Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 10 yılda değişmiş. Bende netten baktım şaşırdım. Belkide dediğim yöntemi öğrendikleri için böyle olmuştur :) Eskiden kız bebek olunca kadını suçlardı erkekler. Hatta boşayıp başkasıyla evlenmeler ya da kuma olayları falan olurdu. Şimdi pek çok kişi ovülasyon günlerini takip edip erkek bebek yapmayı öğrendi. Ama eşitlenmeleri iyi olmuş valla. Ben çocukken haberlerde kadın nüfusu erkeklerden fazla dediklerinde üzülürdüm. Bazı erkekler hep bekar kalıcak evlenemiycek diye düşünürdüm. Bi de şunuda ekliyim bazı ülkelerde sperm bankasından sperm satın alıp kendilerini dölletebiliyorlar ve kızmı erkekmi istiyorlarsada seçme hakları var. Aslında bana adil gelmiyordu bu olay ama nüfusun dengesine yaramıştır belkide. Gerçi kaç kişi tüp bebek yapmış olupta nüfusu değiştirecekse işte :)

@ veson sabah 5.30 da uyandim.yataktan kalkmadim ama bi 10 dk uyanik kalinca ölçtüm 36.2 çıktı.sonra uyudum normal saatimde yani 6.30 da ölçtüm 36.4 cıktı.bende 36.3 girdim.çizgiyi etkilermi ki acaba ?

@ veson sabah 5.30 da uyandim.yataktan kalkmadim ama bi 10 dk uyanik kalinca ölçtüm 36.2 çıktı.sonra uyudum normal saatimde yani 6.30 da ölçtüm 36.4 cıktı.bende 36.3 girdim.çizgiyi etkilermi ki acaba ?
Not kısmına notunu düş bundan sonraki ateşlerin seyrine göre tekrar bakarıx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…