Sonu hayırla sonuçlansın inşallah canım...Rabbim yüzünüzü güldürsün...aminn inşallah.yok benimki gerçek transfer değildi.doktor deneme transferi demişti.asıl transfer öncesinde herhangi bir sıkıntı çıkmaması adına transfere benzer bişey yaptılar bugün.aşılama işlemine benziyor biraz spekülüm ve kataterle baktılar.sorunsuz geçti.daha iğnelere başlamadım henüz.ayın 28 ine birdaha çağırdılar bakalım o zaman belli olacak iğnelere başlama tarihim.
çalışmaları sıklaştır hilalcim...maşallah baya koyu çıkmış..hadi bakalım sonu bebiş olsun inşallah...opk+ ve high ı işaretle canım ff de...Veson duramadim ovulasyon testi aldim.T kop koyu cikti.hep 13.gun yada 14.gun koyu cizgi cikoyor bende.benim yumurtlama gunum kesin belli
Eki Görüntüle 2158191
sen neler yapıyorsun hiç sesin soluğun çıkmıyor canım...çalışmalar devammı aramı verdiniz?tedavi falan düşünüyormusun?Yalnız değilsin.hepimizin ruh sağlığı bozuk
İnşallah.bende onu soracaktim.benim esimde ilişki benim zorlamamla olduğu icin test sonrasi cok sık iliski olmuyor.sadece test gunu oluyor genelde.bugun durup yarinimi degerlendirsek yoksa oldurabilirsem iki uc gun üst ustemi olmasi daha iyiSonu hayırla sonuçlansın inşallah canım...Rabbim yüzünüzü güldürsün...
çalışmaları sıklaştır hilalcim...maşallah baya koyu çıkmış..hadi bakalım sonu bebiş olsun inşallah...
Çalış çalış çalışVeson duramadim ovulasyon testi aldim.T kop koyu cikti.hep 13.gun yada 14.gun koyu cizgi cikoyor bende.benim yumurtlama gunum kesin belli
Eki Görüntüle 2158191
leylaya sordum sanada sorayim.sende bi akil versene :))) sence bugunde dahil ust ustemi iliski iyi,yoksa bugun durup yarin iliski mi olsun gun asiriÇalış çalış çalış
leylaya sordum sanada sorayim.sende bi akil versene :))) sence bugunde dahil ust ustemi iliski iyi,yoksa bugun durup yarin iliski mi olsun gun asiri
CNm ben aynı devam.eşim tüp diyor ama şuan hiç zamanı değil.biraz sıkışığız.eşim de yoğun çalışıyor çoğu ayı 1-2 ilişki ile kapatmak zorunda kalıyoruz maalesef.o da tutmuyor.sen neler yapıyorsun hiç sesin soluğun çıkmıyor canım...çalışmalar devammı aramı verdiniz?tedavi falan düşünüyormusun?
Canım sen t yi c den koyu yakalamışssın benim düşüncem bu akşam yarın değil sonraki akşam sonrasını sen bilirsin. Hergün demiyorum sizin için zor sanırımİnşallah.bende onu soracaktim.benim esimde ilişki benim zorlamamla olduğu icin test sonrasi cok sık iliski olmuyor.sadece test gunu oluyor genelde.bugun durup yarinimi degerlendirsek yoksa oldurabilirsem iki uc gun üst ustemi olmasi daha iyi
bir yeni bilgi daha bitter çikolataovulasyon testiyle hamile kalmıştım :) bugün başlayıp gün aşırı samimiyeti ilerletme durumuna girmelisiniz :) hatta mümkünse preseed jel kullanmanızı tavsiye ederim.bitter çikolata spermlerin çok daha hızlanmasını sağlıyormuş,cinsel birleşmeden hemen önce kare kare bitter çikolata
gazanız mübarek olsun :))
CNm dün sabah çalışma olmuş eşinden dolayı gün aşırı derim.bu akşamı değerlendir sonra günaşırı 1-2 ilişki mümkünseleylaya sordum sanada sorayim.sende bi akil versene :))) sence bugunde dahil ust ustemi iliski iyi,yoksa bugun durup yarin iliski mi olsun gun asiri
Canım sen t yi c den koyu yakalamışssın benim düşüncem bu akşam yarın değil sonraki akşam sonrasını sen bilirsin. Hergün demiyorum sizin için zor sanırım
kizlar az cok esiMi biliyorsunuz iste.aynen dediginiz gibi yapcam yani yapmaya çalışcam.bana kalsada bi kac gun ust üste olsun ama olmuyor iste.gun asiriyada raziyimCNm dün sabah çalışma olmuş eşinden dolayı gün aşırı derim.bu akşamı değerlendir sonra günaşırı 1-2 ilişki mümkünse
Ablacım ben de bilmiyorum. Ama kargo ile nasıl gönderilecek? Bozulma ihtimali olmaz mı? Hastaneler özel kargo ile gönderiyor laboratuarlara. Bi de dışarıdan gelen kanı kabul etmeyebilirler. Prosedür nasıl bilmiyorum. Senin İzmire gelme şansın yok mu? İzmirde kalacak kimsen yok diye düşünme. Ben seve seve seni misafir ederim. Hastaneye gidip gelme işlerini de hallederiz.canım ya kargoyla burdan kan alıp gönderilme imkanı olurmuki?onu nasıl öğrenecez..ben kastamonudayım biliyorsun...öyle bir şansımız varmiki?öğrenebilirmisin canım?
