Amin canım inşallah..valla gönderdiğimiz adama sormadım ama..netten baktığımda 10-15 gün sürüyormuş canım...kanlar amerikaya gidiyormuş..orda bakılıyormuş...o yüzdün uzun sürüyor sanırım...çok pahalı ama inşallah temiz gelirde gönlümüz ferahlar canım...duaların içinde Allah razı olsun...senin tedavinde hayırlı sonuçlansın inşallah kuzum...LeYLa_21 Sanada hayırlı cumalar inşallah hiç bir sorun çıkmayacak dualarım seninle
Sonuç ne zaman çıkacak?
Yine olmamış siz direk ff nin linkini atıyorsunuz aşağıdaki yazıyı adım adım uygularsan tamamdır
*Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.
Amin canım inşallah..valla gönderdiğimiz adama sormadım ama..netten baktığımda 10-15 gün sürüyormuş canım...kanlar amerikaya gidiyormuş..orda bakılıyormuş...o yüzdün uzun sürüyor sanırım...çok pahalı ama inşallah temiz gelirde gönlümüz ferahlar canım...duaların içinde Allah razı olsun...senin tedavinde hayırlı sonuçlansın inşallah kuzum...
çok teşekkürler :) beceriksizliğin bu kadarı di mi :)
olmuş linkinVeson ilk sayfaya ekler..
adetin ilk 4 gününde ateş bilgilerini girmemişsin ölçmedin mi ilk günlerde
teşekkürler
bayram nedeniyle şehir dışındaydık ve maalesef ölçemedim
biliyorum bu 15 gün cok zor gececek ama sonuc temiz gelecek insallahHerkese hayırlı cumalar kızlar...az evvel nifty testi için kan verdim...inşallah sonuçlar temiz gelir..dualarınızı bekliyorum canlar...Rabbim sağlıkla nasip etsin evladımızı..dileyen herkesede nasip etsin inşallah....
Amin canım Allah razı olsun..Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...aynen inşallah sonuçlar güzel çıksın da para pul önemli değil tabi..güzel çıkacak sonuçlar hiç merak etme sen..
Aminnnn Rabbim bu yolda emek veren isteyen herkese en kısa sürede hamile kalmayı , siz hamilelerede sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah...bende temiz olduğuna inanıyorum Allahın izniyle...Rabbim sağlıkla nasip etsin...sizlerinde yüzünüzü güldürsün inşallah...biliyorum bu 15 gün cok zor gececek ama sonuc temiz gelecek insallahpoZitif düşün,elini karnına koy,bebisinlede konus onada pozitif duygularini aşıla hersey guzel olacak
aminn.Allah hepimizin yüzünü güldürsün,herkese sağlıklı evkatlar nasip etsin insallahAmin canım Allah razı olsun..Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
Amin canım inşallah...bende temiz olduğuna inanıyorum Allahın izniyle...Rabbim sağlıkla nasip etsin...sizlerinde yüzünüzü güldürsün inşallah...
bende bu ara bol bol ceviz yiyorum.progesteron horMonunun üretilmesine yardımcı oluyormuş.ama kendimi hic sicak tutmuyorum.gece yatarkende cok ince giyiniyorum.bu ara icime atlet falan giyip yatayim barisevgili heyecanlı bekleyişteki arkadaşlarım;
döllenme sonrası hücre bölünmesini ve embriyonun tutunmasını desteklemek amacıyla kabak çekirdeği(müümknse kavrulmamış) ve ananas yemenizi öneririm.
rahime kan akışını arttırmak için hint yağıyla(çok abartmadan)göbeğinize sürekli masaj yapın lütfen,göbek kısmınızı sıcak tutun lütfen(sıcaklık da kan akımını hızlandırır) ve de biraz acı/baharat yiyin lütfen.
dualarımla
YOK CNm yine olmamış
Artış güzel tam iki kat şeklinde ilerlemişArkadaşlar mrb kan değerim 12 haziranda 5.67 14 haziranda 14.96 22 haziranda 239.99 cıktı sizce artış normalmi dr göremedim başka bölüme gitti
22 hazirandaki 239.99 düşük geldi panik yaptim amaArtış güzel tam iki kat şeklinde ilerlemiş
14 hazirandaki 15 dersek iki güne bir hesap et 15-30-60-120-240 şeklinde 22 hazirandaki 240 değerde aynen öyle çıkmış gayet güzel maşallah22 hazirandaki 239.99 düşük geldi panik yaptim ama
Ayyy canm saol içim rahatladı dr hala ulaşamadım sanırım bugün ulaşamam pazartesiye kaldi14 hazirandaki 15 dersek iki güne bir hesap et 15-30-60-120-240 şeklinde 22 hazirandaki 240 değerde aynen öyle çıkmış gayet güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?