Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Canım,

benim yaptırdığım sadece benden kan örneği alınandı..2017 yılı ortasında 2500tl vermiştim

Haberdar et bizi de. Hem bilgimiz olur. Insallah senin icin hayirli olur. Kendini twslim et guven hep kendine tekrarla inaniyorum olacak de. Sonucta doktor onlar da hepimizden cok bildigi bir sey vardir. Inan olur mu.

Haberdar et bizi de. Hem bilgimiz olur. Insallah senin icin hayirli olur. Kendini twslim et guven hep kendine tekrarla inaniyorum olacak de. Sonucta doktor onlar da hepimizden cok bildigi bir sey vardir. Inan olur mu.

Saol canım... tamam ederim mutlaka..İnancım sonsuz şimdiden kendimi pozitif telkinler vermeye başladım bile Allah'ın izniyle olacak inşallah

Yine olmamış siz direk ff nin linkini atıyorsunuz aşağıdaki yazıyı adım adım uygularsan tamamdır

*Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…