Şifre hatası veriyor aşağıda calendar var en ailtta solda dökün bi
Dokunuyorum ama aynı ekran degişmitorŞifre hatası veriyor aşağıda calendar var en ailtta solda dökün bi
Veson o ekrana gitmeden nasıl yardım edeceğim...
P Psikolazzz canım update creantials a tıklayıp resim atar mısın
Ok. Gir şifreleri
Son 10 yılda değişmiş. Bende netten baktım şaşırdım. Belkide dediğim yöntemi öğrendikleri için böyle olmuştur :) Eskiden kız bebek olunca kadını suçlardı erkekler. Hatta boşayıp başkasıyla evlenmeler ya da kuma olayları falan olurdu. Şimdi pek çok kişi ovülasyon günlerini takip edip erkek bebek yapmayı öğrendi. Ama eşitlenmeleri iyi olmuş valla. Ben çocukken haberlerde kadın nüfusu erkeklerden fazla dediklerinde üzülürdüm. Bazı erkekler hep bekar kalıcak evlenemiycek diye düşünürdüm. Bi de şunuda ekliyim bazı ülkelerde sperm bankasından sperm satın alıp kendilerini dölletebiliyorlar ve kızmı erkekmi istiyorlarsada seçme hakları var. Aslında bana adil gelmiyordu bu olay ama nüfusun dengesine yaramıştır belkide. Gerçi kaç kişi tüp bebek yapmış olupta nüfusu değiştirecekse işte :)Canım dünyada erkek nüfusu fazladır. Üstelik erkeklerin ömrü daha kısa. Türkiyede de erkek nüfusu daha fazla.
Dünyada erkek sayısının yaklaşık 3.776.294.273, kadınların yaklaşık 3.710.295.643 olduğu tahmin edilmektedir. Bana enteresan gelen nerdeyse eşit gibi. Bu denge nasıl sağlanıyor hep merak etmişimdir.
Çoğu kişi bu sayfaya giriyor ama nasıl çıkılıyor İnan ben de bilmiyorum biraz karıştırmak gerek:)Veson o ekrana gitmeden nasıl yardım edeceğim...
P Psikolazzz canım update creantials a tıklayıp resim atar mısın
Evet düşük çıkmış sanırım.bol bol güneşlen:)
tekrar hastaneye gittigimde bende baktircam canim
Hilal bugünde çalış cnm..@ veson sabah 5.30 da uyandim.yataktan kalkmadim ama bi 10 dk uyanik kalinca ölçtüm 36.2 çıktı.sonra uyudum normal saatimde yani 6.30 da ölçtüm 36.4 cıktı.bende 36.3 girdim.çizgiyi etkilermi ki acaba ?
bi aksilik olmazsa bugünde olacak leyloşHilal bugünde çalış cnm..
gazan mübarek olsun canım..hadi bakalım kupayı kaldırcaksın inşallah...bi aksilik olmazsa bugünde olacak leyloş
innnşallllaahhhhhhgazan mübarek olsun canım..hadi bakalım kupayı kaldırcaksın inşallah...
Not kısmına notunu düş bundan sonraki ateşlerin seyrine göre tekrar bakarıx@ veson sabah 5.30 da uyandim.yataktan kalkmadim ama bi 10 dk uyanik kalinca ölçtüm 36.2 çıktı.sonra uyudum normal saatimde yani 6.30 da ölçtüm 36.4 cıktı.bende 36.3 girdim.çizgiyi etkilermi ki acaba ?
Tamam canım.dediğin gibi yapıyorumNot kısmına notunu düş bundan sonraki ateşlerin seyrine göre tekrar bakarıx
DAha da test yapmaBuda bugünkü ovu testim
Eki Görüntüle 2158892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?