Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Harika özet için çok teşekkür ederim :)
Harikasın
Hepinizi özlemişim.

maya_gallo canım senin test günün ne zamandı? Hayırlısı olsun. İnşallah burdan güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle

Canim aslinda bugun 11. gunum ama dayanamayip sabah test yaptim. Sanki cok silik bir cizgi goruyor gibiyim. Dun de yapmistim ama tertemiz negatifti. O yuzden ignenin etkisinin bittigine eminim. Sen de bir incelersen sevinirim :)

Eklentiler

• 20180616_070524.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 70
Bunu
Canim aslinda bugun 11. gunum ama dayanamayip sabah test yaptim. Sanki cok silik bir cizgi goruyor gibiyim. Dun de yapmistim ama tertemiz negatifti. O yuzden ignenin etkisinin bittigine eminim. Sen de bir incelersen sevinirim :)
Yapar yapmaz mı çektin? Eğer testi atmadıysan bekledikten sonra daha da belirginleşmiştir. Ben göremedim ama genelde çıplak gözle daha net oluyor. Fotoda net görünmüyor olabilir. İnşallah gelmiştir bebişin

Valla 5 ya da 10 dk sonra cektim. Testi atmadim. Bu da su anki hali. Umut dunyasi iste :))

Eklentiler

• 20180616_151354.webp
    18 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar herkese hayırlı,mutlu,sağlıklı bayramlar. Veson iki gündür esimin köyündeydik orda telefon cekmiyordu ölçümlerimi bugün girdim.ateşimdeki düşüş ovu.düşüşü galiba demi.daha oncede yum.zamani akıntım oluyordu ama beyaz,seffaf karışıkti.biraz once tam şeffaf parlak yumurta akı yoğun akıntım oldu tam evimize döndük oldu.köyde yumurtlama olacak kaçırcam diye korkuyordum

Düşmüş ateş demekki henüz çatlamamış ovu testin Yok mu onunla da takip et ne olur ne olmaz

Leyla abla ikinci kiz da hayirlicolsun tahminlerim olmadi :) kiz cocuk baska tabi :) bu testi ankarada yapan bir yer vardi. Istanbulda da merkezleri var testi ankaraya yolluyorlar 2000tl ya da 1800 gibi nir sey olmasi lazim. Yakinsan bunlardan birine ogrenim adini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…