Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hic duymamistim boyle bisey

kaçmaz merak etme canım...gayet iyi gidiyorsun hadi bakalım..sonu bebiş olsun inşallah....sanada kupa kaldırmak nasip olsun bu ay...
aminnnn insallah canım.insallah banada nasip olur.eşimde bu ay elinden gelen cabayi gösteriyor.ses etmiyor.sadece bir gun ara vercez demi dedi tamam dedim.çünkü kavga edip kızıyordum ona ama gercekten zorlanıyor biliyorum.insallah bu ay onunda gayretiyle boşa cikarmaz Rabbim

Canım dünyada erkek nüfusu fazladır. Üstelik erkeklerin ömrü daha kısa. Türkiyede de erkek nüfusu daha fazla.
Dünyada erkek sayısının yaklaşık 3.776.294.273, kadınların yaklaşık 3.710.295.643 olduğu tahmin edilmektedir. Bana enteresan gelen nerdeyse eşit gibi. Bu denge nasıl sağlanıyor hep merak etmişimdir.

Hala adette olmadım ben 17 sinde olcajtım normalde şaşmaz hamile kalsaydım vajinal ultrasonda çıkarmıydı erken miydi yoksa
Canım çıkmaz.. Senin yumurtlaman 3 ile 6 haziran arası oldu. Bugün en geç yarın adet olmanı bekliyorum. Ama kullandığın programa pek güvenmiyorum. Emin değilim.

Canım çıkmaz.. Senin yumurtlaman 3 ile 6 haziran arası oldu. Bugün en geç yarın adet olmanı bekliyorum. Ama kullandığın programa pek güvenmiyorum. Emin değilim.
Ben bu ay hangi gün olursam bidahaki ay ay gün olurum tarih sadece ay 31 çektiğinde değişir bu ay stresten böyle oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…