tamam işte o nifty testi onun ismi...nerde yaptırdın?Selam Canım,
benim yaptırdığım sadece benden kan örneği alınandı..2017 yılı ortasında 2500tl vermiştim
tamam işte o nifty testi onun ismi...nerde yaptırdın?
FF yokmu senin
Gerek yok dediUyutacaklar mı
LİNKİNi yollayükledim pc ye :)
kırmızı yatak ya da dikey çizgi yok henüz.ateş yükselmiş olmasına rağrem yumurtlama yok demek di mi :)
Bu link değil olmamış
Bende düşünmüyordum ama bebek niye olmuyor diye düşünürken düşündüm ve kafayı sıyırdım
CNM daha adete çok varKizlar tabloda son durum bu sizce var mi bisey her an atesimEki Görüntüle 2159580 dusecek diye korkuyorum
Adete 5 gun varCNM daha adete çok var
Daha var ateş son güne kadar renk vermeyebilirAdete 5 gun var
Haberdar et bizi de. Hem bilgimiz olur. Insallah senin icin hayirli olur. Kendini twslim et guven hep kendine tekrarla inaniyorum olacak de. Sonucta doktor onlar da hepimizden cok bildigi bir sey vardir. Inan olur mu.Bende adet olunca kesecekler ilacı diye düşünmüştüm ama devam dediler.
Özellikle sordum ilacı bırakınca tekrar adet olacakmiyim diye evet dediler. Bakalım artık bende merak ediyorum ne olacak diye ayın 24 de ilaci bırakıyorum bakalım olacakmiyim tekrardan
Haberdar et bizi de. Hem bilgimiz olur. Insallah senin icin hayirli olur. Kendini twslim et guven hep kendine tekrarla inaniyorum olacak de. Sonucta doktor onlar da hepimizden cok bildigi bir sey vardir. Inan olur mu.
Kizlar tabloda son durum bu sizce var mi bisey her an atesimEki Görüntüle 2159580 dusecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?