Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım 13 düşük bayaa iyi ki baktırdın. D vitamini düşük olunca döllenme olsa bile dna hasarı yüzünden düşük ihtimali çok yüksek oluyormuş. Bende en son sebepsiz infertilitenin çaresini bulduğumu düşünmüştüm ve dahiliyecinin dediği gibi 3 ay sonra hamile kaldım. Bu infertilite dr.ları bizim kadar araştırmıyor bence ilk başta bakılması gerekenlere sonda bile ihtimal vermiyorlar. Daya klomeni postala başka bir şey yok..
Damla ile uğraşma iyi bir dahiliyeci bul ampul başla zaten 2-3 ampul sonra düzeliyor değer. Ben hamile kaldığımda 110 çıkmıştı k.doğumcu bu ne dedi Tabii fazlası da zararlı böbrek taşına sebep oluyor. Geçen pazartesi 48 çıktı hala d vit başlamadı iyi dedi.
Bence hem erkek hem kadın bu testleri mutlaka yaptırmalı. Sebepsiz diye bir şey olduğuna inanmıyorum.

Dr ampul verdi. Tüp bebek konusundan bahsettim. Bende sebepsiz olayına inanmıyorum. Böyle içim daha rahat. Olacak. Belki benim yumurtam büyüyor hemen klomen aşılama tüp bebek tutmasada para alıyorlar nasılsa
Zaten bir kerede tutsun istemiyorlar

Devlettekiler uğraşmak istemiyorlar silah zoruyla bölüm seçmiş hepsi sanki ama dediğin gibi özeldekiler de ticaret kafasındalar. Rabbim bunlara muhtaç etmeden versin inşallah canım.

Döndüm canım ama telefonu kırdım 6 ayda bir ekran gidiyor bende Dayanamadım bugün bilgisayardan girdim ama çok takılamıyorum tabii evde olunca Pazartesiden itibaren sahalardayım
hosgeldin canim cok haşin gördüm seni napıyosan telefonlara gel gel sahalar sensiz olmaz

Hoş geldin canım.d vitamini benim 19 çıktı.damla verdi.ampul hangisi?sağlık ocağı yazar mı kuzum?
Kızlar hayırlı sabahlar klomen kullandıktan sonra 6 gün süren regllm 2 3 günde kesiliyor başına gelen varmı neden acaba
Evet benim de aynen öyle oluyor.aylar önce kullandım hala reglim az oluyor.ayrıca 27 günde olan döngüm 32 ye çıkıyor.

Eczaneden al bir tane dvit ampul diyeceksin reçetesiz veriyorlar. 15 gün arayla 2 tane iç sonra tekrar olctur canım. Eğer yükselmişse damlaya devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…