Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 Sanada hayırlı cumalar inşallah hiç bir sorun çıkmayacak dualarım seninle
Sonuç ne zaman çıkacak?
Amin canım inşallah..valla gönderdiğimiz adama sormadım ama..netten baktığımda 10-15 gün sürüyormuş canım...kanlar amerikaya gidiyormuş..orda bakılıyormuş...o yüzdün uzun sürüyor sanırım...çok pahalı ama inşallah temiz gelirde gönlümüz ferahlar canım...duaların içinde Allah razı olsun...senin tedavinde hayırlı sonuçlansın inşallah kuzum...

çok teşekkürler :) beceriksizliğin bu kadarı di mi :)

aynen inşallah sonuçlar güzel çıksın da para pul önemli değil tabi..güzel çıkacak sonuçlar hiç merak etme sen..
Aminnnn Rabbim bu yolda emek veren isteyen herkese en kısa sürede hamile kalmayı , siz hamilelerede sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

biliyorum bu 15 gün cok zor gececek ama sonuc temiz gelecek insallah poZitif düşün,elini karnına koy,bebisinlede konus onada pozitif duygularini aşıla hersey guzel olacak

Amin canım Allah razı olsun..Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
biliyorum bu 15 gün cok zor gececek ama sonuc temiz gelecek insallah poZitif düşün,elini karnına koy,bebisinlede konus onada pozitif duygularini aşıla hersey guzel olacak
Amin canım inşallah...bende temiz olduğuna inanıyorum Allahın izniyle...Rabbim sağlıkla nasip etsin...sizlerinde yüzünüzü güldürsün inşallah...

aminn.Allah hepimizin yüzünü güldürsün,herkese sağlıklı evkatlar nasip etsin insallah

sevgili heyecanlı bekleyişteki arkadaşlarım;

döllenme sonrası hücre bölünmesini ve embriyonun tutunmasını desteklemek amacıyla kabak çekirdeği(müümknse kavrulmamış) ve ananas yemenizi öneririm.
rahime kan akışını arttırmak için hint yağıyla(çok abartmadan)göbeğinize sürekli masaj yapın lütfen,göbek kısmınızı sıcak tutun lütfen(sıcaklık da kan akımını hızlandırır) ve de biraz acı/baharat yiyin lütfen.

dualarımla

bende bu ara bol bol ceviz yiyorum.progesteron horMonunun üretilmesine yardımcı oluyormuş.ama kendimi hic sicak tutmuyorum.gece yatarkende cok ince giyiniyorum.bu ara icime atlet falan giyip yatayim bari

Arkadaşlar mrb kan değerim 12 haziranda 5.67 14 haziranda 14.96 22 haziranda 239.99 cıktı sizce artış normalmi dr göremedim başka bölüme gitti

14 hazirandaki 15 dersek iki güne bir hesap et 15-30-60-120-240 şeklinde 22 hazirandaki 240 değerde aynen öyle çıkmış gayet güzel maşallah
Ayyy canm saol içim rahatladı dr hala ulaşamadım sanırım bugün ulaşamam pazartesiye kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…