Ben hic duymamistim boyle biseyErkeğin spermlerinde x ve y yani kız ve erkek spermler vardır. Kız spermler daha güçlüdür. Yani yumurtlama yaptığın anda tüplerde sperm önceden hazır beklemiyorsa kız sperm yarışı önce bitireceğinden yumurtayı o döller. O sebeple dünyada da kız nüfusu fazladır. Yani siz yumurtlamadan 2 gün önce erkek spermede şans vermiş oluyorsunuz. Tüpte yumurtanın gelmesini hazır bir şekilde beklemiş oluyor. Tabi kız yine kazanmazsa :) Çünkü o da bekliyor sonuçta. Hiç değilse erkeğe şans vermişsiniz canım :)
Hala adette olmadım ben 17 sinde olcajtım normalde şaşmaz hamile kalsaydım vajinal ultrasonda çıkarmıydı erken miydi yoksaHiç korkma filmden sonra hamile kalan çok vesile olsun inşallah
kaçmaz merak etme canım...gayet iyi gidiyorsun hadi bakalım..sonu bebiş olsun inşallah....sanada kupa kaldırmak nasip olsun bu ay...Eki Görüntüle 2158467 Kızlar buda bugun ki ovu testim.yarinda iliski olursa kaçırmam heralde
Eki Görüntüle 2158460
aminnnn insallah canım.insallah banada nasip olur.eşimde bu ay elinden gelen cabayi gösteriyor.ses etmiyor.sadece bir gun ara vercez demi dedi tamam dedim.çünkü kavga edip kızıyordum ona ama gercekten zorlanıyor biliyorum.insallah bu ay onunda gayretiyle boşa cikarmaz Rabbimkaçmaz merak etme canım...gayet iyi gidiyorsun hadi bakalım..sonu bebiş olsun inşallah....sanada kupa kaldırmak nasip olsun bu ay...
Canım dünyada erkek nüfusu fazladır. Üstelik erkeklerin ömrü daha kısa. Türkiyede de erkek nüfusu daha fazla.Erkeğin spermlerinde x ve y yani kız ve erkek spermler vardır. Kız spermler daha güçlüdür. Yani yumurtlama yaptığın anda tüplerde sperm önceden hazır beklemiyorsa kız sperm yarışı önce bitireceğinden yumurtayı o döller. O sebeple dünyada da kız nüfusu fazladır. Yani siz yumurtlamadan 2 gün önce erkek spermede şans vermiş oluyorsunuz. Tüpte yumurtanın gelmesini hazır bir şekilde beklemiş oluyor. Tabi kız yine kazanmazsa :) Çünkü o da bekliyor sonuçta. Hiç değilse erkeğe şans vermişsiniz canım :)
CanımFF indirmiyorsun. O yüzden yardımcı olamıyoruz. Ben yanılıyorum program yanılmıyor. Biliyor adet gününü.Hala adette olmadım ben 17 sinde olcajtım normalde şaşmaz hamile kalsaydım vajinal ultrasonda çıkarmıydı erken miydi yoksa
Senin yumoş sanki bugün çatlatacak. Kaçırmazsın bence. İnşallah bu ay tutarEki Görüntüle 2158467 Kızlar buda bugun ki ovu testim.yarinda iliski olursa kaçırmam heralde
Eki Görüntüle 2158460
Canım çıkmaz.. Senin yumurtlaman 3 ile 6 haziran arası oldu. Bugün en geç yarın adet olmanı bekliyorum. Ama kullandığın programa pek güvenmiyorum. Emin değilim.Hala adette olmadım ben 17 sinde olcajtım normalde şaşmaz hamile kalsaydım vajinal ultrasonda çıkarmıydı erken miydi yoksa
Dünkünden silik gibi duruyorEki Görüntüle 2158467 Kızlar buda bugun ki ovu testim.yarinda iliski olursa kaçırmam heralde
Eki Görüntüle 2158460
Usg de görmek için çok erkenHala adette olmadım ben 17 sinde olcajtım normalde şaşmaz hamile kalsaydım vajinal ultrasonda çıkarmıydı erken miydi yoksa
insallahh canımSenin yumoş sanki bugün çatlatacak. Kaçırmazsın bence. İnşallah bu ay tutar
evet canim dunkinden silik.ben zaten ilk kez T cizgisini dunki kadar koyu gordum.genelde benim ovu testlerim hep bugunki gibi cikardi.bu ay sanki biraz daha isabetli calisma oldu.insallah sonuda hayirlisiyla bebiş olurDünkünden silik gibi duruyor
Dünkü monitör e peak girevet canim dunkinden silik.ben zaten ilk kez T cizgisini dunki kadar koyu gordum.genelde benim ovu testlerim hep bugunki gibi cikardi.bu ay sanki biraz daha isabetli calisma oldu.insallah sonuda hayirlisiyla bebiş olur
İndirdim duruyor kuzu kuzuCanımFF indirmiyorsun. O yüzden yardımcı olamıyoruz. Ben yanılıyorum program yanılmıyor. Biliyor adet gününü.
Ben bu ay hangi gün olursam bidahaki ay ay gün olurum tarih sadece ay 31 çektiğinde değişir bu ay stresten böyle oldu galibaCanım çıkmaz.. Senin yumurtlaman 3 ile 6 haziran arası oldu. Bugün en geç yarın adet olmanı bekliyorum. Ama kullandığın programa pek güvenmiyorum. Emin değilim.
Canım ilaç kullanırken normal düzeninle aynı olmazBen bu ay hangi gün olursam bidahaki ay ay gün olurum tarih sadece ay 31 çektiğinde değişir bu ay stresten böyle oldu galiba
Canım aç programı takvimde bu günü seç ekteki ekran gelecek. 36.2 yazan yere ateşini 07: 45 olan yere saati yazİndirdim duruyor kuzu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?