suyunuda cikartma diyon :)) yok vesoncum daha yapmam.bundan sonra tertemiz bir sayfa çıkar zatenDAha da test yapma
suyunuda cikartma diyon :)) yok vesoncum daha yapmam.bundan sonra tertemiz bir sayfa çıkar zaten
anladim canım benim.bende esprisine takildimBoş yere testlerini harcama demek istemiştim
Tamam canım bir dahaki sefere onada baktırırım. Hemen hemen her gün denize giriyorum. D vitaminini 1 aydır düzenli olarak güneşten almaya başladım. İnşallah o konuda sorun çıkmasın da. İlk defa adetim bu kadar çok uzadı. Doktorun verdiği folik asidi bıraktım artık. Efa balık yağınıda içmiyorum. Kilo aldım ama neden aldım bilmiyorum. Şubat ayındaki içtiğim klomen mi bozdu acaba dengemi. Ama ben doktorları anlamıyorum. Madem 40 yaş üstüne klomen verilmiyormuşda bunlar bana niye kullandırttı. Valla ne diyeceğimi bilemiyorum böyle doktorlara. Hiç umursamadan yazıyorlar ilaçları. Angeliq verdi şimdide ama ne zaman adet olacağımı söylemedi. Netten araştırıyorum bulamıyorumda. Bi de hep kullanıcan bu ilacı artık dedi.Remicik P Psikolazzz sizde d vitaminine mutlaka baktırın yumurtanın kalitesi büyümesi d vitaminiyle çok ilgili imiş. Sanki sebepsiz kısırlığımin sebebini buldum. İnşallah budur sebebi. Çözüm çok basit çünkü. Kızımın adını @cibi35 koyarım artık :)
Aaa ciddi mi benim hep 0in altında çıkıyodu d vitaminim bende baktırayım canım sagol benim de bebem olursa darla koyayım o zamanRemicik P Psikolazzz sizde d vitaminine mutlaka baktırın yumurtanın kalitesi büyümesi d vitaminiyle çok ilgili imiş. Sanki sebepsiz kısırlığımin sebebini buldum. İnşallah budur sebebi. Çözüm çok basit çünkü. Kızımın adını @cibi35 koyarım artık :)
İlaçlı mi öyle ise korkma hiçbir şey hissetmeyeceksinSalı gününe hsg randevusu aldım ve çok korkuyorum
Korkacak hiçbişey yok cnmSalı gününe hsg randevusu aldım ve çok korkuyorum
İnşallah canımKorkacak hiçbişey yok cnm
Bende çok korkuyodum.doktoruma illa beni bayılt öyle çekelim dedim.gerek yok dedi.dediği gibide oldu.hiç hissetmedim bile.. Sadece rahat ol. Doktor zaten seninle sohbet ediyor.seni rahatlatıyor.inşlh temiz çıkar da bebişine vesile olur...
İlaçlımı derken tüplere bakılacakİlaçlı mi öyle ise korkma hiçbir şey hissetmeyeceksin
Uyutacaklar mıİlaçlımı derken tüplere bakılacak
Bugün artik imkansiz gibieğer mümkünse bugün desonra eleği asarsınız
Bugün artik imkansiz gibiartik beklemedeyim.insallah bu ay olmuştur ve benim melegimde gelir
gazozuna ilac atcamiçeceğine ilaç mı katsan?
FF yokmu seninpffff benim ateş gerçekten tutarsız davranıp canımı sıkıyor( adetimin 8.günü 36,2--36,3 arası olan ateş bugün 36,5
bu nedir a dostlar?? tecrübelerime dayaraka kesinlikle yum arefesinde olmadığımı söyleyebilirim
FF yokmu senin
sen nifty testi yaptırmıştın dimi canım?sende hangilerine bakıldı..bir 8 taneye birde 50 ve üstüne bakıp babadan da tükürük örneği alan çeşit varmış...fiyatı ne kadardı?pc ye yüklemeyi beceremedim
sen nifty testi yaptırmıştın dimi canım?sende hangilerine bakıldı..bir 8 taneye birde 50 ve üstüne bakıp babadan da tükürük örneği alan çeşit varmış...fiyatı ne kadardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?