Yeni bir gebelik haberi almayalı bayağı oldu.gebelerin hamilelikleri güzel gidiyor çok şükür.tedaviye başlayacaklar var adetle beraber .bat bekleyenler ovu bekleyenler.çatlamadı bu yumurta diye çatlayanlar.ateş düştü düşmedi ile kafayı bozanlar .....yani buralar bıraktığın gibi duruyor.sen nasılsın?
Cibi hamile.leylanın kızı oluyor.xxyy 18i transferi var.ben bıraktığın gibi...
Hoş geldin bayram şekeri :))
maya_gallo canım senin test günün ne zamandı? Hayırlısı olsun. İnşallah burdan güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle
Yapar yapmaz mı çektin? Eğer testi atmadıysan bekledikten sonra daha da belirginleşmiştir. Ben göremedim ama genelde çıplak gözle daha net oluyor. Fotoda net görünmüyor olabilir. İnşallah gelmiştir bebişinCanim aslinda bugun 11. gunum ama dayanamayip sabah test yaptim. Sanki cok silik bir cizgi goruyor gibiyim. Dun de yapmistim ama tertemiz negatifti. O yuzden ignenin etkisinin bittigine eminim. Sen de bir incelersen sevinirim :)
Bunu
Yapar yapmaz mı çektin? Eğer testi atmadıysan bekledikten sonra daha da belirginleşmiştir. Ben göremedim ama genelde çıplak gözle daha net oluyor. Fotoda net görünmüyor olabilir. İnşallah gelmiştir bebişin
Yarın sabah bi daha yap bakalım.Valla 5 ya da 10 dk sonra cektim. Testi atmadim. Bu da su anki hali. Umut dunyasi iste :))
Gördüm gibi yaaa.inş vardır.yarın da yapValla 5 ya da 10 dk sonra cektim. Testi atmadim. Bu da su anki hali. Umut dunyasi iste :))
Gördüm gibi yaaa.inş vardır.yarın da yap
Kizlar herkese hayırlı,mutlu,sağlıklı bayramlar.Veson iki gündür esimin köyündeydik orda telefon cekmiyordu ölçümlerimi bugün girdim.ateşimdeki düşüş ovu.düşüşü galiba demi.daha oncede yum.zamani akıntım oluyordu ama beyaz,seffaf karışıkti.biraz once tam şeffaf parlak yumurta akı yoğun akıntım oldu tam evimize döndük oldu.köyde yumurtlama olacak kaçırcam diye korkuyordum
maalesef hiç elimde yok canım.artık olduğu kadar gün aşırı ilişki oldurmaya çalışcağımDüşmüş ateş demekki henüz çatlamamış ovu testin Yok mu onunla da takip et ne olur ne olmaz
Leyla abla ikinci kiz da hayirlicolsun tahminlerim olmadi :) kiz cocuk baska tabi :) bu testi ankarada yapan bir yer vardi. Istanbulda da merkezleri var testi ankaraya yolluyorlar 2000tl ya da 1800 gibi nir sey olmasi lazim. Yakinsan bunlardan birine ogrenim adini.Sağolun kizlar hepiniz.valla dün de yazmıştım yaştan dolayı değer biraz yüksek çıkmış. Ama bu illa sorun var anlamına gelmez dedi doktorum.şu tüp bebekteki trizomi hikayen olmasa test tavsiye etmeyecektim Ama işi riske atmayalım dedi.istersen amniyosentez yaptır sevk edeyim istersen nifty testi yaptır dedi.kart verdi elime.ben amniyosentez istemiyorum dedim. Düşüklere neden oluyo dedim .oda evet 5 oranında olabiliyor dedi.nifty yapabiliriz dedim.karttaki adamı arayıp görüşün eşinle karar verin dedi.eşim aradı adamı hastaneye gelip kendisi kan alıyomuş.kanı Amerikaya tahlile gönderiyolarmış.güvnli dedi.koldan alıyoz annenin dedi.fiyat sorduk 2450 tl dedi.salı günü arayın gün belirleyip kanı alayım dedi.mersinli arkadaşım kendi doktorunu aradı .oda birinin telini vermiş. Onuda aradık adam 2000tl ye düştü. Ama tüpleri yollayım kargoyla yollayın dedi. Bozulur diye güvenemiyorum.450 tl için adam gelsin alsın .yüzünü görmediğimiz insanla işmi olur dedim eşime.
Kendi doktorumun tavsiyesine uyacaz sanırım.bundada vardır bir hayır.ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle...cinsiyet konusuna gelince ultrsonda doktor baktı bak leylacım bebeğin elini başına koymuş uyuyor dedi.kız mı istiyon erkekmi dedi.hocam şuan sadece sağlıklı olmasını istiyorum dedim.Ama kızım bir kız kardeş istiyor dedim.o zaman ikinci kızın geliyor hayırlı olsun dedi.eşim şoka uğradı .erkeğe çok odakmış sanırım .kuzımın duası yine tuttu.ben mutluyum .sağlıklı olsunda evladın ayrımı olmasa.kız evlat kadar hayırlısı varmı.. .şimdilik bizden bukadar. Iftardan sonrada yorgunluktan uyuya kalmışım ..anca fırsat oldu canlarım.Allahım tüm kızlarımıza bu duyguyu tattırsın... Aminnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?