyorum ama yine de bilemedim. Benim yumurtalar genelde böyle erken çatlar ama o aylarda hep erken adet olurum 24.25. Gün falan.sen yine de değerlendir zAten iki gün De yokmuşsunuz
kuzum bende cok düzenli adet olurum ama bende 20 aydır boş geciyorum32. Gün 36,2 ateş ile adet oldum. 10. Aya girmiş bulunuyorum. Gününde saaatinde adet olup hamile kalamayan tek insan benimdir sanırım. Eşimin canavar gibi de spermleri var:)) ben delircem artık.
İnşallah 6da çıkıcakmış sonuç verdim canım bide değer yazmıyomuş herhalde pozitif negatif yazıcakkmiş bilemedimHadi hayırlı haberlerle dön inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?