Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım. Sorun falan yok inşallah merak etme

Geçmiş olsun canım senin adına sevindim iyi olur inşallah .. Orası öyle hayırlısı

Yumurta çatlayalı kaç gün oldu bilmiyorum ama bir arkadaşın 8. Gün kanda negatif çıkmış sonra hamile olduğunu öğrenmişti.
Ayın otuzunda sadece ikinci çizgi biraz belirgindi hatta buraya da attım negatif demiştik ama bidaha öyle koyu çıkmadı hayırrlısı rabbimden aama bu sefer çok üzüldüm..

Geçen kontrolumde bana da detaylı anlatmıştı dr.um.. 11.hafta tekrar çağırdı o zamana kadar karar verirsiniz dedi ama ben ikiliyi de nifty ide istemiyorum bu stresi yaşamamak icin.
Senin fiyat bayaa yüksek geldi bana, bizim ki 1500-1600 civarında dedi nifty için istersen laboratuarlarla bir görüş.
İnsallah sonuçların temiz çıkar minik kızını sağlıcakla kucaklarsin canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ayın otuzunda sadece ikinci çizgi biraz belirgindi hatta buraya da attım negatif demiştik ama bidaha öyle koyu çıkmadı hayırrlısı rabbimden aama bu sefer çok üzüldüm..

Hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil buradaki herkes seni çok iyi anlıyor emin ol. Dr. Kontrolünde bir takip yaptırıp vücudunu daha iyi analiz edebilirsin belki. İnşallah fazla bekletmez kuzun seni

Hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil buradaki herkes seni çok iyi anlıyor emin ol. Dr. Kontrolünde bir takip yaptırıp vücudunu daha iyi analiz edebilirsin belki. İnşallah fazla bekletmez kuzun seni
Bayramdan sonra doktorumu degişicem inşallah canım inşallah: ((

Amin gülüm sağol..darısı başınıza olsun inşallah...bu test anne kolundan alınan kanla bakılıyor...Amerikaya gidiyor kanlar...tüm hastalıkları görüyormuş..hayırlısı yaptırcaz artık..eşimin içi rahatlasın...
Amin canım. Sorun falan yok inşallah merak etme
bende öyle düşüyorum canım..Amin inşallah...sağol kuzum...
sadece down send. bakarsa 1600 tl tümüne bakılınca 2500 canım..biz hepsine baktırcaz...Rabbim temiz çıkarsın inşallah..Amin gülüm cümlemizin inşallah...

Kızlar dün ilişki oldu sabah tuvalete gittigimde kan gibi kırmızı degil ama kahverengi bi sivi akti hemen.yani afedersiNiz oturur oturmaz su gibi geldi.sonra iliski sonrasi gelen akintida gene pembemsiydi.ben korkmaya başladım.böyle kasıklarda da yumurta agrisi falan var diyorum ya.bu baska bisey olabilirmi

Yumurtlamada böyle lekelenme olan var canım ama her ilişkide oluyorsa istersen smear ver için rahatlasin.

Yumurtlamada böyle lekelenme olan var canım ama her ilişkide oluyorsa istersen smear ver için rahatlasin.
yok canim her ikiskide degil.bu son iki ilişkide oldu.en son 1 sene önce vermiştim smear.bayram bitene kadar gene bu sekil olursa bayram gecer gecmez direk doktora gideyim.

yok canim her ikiskide degil.bu son iki ilişkide oldu.en son 1 sene önce vermiştim smear.bayram bitene kadar gene bu sekil olursa bayram gecer gecmez direk doktora gideyim.
doktora git hilalcim..ihmal etme tatlım...kist falan oluşmuşsa tedbiri alınır en azından..inşallah bir sıkıntı yoktur...

Tahriş olabilir kist olabilir.ateşin de bu ay biraz değişik ilerliyor bayramdan sonra git bir dr a bakalım ne diyecek

Tahriş olabilir kist olabilir.ateşin de bu ay biraz değişik ilerliyor bayramdan sonra git bir dr a bakalım ne diyecek
aynen atesim diger aylara gore farkli.boyle kademeli yukselmeside acaba erken yumurtlamami diye düşündürdü ama sen daha iyi yorumlarsin.bide ben 6,7 gündür aslanpencesi,cobancantasi ve civan perçemi cayi iciyorum ya onun etkisi olabilirmi.sabah öyle olunca cayi icmedim

Kızçen hayırlı olsun,sağlıkla gelsin canım.bir sorunun olduğunu düşünmüyorum ama paran varsa nifty yaptır içiniz rahat etsin.9 ay bu stresle yaşanmaz.acaba acaba acaba...

Bugünki ateşte 36.9 ama icraat yok
Hayırlısı olsun canım.ateş hala yüksek.
Canım ilişki sırasında acı falan var mı?yara olma ihtimali geldi aklıma.ya da içtiğin şu ot çöp de etkilemiş olabilir.

LeYLa_21 cnm hayırlı olsun prensesimiz sağlıcakla dogsun inş. Bu yaptıracağın testin sonuçlari ne zaman çıkacak?ins temiz çıkacak hayırlı haberle doneceksin.

Bu arada yasin hatmine katıldığınız icin sana ve cibi35 çiğdeme çok teşekkür ederim. Allah razı olsun

CNM o zaman yaptığın kürler yapmış olabilir.leke olan günlere spotting gir hangi günler görürüz.ben hala çatlama olduğunu düşünmüyorum.1-2 güne ateşin seyrinden anlaşılır

Ateş yüksek ama kan tahlili negatif maalesef canım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…