Tarlusal kullanirken benim de 3.gun adetim baslamisti. Hatta eczaci demisti 48saatte olursun diye. Tabi benim 24saat daha uzun surmustu. Ama ben bidaha 1ay sonra adet olmustum. Acaba ilaca devam edecegin icin mi bir daha adet bekliyorlar. Ben olunca birakmistim ilaci.slm canım..evet söktürücü tüp doktoru verdiği için kullanıyorum.12 hazirandan 24 hazirana kadar kullanmam gerekiyor.normalde ilaç bitiminde adet olmam gerekiyordu.ama ben cumartesi günü adet oldum.bugün 3.günüm.bugün deneme transferi için gittim hastaneye.deneme transferi deyince aklıma aynı transferdeki işlemler yapılacak diye düşünüyordum ama bildiğim aşılama işleminden farksızdı.spekulüm takıldı sonra katater ile geçiş yapıldı.doktor şöyle baktı toplasan hepsi 1 dakika anca sürdü.sıkıntı oluşmadı dediler.adetli iken yaptılar bunu.adet olmamı normal karşıladılar.ayın 24 üne kadar tarlusalı kullanmaya devam edeceğim bitiminde tekrar adet olacakmışım.28 haziranda da kan vermek için ve ultrasona girmek için çağırdırlar.büyük ihtimalle bu tarihte iğnelere başlatacaklar.benimle birlikte başka bayanda vardı kadınla aynı tarihte adet olmuşum planlarımız aynıydı.mesela oda benimle aynı tarihte tarlusala başlamıştı ama o adet olmamıştı.Her bünye farklı tepki veriyor demekki tarlusala.
Tarlusal kullanmamın sebebine gelince benim anladığım kadarıyla hastane kendilerine göre adet tarihimizi belirlemeye çalışıyor.24 ünde ilacı bırakınca bir kaç gün içinde adet olacam buda ayın 28ine denk gelecek galiba.
Benim tüp bebek işi biraz karışık ilerliyorinşallah sonucu güzel olur.
EvEt bu şekilde düşününce gayet de gerekli ve yaralı bir işlem.dilerim herşey yolunda giderVeson canım şu deneme transferi ile alakalı ufak bir bilgi buldum burdan paylaşayım benim gibi kafasında soru işareti kalmış arkadaşlar için faydalı olabilir günün birinde birileri arar belki...konuyla alakalı bilgi edinmiş olur
Deneme transferi, steril incecik bir plastik borunun rahim içine sokulmasından ibaret olup son derecede ağrısız ve basit bir işlemdir. Bu yolla gerçek transfer sırasında kullanılmak üzere, rahmin boyu ve kanaldan geçiş özellikleri hakkında bilgiler toplanır. Transferin kolay ve soft (yumuşak) kateterle olması gebelik oranını arttıran faktorlerdir.
Embriyo Transferi işleminin en az travma ile yapılması gerekmektedir. Gerçek transferin nasıl yapılacağını belirlemek için önceden deneme transferi yapılmış olmalı, hastanın rahim ağzı kanalı ve rahim pozisyonu, rahim uzunluğu not edilmiş olmalıdır. Önceden elde edilen bu bilgiler ışığında gerçek transfer rahat bir şekilde yapılabilmektedir.
Cnm gün aşırı yapmaya çalış.yarın sabah başla derim. İnşlh sonu bebiş olur..İnşallah.bende onu soracaktim.benim esimde ilişki benim zorlamamla olduğu icin test sonrasi cok sık iliski olmuyor.sadece test gunu oluyor genelde.bugun durup yarinimi degerlendirsek yoksa oldurabilirsem iki uc gun üst ustemi olmasi daha iyi
Hayırlısı olsun cnm.inşlh olur..CNm ben aynı devam.eşim tüp diyor ama şuan hiç zamanı değil.biraz sıkışığız.eşim de yoğun çalışıyor çoğu ayı 1-2 ilişki ile kapatmak zorunda kalıyoruz maalesef.o da tutmuyor.
Sağol Cnm bnm.kalacak yer sorun değil. Görümcem var.doktorum yolculuğa izin vermiyor. oranın kap göndermesi lazım sanırım..burda yaparız artık .ne edeyim.başka çare kalmıyor galiba... İlgine teşekkür ederim kuzum..Ablacım ben de bilmiyorum. Ama kargo ile nasıl gönderilecek? Bozulma ihtimali olmaz mı? Hastaneler özel kargo ile gönderiyor laboratuarlara. Bi de dışarıdan gelen kanı kabul etmeyebilirler. Prosedür nasıl bilmiyorum. Senin İzmire gelme şansın yok mu? İzmirde kalacak kimsen yok diye düşünme. Ben seve seve seni misafir ederim. Hastaneye gidip gelme işlerini de hallederiz.
bizim sabah yapma şansımız yok canım.ikimizde çalışıyoruz.ancak ise yetişiyoruz.olursa bu gece olacak.yarın durup bi sonraki akşamda gene olur insallahCnm gün aşırı yapmaya çalış.yarın sabah başla derim. İnşlh sonu bebiş olur..
Hayırlısı olsun cnm.inşlh olur..
Sağol Cnm bnm.kalacak yer sorun değil. Görümcem var.doktorum yolculuğa izin vermiyor. oranın kap göndermesi lazım sanırım..burda yaparız artık .ne edeyim.başka çare kalmıyor galiba... İlgine teşekkür ederim kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?