Amin canım. Sorun falan yok inşallah merak etmeSağolun kizlar hepiniz.valla dün de yazmıştım yaştan dolayı değer biraz yüksek çıkmış. Ama bu illa sorun var anlamına gelmez dedi doktorum.şu tüp bebekteki trizomi hikayen olmasa test tavsiye etmeyecektim Ama işi riske atmayalım dedi.istersen amniyosentez yaptır sevk edeyim istersen nifty testi yaptır dedi.kart verdi elime.ben amniyosentez istemiyorum dedim. Düşüklere neden oluyo dedim .oda evet 5 oranında olabiliyor dedi.nifty yapabiliriz dedim.karttaki adamı arayıp görüşün eşinle karar verin dedi.eşim aradı adamı hastaneye gelip kendisi kan alıyomuş.kanı Amerikaya tahlile gönderiyolarmış.güvnli dedi.koldan alıyoz annenin dedi.fiyat sorduk 2450 tl dedi.salı günü arayın gün belirleyip kanı alayım dedi.mersinli arkadaşım kendi doktorunu aradı .oda birinin telini vermiş. Onuda aradık adam 2000tl ye düştü. Ama tüpleri yollayım kargoyla yollayın dedi. Bozulur diye güvenemiyorum.450 tl için adam gelsin alsın .yüzünü görmediğimiz insanla işmi olur dedim eşime.
Kendi doktorumun tavsiyesine uyacaz sanırım.bundada vardır bir hayır.ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle...cinsiyet konusuna gelince ultrsonda doktor baktı bak leylacım bebeğin elini başına koymuş uyuyor dedi.kız mı istiyon erkekmi dedi.hocam şuan sadece sağlıklı olmasını istiyorum dedim.Ama kızım bir kız kardeş istiyor dedim.o zaman ikinci kızın geliyor hayırlı olsun dedi.eşim şoka uğradı .erkeğe çok odakmış sanırım .kuzımın duası yine tuttu.ben mutluyum .sağlıklı olsunda evladın ayrımı olmasa.kız evlat kadar hayırlısı varmı.. .şimdilik bizden bukadar. Iftardan sonrada yorgunluktan uyuya kalmışım ..anca fırsat oldu canlarım.Allahım tüm kızlarımıza bu duyguyu tattırsın... Aminnnnn....
Geçmiş olsun canım senin adına sevindim iyi olur inşallah .. Orası öyle hayırlısıKızlar operasyon iyi geçti yani dr öyle dedi. Zaten küçük ve ve bebeğe engel değildi. Risk etmemek için aldırdım. şuan yollardayım. Çok teşekkürler.Veson cibi35
P Psikolazzz canım daha var adete kısmet bekle bakalım
Leyladan haber yok mu hala..
Çiğdemcim, ates topiginin güzel hamişleri Yasin topluyorum okur musunuz kizlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...enim-icin-okur-musunuz.1077220/#post-56350908
Ayın otuzunda sadece ikinci çizgi biraz belirgindi hatta buraya da attım negatif demiştik ama bidaha öyle koyu çıkmadı hayırrlısı rabbimden aama bu sefer çok üzüldüm..Yumurta çatlayalı kaç gün oldu bilmiyorum ama bir arkadaşın 8. Gün kanda negatif çıkmış sonra hamile olduğunu öğrenmişti.
Sağolun kizlar hepiniz.valla dün de yazmıştım yaştan dolayı değer biraz yüksek çıkmış. Ama bu illa sorun var anlamına gelmez dedi doktorum.şu tüp bebekteki trizomi hikayen olmasa test tavsiye etmeyecektim Ama işi riske atmayalım dedi.istersen amniyosentez yaptır sevk edeyim istersen nifty testi yaptır dedi.kart verdi elime.ben amniyosentez istemiyorum dedim. Düşüklere neden oluyo dedim .oda evet 5 oranında olabiliyor dedi.nifty yapabiliriz dedim.karttaki adamı arayıp görüşün eşinle karar verin dedi.eşim aradı adamı hastaneye gelip kendisi kan alıyomuş.kanı Amerikaya tahlile gönderiyolarmış.güvnli dedi.koldan alıyoz annenin dedi.fiyat sorduk 2450 tl dedi.salı günü arayın gün belirleyip kanı alayım dedi.mersinli arkadaşım kendi doktorunu aradı .oda birinin telini vermiş. Onuda aradık adam 2000tl ye düştü. Ama tüpleri yollayım kargoyla yollayın dedi. Bozulur diye güvenemiyorum.450 tl için adam gelsin alsın .yüzünü görmediğimiz insanla işmi olur dedim eşime.
