Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende adet olunca kesecekler ilacı diye düşünmüştüm ama devam dediler.
Özellikle sordum ilacı bırakınca tekrar adet olacakmiyim diye evet dediler. Bakalım artık bende merak ediyorum ne olacak diye ayın 24 de ilaci bırakıyorum bakalım olacakmiyim tekrardan

Bugün çok iyi diye methedilen bir doktora gittim özel hastahanede 5 saat sıra bekledim sıra bana geldi vajinal muayeneden sonra hamile kalamaman için bir sebep gözükmüyor dedi pko var denildi dedim değilsin dedi yara vardı hocam dedim ufak parmağının ucunu işaret etti yara bile sayılmaz dedi gayet güzel yumurtaların dedi rahim filmi istedi ve ben çok korkuyorum resmen Yusuf yusufum şuan

Hiç korkma filmden sonra hamile kalan çok vesile olsun inşallah

Maşaşlah bebişe:)

yok yok bu sefer ürkütmedim.niyetimi belli ettim gerisi tamamen onunda rizasiyla oldu evet ovuyu yakaladim,insallah bebişide yakalarım hayırlısıyla sizede maşallah dikkat edin kendinize

Selam kızlar dpo6 dayım benim ateşin seyrine göre bu ay da olmadı artık anlayabiliyorum. Size bir şey danışacağım. Benim luteal faz 10 gün sürüyor genelde nette biraz araştırdım lueal faz defekti diye lueal faz en az 12 gün olmalı demişler hep gebelik için. Acaba benim sıkıntım bu olabilir mi? Konu hakkında bilgisi olan var mı adetin 3. günü başka bir doktora daha gidecektim bunu da sorarım

Lüteal faz defekti progesteron eksikliğinden kaynaklı oluyor.hormon yeterli gelmediği için lüteal faz normalden kısa oluyor.bu da bebeğin tutunmasında sıkıntı yapabiliyor diye biliyorum.teşhis konuldu ise tedavisi progesteron hormonu alımı oluyor.benim bildiklerim bunlar.ateş de inşallah seni yanıltır

Adetin 21. günü progesteron 10 küsür çıkmıştı. Buna göre yok diye biliyorum ama o testi şubatta yaptırmıştım. Son bikaç aydır 10 gün sürüyor bu aklımı karıştırdı. Neyse adet olursam yumurta takibi düşünüyorum o zaman sorarım doktora artık.

Veson bir de ben geçen hafta yorganı değiştirdim ince yorgan kullanıyorum bu da etkiler mi ateşi 0.1 derece filan. Kafayı sıyırdım iyice umut dünyası işte

Benim de bazen 10 gün olduğu oluyor ben bunun sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

O nasil oluyor ki erkek olasiligi
Erkeğin spermlerinde x ve y yani kız ve erkek spermler vardır. Kız spermler daha güçlüdür. Yani yumurtlama yaptığın anda tüplerde sperm önceden hazır beklemiyorsa kız sperm yarışı önce bitireceğinden yumurtayı o döller. O sebeple dünyada da kız nüfusu fazladır. Yani siz yumurtlamadan 2 gün önce erkek spermede şans vermiş oluyorsunuz. Tüpte yumurtanın gelmesini hazır bir şekilde beklemiş oluyor. Tabi kız yine kazanmazsa :) Çünkü o da bekliyor sonuçta. Hiç değilse erkeğe şans vermişsiniz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…