İnşallah 6da çıkıcakmış sonuç verdim canım bide değer yazmıyomuş herhalde pozitif negatif yazıcakkmiş bilemedim
İnşallah 6da çıkıcakmış sonuç verdim canım bide değer yazmıyomuş herhalde pozitif negatif yazıcakkmiş bilemedim
Umudum yok ama hayırlısıGüzel bi sonuç olsun da beklenir 2.5 saat kalmış
Ewet özelde verdim bilmem öyle dediÖzelde mi verdin? Neden sayısal değilmiş ki sonuç?
Doktorun değişik kan testin değişik. Hayırlı olsun. inşallah sonuç güzel çıkarEwet özelde verdim bilmem öyle dedi
bende hala gelen giden yok.dımtıs dımtıss dımtıs :))
eve giderken kan vereceğim.umarım bayram hediyem olur
İnşallah canımDoktorun değişik kan testin değişik. Hayırlı olsun. inşallah sonuç güzel çıkar
Ne oldu acaba@LeYLa_21 naptın canım?
Darla canım sen bildin ateşimi heme bu adet ateşi diye :)) hayırlısı olsun. Ben yumurtlama öncesi çılgınca ilişki yaşadım ama çift çizgiden sonra 1 tane ilişki oldu sadece..Ne oldu acaba
Ne oldu acaba
Evet canım ateş yükseldikten sonrada iki kez olmalı. Yeni başlangıç yeni ay hayırlı olsun.Darla canım sen bildin ateşimi heme bu adet ateşi diye :)) hayırlısı olsun. Ben yumurtlama öncesi çılgınca ilişki yaşadım ama çift çizgiden sonra 1 tane ilişki oldu sadece..
Bundan sonra çift çizgi öncesi kadar silikşleşme günlerini de değerlendircem
Çıkmadı mı kanKan tahlşlini brkliyemedim şu adete 6 gün kala sonuç veren testte yaptım negatif çıktı ateş bu sabahta 36.9 du kasık ağrıları bel agrılarıda cabasıydı çok üzüldüm(((((
Kanın sonucunu ifyardan sonra alıcam ama bu testte yok diyor zaten üzüntüden yara çıktı anında dudagımdaÇıkmadı mı kan
Hic uzulme cunku benim de oyle biseydi negatif cikmisti cok uzulmustum ertesi gun kanda 6.45cikmisti. Simdi bu gunlere geldik. Bazen kanda bile gec gozuktugu oluyor. Oyle bi testle morallari bozmuyoruz. ( Diyene bak :) )Kanın sonucunu ifyardan sonra alıcam ama bu testte yok diyor zaten üzüntüden yara çıktı anında dudagımda
Canım ağzından bal damlıyo sagolasın benim testte de değer gözükmicekmiş ona da kafam takılıyoHic uzulme cunku benim de oyle biseydi negatif cikmisti cok uzulmustum ertesi gun kanda 6.45cikmisti. Simdi bu gunlere geldik. Bazen kanda bile gec gozuktugu oluyor. Oyle bi testle morallari bozmuyoruz. ( Diyene bak :) )
Insallah goruruz pozitifi. Ates tablonu goremedim ama varsa bakalim. Ay evet o da bi ilginc. Sey mi demek istedi acaba negatifse deger vermiyorlar <1 yaziyor. Pozitifse degeri olmali yani bence. Neyse bakalim sonuca ne zaman cikacak?Canım ağzından bal damlıyo sagolasın benim testte de değer gözükmicekmiş ona da kafam takılıyo
Ben de merak ettim. Insallah guzel haberlerle gelir. İftar fln kaynamistir girememistir yoksa iyidir yani. Oglu oldugunu duyduysa sevincten unutmustur bizi :)Leyla bu illa merak ettirecek :) hayırlı haberle gelsin de inşallah bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?