Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol cnm... Ben bedava yapan yerler arıyorum.

Abla ben İzmirdeyim . Yardımcı olabileceğim bişey olursa söylemen yeterli
canım ya kargoyla burdan kan alıp gönderilme imkanı olurmuki?onu nasıl öğrenecez..ben kastamonudayım biliyorsun...öyle bir şansımız varmiki?öğrenebilirmisin canım?

Merhaba Herkese :)

çarşamba akşamı,çatlatma iğnesinin 14.gününde yaptığım kan testinde beta hcg 2 çıktı ve ertesi gün adet oldum.
Adet olma sorunum başladığından,gebelik yoksa çamaşırımda kırmızı görmek bile mutlu etti..yılmadan umutla yola devam ediyorum,ve umut ettiğim bebeğime 1 ay daha yaklaştım diyorum :)

bugün internetten araştırmalarım sonucu ulaştığım üsküdardaki bir aktardan rahim incelik sorunuma bitkisel çay alacağım.Aynı zamanda adet düzenleştirici ve doğurganlığı arttırıcı kürleri de varmış.Hormon ilaçları kullanmaktan çok daha iyidir diye düşünüyorum.
ağustosa kadar müjdeli haber vereceğimi düşünüyorum :)

sevgilerimle

Bu arada ateş takibi programını telefon sorunumdan dolayı yükleyemiyorum pc den takip etmem mümkün mü?

Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel.pc den ff takibi yapabiliyorsun

XXYYXXYY cnm tarlusal söktürücü değil mi? Neden kullanıyorsun

slm canım..evet söktürücü tüp doktoru verdiği için kullanıyorum.12 hazirandan 24 hazirana kadar kullanmam gerekiyor.normalde ilaç bitiminde adet olmam gerekiyordu.ama ben cumartesi günü adet oldum.bugün 3.günüm.bugün deneme transferi için gittim hastaneye.deneme transferi deyince aklıma aynı transferdeki işlemler yapılacak diye düşünüyordum ama bildiğim aşılama işleminden farksızdı.spekulüm takıldı sonra katater ile geçiş yapıldı.doktor şöyle baktı toplasan hepsi 1 dakika anca sürdü.sıkıntı oluşmadı dediler.adetli iken yaptılar bunu.adet olmamı normal karşıladılar.ayın 24 üne kadar tarlusalı kullanmaya devam edeceğim bitiminde tekrar adet olacakmışım.28 haziranda da kan vermek için ve ultrasona girmek için çağırdırlar.büyük ihtimalle bu tarihte iğnelere başlatacaklar.benimle birlikte başka bayanda vardı kadınla aynı tarihte adet olmuşum planlarımız aynıydı.mesela oda benimle aynı tarihte tarlusala başlamıştı ama o adet olmamıştı.Her bünye farklı tepki veriyor demekki tarlusala.
Tarlusal kullanmamın sebebine gelince benim anladığım kadarıyla hastane kendilerine göre adet tarihimizi belirlemeye çalışıyor.24 ünde ilacı bırakınca bir kaç gün içinde adet olacam buda ayın 28ine denk gelecek galiba.
Benim tüp bebek işi biraz karışık ilerliyor inşallah sonucu güzel olur.

Merhaba arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
LeYLa_21 canım hayırlı olsun kızın oluyormuş.Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah..
sağol canım benim darısı başınıza olsun inşallah...senin tedavinde hayırla sonuçlansın inşallah..tranfer yapılacaktı sanırım..yanlış mı hatırlıyorum...

sağol canım benim darısı başınıza olsun inşallah...senin tedavinde hayırla sonuçlansın inşallah..tranfer yapılacaktı sanırım..yanlış mı hatırlıyorum...

aminn inşallah.yok benimki gerçek transfer değildi.doktor deneme transferi demişti.asıl transfer öncesinde herhangi bir sıkıntı çıkmaması adına transfere benzer bişey yaptılar bugün.aşılama işlemine benziyor biraz spekülüm ve kataterle baktılar.sorunsuz geçti.daha iğnelere başlamadım henüz.ayın 28 ine birdaha çağırdılar bakalım o zaman belli olacak iğnelere başlama tarihim.

İnşallah herşey yolunda gider Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Hayırlısı inşallah.inşallah tekrara gerek kalmadan gelir bebek

Amin canim cok sag ol. Bu adet doneminde akisina birakalim dedik. Sonrasinda olmazsa tekrar deneyecegiz. Yalniz bu ay esim bana ates olcmeyi yasakladi. Onu ne yapacagim bilmiyorum :) Ruh sagligimin yavas yavas bozuldugunu soyledi.

Amin canim cok sag ol. Bu adet doneminde akisina birakalim dedik. Sonrasinda olmazsa tekrar deneyecegiz. Yalniz bu ay esim bana ates olcmeyi yasakladi. Onu ne yapacagim bilmiyorum :) Ruh sagligimin yavas yavas bozuldugunu soyledi.
Yalnız değilsin.hepimizin ruh sağlığı bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…