Kendi doktorumun tavsiyesine uyacaz sanırım.bundada vardır bir hayır.ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle...cinsiyet konusuna gelince ultrsonda doktor baktı bak leylacım bebeğin elini başına koymuş uyuyor dedi.kız mı istiyon erkekmi dedi.hocam şuan sadece sağlıklı olmasını istiyorum dedim.Ama kızım bir kız kardeş istiyor dedim.o zaman ikinci kızın geliyor hayırlı olsun dedi.eşim şoka uğradı .erkeğe çok odakmış sanırım .kuzımın duası yine tuttu.ben mutluyum .sağlıklı olsunda evladın ayrımı olmasa.kız evlat kadar hayırlısı varmı.. .şimdilik bizden bukadar. Iftardan sonrada yorgunluktan uyuya kalmışım ..anca fırsat oldu canlarım.Allahım tüm kızlarımıza bu duyguyu tattırsın... Aminnnnn....
Ayın otuzunda sadece ikinci çizgi biraz belirgindi hatta buraya da attım negatif demiştik ama bidaha öyle koyu çıkmadı hayırrlısı rabbimden aama bu sefer çok üzüldüm..
Bayramdan sonra doktorumu degişicem inşallah canım inşallah: ((Hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil buradaki herkes seni çok iyi anlıyor emin ol. Dr. Kontrolünde bir takip yaptırıp vücudunu daha iyi analiz edebilirsin belki. İnşallah fazla bekletmez kuzun seni
Amin gülüm sağol..darısı başınıza olsun inşallah...bu test anne kolundan alınan kanla bakılıyor...Amerikaya gidiyor kanlar...tüm hastalıkları görüyormuş..hayırlısı yaptırcaz artık..eşimin içi rahatlasın...Rabbim analı babalı büyütsün inşallah diğer test sonuçların hep temiz çıkar.bu nifty nasıl birşey ki anne kanından bebeğin genetiğini görüyorlar çok ilginç.inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur
bende öyle düşüyorum canım..Amin inşallah...sağol kuzum...Amin canım. Sorun falan yok inşallah merak etme
sadece down send. bakarsa 1600 tl tümüne bakılınca 2500 canım..biz hepsine baktırcaz...Rabbim temiz çıkarsın inşallah..Amin gülüm cümlemizin inşallah...Geçen kontrolumde bana da detaylı anlatmıştı dr.um.. 11.hafta tekrar çağırdı o zamana kadar karar verirsiniz dedi ama ben ikiliyi de nifty ide istemiyorum bu stresi yaşamamak icin.
Senin fiyat bayaa yüksek geldi bana, bizim ki 1500-1600 civarında dedi nifty için istersen laboratuarlarla bir görüş.
İnsallah sonuçların temiz çıkar minik kızını sağlıcakla kucaklarsin canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kızlar dün ilişki oldu sabah tuvalete gittigimde kan gibi kırmızı degil ama kahverengi bi sivi akti hemen.yani afedersiNiz oturur oturmaz su gibi geldi.sonra iliski sonrasi gelen akintida gene pembemsiydi.ben korkmaya başladım.böyle kasıklarda da yumurta agrisi falan var diyorum ya.bu baska bisey olabilirmi
yok canim her ikiskide degil.bu son iki ilişkide oldu.en son 1 sene önce vermiştim smear.bayram bitene kadar gene bu sekil olursa bayram gecer gecmez direk doktora gideyim.Yumurtlamada böyle lekelenme olan var canım ama her ilişkide oluyorsa istersen smear ver için rahatlasin.
doktora git hilalcim..ihmal etme tatlım...kist falan oluşmuşsa tedbiri alınır en azından..inşallah bir sıkıntı yoktur...yok canim her ikiskide degil.bu son iki ilişkide oldu.en son 1 sene önce vermiştim smear.bayram bitene kadar gene bu sekil olursa bayram gecer gecmez direk doktora gideyim.
inşallah canim.mecbur bayrami bekleyeceğim.bayram gecsin giderim artıkdoktora git hilalcim..ihmal etme tatlım...kist falan oluşmuşsa tedbiri alınır en azından..inşallah bir sıkıntı yoktur...
