çiğdem yıllık izine ayrıldım,düzceye gidiyoruz diye yazmıştıcibi35 nerelerdesin çiğdemcim?tatilemi çıktın?
cibi35 nerelerdesin çiğdemcim?tatilemi çıktın?
çiğdem yıllık izine ayrıldım,düzceye gidiyoruz diye yazmıştıondan görünmüyor bu aralar
@Remicik P Psikolazzz sizde d vitaminine mutlaka baktırın yumurtanın kalitesi büyümesi d vitaminiyle çok ilgili imiş. Sanki sebepsiz kısırlığımin sebebini buldum. İnşallah budur sebebi. Çözüm çok basit çünkü. Kızımın adınıcibi35 koyarım artık :)
Dr ampul verdi. Tüp bebek konusundan bahsettim. Bende sebepsiz olayına inanmıyorum. Böyle içim daha rahat. Olacak. Belki benim yumurtam büyüyor hemen klomen aşılama tüp bebek tutmasada para alıyorlar nasılsaCanım 13 düşük bayaa iyi ki baktırdın. D vitamini düşük olunca döllenme olsa bile dna hasarı yüzünden düşük ihtimali çok yüksek oluyormuş. Bende en son sebepsiz infertilitenin çaresini bulduğumu düşünmüştüm ve dahiliyecinin dediği gibi 3 ay sonra hamile kaldım. Bu infertilite dr.ları bizim kadar araştırmıyor bence ilk başta bakılması gerekenlere sonda bile ihtimal vermiyorlar. Daya klomeni postala başka bir şey yok..
Damla ile uğraşma iyi bir dahiliyeci bul ampul başla zaten 2-3 ampul sonra düzeliyor değer. Ben hamile kaldığımda 110 çıkmıştı k.doğumcu bu ne dediTabii fazlası da zararlı böbrek taşına sebep oluyor. Geçen pazartesi 48 çıktı hala d vit başlamadı iyi dedi.
Bence hem erkek hem kadın bu testleri mutlaka yaptırmalı. Sebepsiz diye bir şey olduğuna inanmıyorum.
Dr ampul verdi. Tüp bebek konusundan bahsettim. Bende sebepsiz olayına inanmıyorum. Böyle içim daha rahat. Olacak. Belki benim yumurtam büyüyor hemen klomen aşılama tüp bebek tutmasada para alıyorlar nasılsa
Zaten bir kerede tutsun istemiyorlar
Hayırlısı olsun. İnşaallah güzel sonuç alırsın.Herkese hayırlı cumalar kızlar...az evvel nifty testi için kan verdim...inşallah sonuçlar temiz gelir..dualarınızı bekliyorum canlar...Rabbim sağlıkla nasip etsin evladımızı..dileyen herkesede nasip etsin inşallah....
Çok güzel. Tam hamile tablosu gibi.Kizlar tabloda son durum bu sizce var mi bisey her an atesimEki Görüntüle 2159580 dusecek diye korkuyorum
hosgeldin canimDöndüm canım ama telefonu kırdım 6 ayda bir ekran gidiyor bendeDayanamadım bugün bilgisayardan girdim ama çok takılamıyorum tabii evde olunca Pazartesiden itibaren sahalardayım
canım bem aksine çok fazla oluyordum.Kızlar hayırlı sabahlar klomen kullandıktan sonra 6 gün süren regllm 2 3 günde kesiliyor başına gelen varmı neden acaba
Şuan çok güzel, düşecek diye düşünme daha düşmeden. Bu ay inşallah hamile kalırsın.Cordelia 3 gundur hep 36.5 cikiyor dusecek sanirim internetim cekmiyordu giremedim foruma
Benim düzenimi mahvetti yacanım bem aksine çok fazla oluyordum.
herkeste farklı etkisi oluyor demekki.Benim düzenimi mahvetti ya
Dpo12 yi bekleKizlar sizce bugun test yapayim mi? Dpo 9
Hoş geldin canım.d vitamini benim 19 çıktı.damla verdi.ampul hangisi?sağlık ocağı yazar mı kuzum?Canım 13 düşük bayaa iyi ki baktırdın. D vitamini düşük olunca döllenme olsa bile dna hasarı yüzünden düşük ihtimali çok yüksek oluyormuş. Bende en son sebepsiz infertilitenin çaresini bulduğumu düşünmüştüm ve dahiliyecinin dediği gibi 3 ay sonra hamile kaldım. Bu infertilite dr.ları bizim kadar araştırmıyor bence ilk başta bakılması gerekenlere sonda bile ihtimal vermiyorlar. Daya klomeni postala başka bir şey yok..
Damla ile uğraşma iyi bir dahiliyeci bul ampul başla zaten 2-3 ampul sonra düzeliyor değer. Ben hamile kaldığımda 110 çıkmıştı k.doğumcu bu ne dediTabii fazlası da zararlı böbrek taşına sebep oluyor. Geçen pazartesi 48 çıktı hala d vit başlamadı iyi dedi.
Bence hem erkek hem kadın bu testleri mutlaka yaptırmalı. Sebepsiz diye bir şey olduğuna inanmıyorum.
Evet benim de aynen öyle oluyor.aylar önce kullandım hala reglim az oluyor.ayrıca 27 günde olan döngüm 32 ye çıkıyor.Kızlar hayırlı sabahlar klomen kullandıktan sonra 6 gün süren regllm 2 3 günde kesiliyor başına gelen varmı neden acaba
Cikmadi zatenDpo12 yi bekle
Hoş geldin canım.d vitamini benim 19 çıktı.damla verdi.ampul hangisi?sağlık ocağı yazar mı kuzum?
Evet benim de aynen öyle oluyor.aylar önce kullandım hala reglim az oluyor.ayrıca 27 günde olan döngüm 32 ye çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?