- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Canım senin adetine 3-4 gün var diye biliyorum. Benim ateşim adetten önce düşer genelde ama yüksek ateşle adeti başlayıp ateşi düşenleri de gördüm.Kızlar ateşi yüksek gidipte adet olan varmış acaba
Hadiyaa o zaman adet kaçınılmaz belki erken çıkan idrar tahlili yanlıştır dedim ama umutlanmamam lazımmışCanım senin adetine 3-4 gün var diye biliyorum. Benim ateşim adetten önce düşer genelde ama yüksek ateşle adeti başlayıp ateşi düşenleri de gördüm.
Ben de merak ettim. Insallah guzel haberlerle gelir. İftar fln kaynamistir girememistir yoksa iyidir yani. Oglu oldugunu duyduysa sevincten unutmustur bizi :)
Hadiyaa o zaman adet kaçınılmaz belki erken çıkan idrar tahlili yanlıştır dedim ama umutlanmamam lazımmış
Daha alamafım malesefSonuç ne cikti
Daha alamafım malesef(((((((
3kere aradım telefondan bilgi veremezlermiş gelmem lazımmış canımCanım özele vermiştin bı telefonla bile söylerler niye bekliyorsun ki
3kere aradım telefondan bilgi veremezlermiş gelmem lazımmış canım
Aynen sağlık ocağında randevu yoktu ondan gittim özeleSağlık ocakları daha insaflı
LeYLa_21 naptın canım?
Ne oldu acaba
Leyla bu illa merak ettirecek :) hayırlı haberle gelsin de inşallah bekleriz
Ben de merak ettim. Insallah guzel haberlerle gelir. İftar fln kaynamistir girememistir yoksa iyidir yani. Oglu oldugunu duyduysa sevincten unutmustur bizi :)
LeYLa_21 abla seni merak ettim nasılsın sonuçların nasıl çıktı
Sağolun kizlar hepiniz.valla dün de yazmıştım yaştan dolayı değer biraz yüksek çıkmış. Ama bu illa sorun var anlamına gelmez dedi doktorum.şu tüp bebekteki trizomi hikayen olmasa test tavsiye etmeyecektim Ama işi riske atmayalım dedi.istersen amniyosentez yaptır sevk edeyim istersen nifty testi yaptır dedi.kart verdi elime.ben amniyosentez istemiyorum dedim. Düşüklere neden oluyo dedim .oda evet 5 oranında olabiliyor dedi.nifty yapabiliriz dedim.karttaki adamı arayıp görüşün eşinle karar verin dedi.eşim aradı adamı hastaneye gelip kendisi kan alıyomuş.kanı Amerikaya tahlile gönderiyolarmış.güvnli dedi.koldan alıyoz annenin dedi.fiyat sorduk 2450 tl dedi.salı günü arayın gün belirleyip kanı alayım dedi.mersinli arkadaşım kendi doktorunu aradı .oda birinin telini vermiş. Onuda aradık adam 2000tl ye düştü. Ama tüpleri yollayım kargoyla yollayın dedi. Bozulur diye güvenemiyorum.450 tl için adam gelsin alsın .yüzünü görmediğimiz insanla işmi olur dedim eşime.Leyladan haber yok mu hala..
Çiğdemcim, ates topiginin güzel hamişleri Yasin topluyorum okur musunuz kizlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...enim-icin-okur-musunuz.1077220/#post-56350908
Ben okurum cnm.topicinede yazdım.bebeğine vesile olur inşlh baharcım...Leyladan haber yok mu hala..
Çiğdemcim, ates topiginin güzel hamişleri Yasin topluyorum okur musunuz kizlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...enim-icin-okur-musunuz.1077220/#post-56350908
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah diğer test sonuçların hep temiz çıkar.bu nifty nasıl birşey ki anne kanından bebeğin genetiğini görüyorlar çok ilginç.inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olurSağolun kizlar hepiniz.valla dün de yazmıştım yaştan dolayı değer biraz yüksek çıkmış. Ama bu illa sorun var anlamına gelmez dedi doktorum.şu tüp bebekteki trizomi hikayen olmasa test tavsiye etmeyecektim Ama işi riske atmayalım dedi.istersen amniyosentez yaptır sevk edeyim istersen nifty testi yaptır dedi.kart verdi elime.ben amniyosentez istemiyorum dedim. Düşüklere neden oluyo dedim .oda evet 5 oranında olabiliyor dedi.nifty yapabiliriz dedim.karttaki adamı arayıp görüşün eşinle karar verin dedi.eşim aradı adamı hastaneye gelip kendisi kan alıyomuş.kanı Amerikaya tahlile gönderiyolarmış.güvnli dedi.koldan alıyoz annenin dedi.fiyat sorduk 2450 tl dedi.salı günü arayın gün belirleyip kanı alayım dedi.mersinli arkadaşım kendi doktorunu aradı .oda birinin telini vermiş. Onuda aradık adam 2000tl ye düştü. Ama tüpleri yollayım kargoyla yollayın dedi. Bozulur diye güvenemiyorum.450 tl için adam gelsin alsın .yüzünü görmediğimiz insanla işmi olur dedim eşime.
Kendi doktorumun tavsiyesine uyacaz sanırım.bundada vardır bir hayır.ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle...cinsiyet konusuna gelince ultrsonda doktor baktı bak leylacım bebeğin elini başına koymuş uyuyor dedi.kız mı istiyon erkekmi dedi.hocam şuan sadece sağlıklı olmasını istiyorum dedim.Ama kızım bir kız kardeş istiyor dedim.o zaman ikinci kızın geliyor hayırlı olsun dedi.eşim şoka uğradı .erkeğe çok odakmış sanırım .kuzımın duası yine tuttu.ben mutluyum .sağlıklı olsunda evladın ayrımı olmasa.kız evlat kadar hayırlısı varmı.. .şimdilik bizden bukadar. Iftardan sonrada yorgunluktan uyuya kalmışım ..anca fırsat oldu canlarım.Allahım tüm kızlarımıza bu duyguyu tattırsın... Aminnnnn....
Yumurta çatlayalı kaç gün oldu bilmiyorum ama bir arkadaşın 8. Gün kanda negatif çıkmış sonra hamile olduğunu öğrenmişti.Kızlar test sonucunu aldım 0.100 bu değere göre negatif degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?