Tahriş olabilir kist olabilir.ateşin de bu ay biraz değişik ilerliyor bayramdan sonra git bir dr a bakalım ne diyecekKızlar dün ilişki oldu sabah tuvalete gittigimde kan gibi kırmızı degil ama kahverengi bi sivi akti hemen.yani afedersiNiz oturur oturmaz su gibi geldi.sonra iliski sonrasi gelen akintida gene pembemsiydi.ben korkmaya başladım.böyle kasıklarda da yumurta agrisi falan var diyorum ya.bu baska bisey olabilirmi
aynen atesim diger aylara gore farkli.boyle kademeli yukselmeside acaba erken yumurtlamami diye düşündürdü ama sen daha iyi yorumlarsin.bide ben 6,7 gündür aslanpencesi,cobancantasi ve civan perçemi cayi iciyorum ya onun etkisi olabilirmi.sabah öyle olunca cayi icmedimTahriş olabilir kist olabilir.ateşin de bu ay biraz değişik ilerliyor bayramdan sonra git bir dr a bakalım ne diyecek
Kızçen hayırlı olsun,sağlıkla gelsin canım.bir sorunun olduğunu düşünmüyorum ama paran varsa nifty yaptır içiniz rahat etsin.9 ay bu stresle yaşanmaz.acaba acaba acaba...Amin gülüm sağol..darısı başınıza olsun inşallah...bu test anne kolundan alınan kanla bakılıyor...Amerikaya gidiyor kanlar...tüm hastalıkları görüyormuş..hayırlısı yaptırcaz artık..eşimin içi rahatlasın...
bende öyle düşüyorum canım..Amin inşallah...sağol kuzum...
sadece down send. bakarsa 1600 tl tümüne bakılınca 2500 canım..biz hepsine baktırcaz...Rabbim temiz çıkarsın inşallah..Amin gülüm cümlemizin inşallah...
Hayırlısı olsun canım.ateş hala yüksek.Bugünki ateşte 36.9 ama icraat yok
Canım ilişki sırasında acı falan var mı?yara olma ihtimali geldi aklıma.ya da içtiğin şu ot çöp de etkilemiş olabilir.aynen atesim diger aylara gore farkli.boyle kademeli yukselmeside acaba erken yumurtlamami diye düşündürdü ama sen daha iyi yorumlarsin.bide ben 6,7 gündür aslanpencesi,cobancantasi ve civan perçemi cayi iciyorum ya onun etkisi olabilirmi.sabah öyle olunca cayi icmedim
CNM o zaman yaptığın kürler yapmış olabilir.leke olan günlere spotting gir hangi günler görürüz.ben hala çatlama olduğunu düşünmüyorum.1-2 güne ateşin seyrinden anlaşılıraynen atesim diger aylara gore farkli.boyle kademeli yukselmeside acaba erken yumurtlamami diye düşündürdü ama sen daha iyi yorumlarsin.bide ben 6,7 gündür aslanpencesi,cobancantasi ve civan perçemi cayi iciyorum ya onun etkisi olabilirmi.sabah öyle olunca cayi icmedim
Ateş yüksek ama kan tahlili negatif maalesef canımKızçen hayırlı olsun,sağlıkla gelsin canım.bir sorunun olduğunu düşünmüyorum ama paran varsa nifty yaptır içiniz rahat etsin.9 ay bu stresle yaşanmaz.acaba acaba acaba...
Hayırlısı olsun canım.ateş hala yüksek.
Canım ilişki sırasında acı falan var mı?yara olma ihtimali geldi aklıma.ya da içtiğin şu ot çöp de etkilemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?