- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Çünkü adet günün gelmedi daha adet günün gelince düşerVeson canım madem gebelik yok sence ateş niye yüksek gidiyor hala daha
yok canim iliski sırasında her hangi bir aci olmuyor.belkide otlar yaptiKızçen hayırlı olsun,sağlıkla gelsin canım.bir sorunun olduğunu düşünmüyorum ama paran varsa nifty yaptır içiniz rahat etsin.9 ay bu stresle yaşanmaz.acaba acaba acaba...
Hayırlısı olsun canım.ateş hala yüksek.
Canım ilişki sırasında acı falan var mı?yara olma ihtimali geldi aklıma.ya da içtiğin şu ot çöp de etkilemiş olabilir.
Canım lekeler ilişkiden sonra oldu hep.tamam giriyorum simdi ff eCNM o zaman yaptığın kürler yapmış olabilir.leke olan günlere spotting gir hangi günler görürüz.ben hala çatlama olduğunu düşünmüyorum.1-2 güne ateşin seyrinden anlaşılır
Yapacaz cnm.eşim ısrarlı..inşlh temiz çıkacak hayırlısıyla..çok sağolun..Kızçen hayırlı olsun,sağlıkla gelsin canım.bir sorunun olduğunu düşünmüyorum ama paran varsa nifty yaptır içiniz rahat etsin.9 ay bu stresle yaşanmaz.acaba acaba acaba...
Hayırlısı olsun canım.ateş hala yüksek.
Canım ilişki sırasında acı falan var mı?yara olma ihtimali geldi aklıma.ya da içtiğin şu ot çöp de etkilemiş olabilir.
Salı günü adamı arayaca bakalım. Ne zaman çıkar bilmem.kanlar ameriya gidiyor.inşlh temiz çıkacak cnm.kötü bişey düşünmek istemiyorum.Rabbim okunan hatmi kabul eylesin baharcım. ..bebeğine vesile olsun inşlh..
Canim rahat ol sen hamileliğin keyfini çıkar bu zamanlara zor geldin tup bebegin ardından Rabbim bir mucize nasip etti.iyi dusun mutlu ol artık.kendinide bebiside üzmeSalı günü adamı arayaca bakalım. Ne zaman çıkar bilmem.kanlar ameriya gidiyor.inşlh temiz çıkacak cnm.kötü bişey düşünmek istemiyorum.Rabbim okunan hatmi kabul eylesin baharcım. ..bebeğine vesile olsun inşlh..
3 gün var adetimeÇünkü adet günün gelmedi daha adet günün gelince düşer
BirAsilAnnesi kız nerelerdesin?özledik.
Adet günü düşen ateşler var.madiren adet kanaması başladıktan bir gün sonra düşen ateşler bile oluyor.3 gün var adetime
Kaçak:)ayy
biraz bebek işine ara verince siteden ve sizlerden ayrı düştüm canım.
ne var ne yok?
Yeni bir gebelik haberi almayalı bayağı oldu.gebelerin hamilelikleri güzel gidiyor çok şükür.tedaviye başlayacaklar var adetle beraber .bat bekleyenler ovu bekleyenler.çatlamadı bu yumurta diye çatlayanlar.ateş düştü düşmedi ile kafayı bozanlar .....ivet ivet
var mı gelişmeler?
habersiz kaldım ya.
Cibi hamile.leylanın kızı oluyor.xxyy 18i transferi var.ben bıraktığın gibi...ayy
biraz bebek işine ara verince siteden ve sizlerden ayrı düştüm canım.
ne var ne yok?
ivet ivet
var mı gelişmeler?
habersiz kaldım ya.
Sağol canım benim ama artık hiç ümidim kalmadı. Çabalıyorum ama boşa işte.Hayırlı olsun canım. İnşallah kavuşursun bebeğine.
Sağol gülüm amin inşlh cnm..Canim rahat ol sen hamileliğin keyfini çıkar bu zamanlara zor geldin tup bebegin ardından Rabbim bir mucize nasip etti.iyi dusun mutlu ol artık.kendinide bebiside üzme
Dua icin Allah razı olsun cnm hatim vesile olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?