Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan tahlşlini brkliyemedim şu adete 6 gün kala sonuç veren testte yaptım negatif çıktı ateş bu sabahta 36.9 du kasık ağrıları bel agrılarıda cabasıydı çok üzüldüm (((((

Evet canım ateş yükseldikten sonrada iki kez olmalı. Yeni başlangıç yeni ay hayırlı olsun.

Kanın sonucunu ifyardan sonra alıcam ama bu testte yok diyor zaten üzüntüden yara çıktı anında dudagımda
Hic uzulme cunku benim de oyle biseydi negatif cikmisti cok uzulmustum ertesi gun kanda 6.45cikmisti. Simdi bu gunlere geldik. Bazen kanda bile gec gozuktugu oluyor. Oyle bi testle morallari bozmuyoruz. ( Diyene bak :) )

Hic uzulme cunku benim de oyle biseydi negatif cikmisti cok uzulmustum ertesi gun kanda 6.45cikmisti. Simdi bu gunlere geldik. Bazen kanda bile gec gozuktugu oluyor. Oyle bi testle morallari bozmuyoruz. ( Diyene bak :) )
Canım ağzından bal damlıyo sagolasın benim testte de değer gözükmicekmiş ona da kafam takılıyo

Canım ağzından bal damlıyo sagolasın benim testte de değer gözükmicekmiş ona da kafam takılıyo
Insallah goruruz pozitifi. Ates tablonu goremedim ama varsa bakalim. Ay evet o da bi ilginc. Sey mi demek istedi acaba negatifse deger vermiyorlar <1 yaziyor. Pozitifse degeri olmali yani bence. Neyse bakalim sonuca ne zaman cikacak?

Insallah goruruz pozitifi. Ates tablonu goremedim ama varsa bakalim. Ay evet o da bi ilginc. Sey mi demek istedi acaba negatifse deger vermiyorlar <1 yaziyor. Pozitifse degeri olmali yani bence. Neyse bakalim sonuca ne zaman cikacak?
Ff kullanmıyorum canım ben benim program başka bu benim tablom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…