Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım bir dahaki sefere onada baktırırım. Hemen hemen her gün denize giriyorum. D vitaminini 1 aydır düzenli olarak güneşten almaya başladım. İnşallah o konuda sorun çıkmasın da. İlk defa adetim bu kadar çok uzadı. Doktorun verdiği folik asidi bıraktım artık. Efa balık yağınıda içmiyorum. Kilo aldım ama neden aldım bilmiyorum. Şubat ayındaki içtiğim klomen mi bozdu acaba dengemi. Ama ben doktorları anlamıyorum. Madem 40 yaş üstüne klomen verilmiyormuşda bunlar bana niye kullandırttı. Valla ne diyeceğimi bilemiyorum böyle doktorlara. Hiç umursamadan yazıyorlar ilaçları. Angeliq verdi şimdide ama ne zaman adet olacağımı söylemedi. Netten araştırıyorum bulamıyorumda. Bi de hep kullanıcan bu ilacı artık dedi.

Aaa ciddi mi benim hep 0in altında çıkıyodu d vitaminim bende baktırayım canım sagol benim de bebem olursa darla koyayım o zaman

Salı gününe hsg randevusu aldım ve çok korkuyorum
Korkacak hiçbişey yok cnm
Bende çok korkuyodum.doktoruma illa beni bayılt öyle çekelim dedim.gerek yok dedi.dediği gibide oldu.hiç hissetmedim bile.. Sadece rahat ol. Doktor zaten seninle sohbet ediyor.seni rahatlatıyor.inşlh temiz çıkar da bebişine vesile olur...

İnşallah canım

pffff benim ateş gerçekten tutarsız davranıp canımı sıkıyor ( adetimin 8.günü 36,2--36,3 arası olan ateş bugün 36,5

bu nedir a dostlar?? tecrübelerime dayaraka kesinlikle yum arefesinde olmadığımı söyleyebilirim

FF yokmu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…