Dpo12 de tekrarlaCikmadi zatenEki Görüntüle 2160613
Düzelmezmi acaba çok canımı sıkıyorHoş geldin canım.d vitamini benim 19 çıktı.damla verdi.ampul hangisi?sağlık ocağı yazar mı kuzum?
Evet benim de aynen öyle oluyor.aylar önce kullandım hala reglim az oluyor.ayrıca 27 günde olan döngüm 32 ye çıkıyor.
:))Döndüm canım ama telefonu kırdım 6 ayda bir ekran gidiyor bendeDayanamadım bugün bilgisayardan girdim ama çok takılamıyorum tabii evde olunca Pazartesiden itibaren sahalardayım
Amin cnm inşlh..Hayırlısı olsun. İnşaallah güzel sonuç alırsın.
Benim düzelmedi canım ama genelleme yapılabileceğini sanmam.kişisel durumlar bunlar.canını sıkma.Düzelmezmi acaba çok canımı sıkıyor
Ateşin güzel gidiyor.dr a niye gideceksin anlamadım.meraktan betahcg yaptıracaksan olabilir tabi.Kizlar bugun atesim 36.7 dusmemis yani cikmis hatta temizlik yapmistim bugün şuanda karnim ve belim inanilmaz agriyor sanki karnimin icini kesiyorlar gibi doktora gideyim mi sizce
Karnim cok agriyor kotu bisey olduysa diye agir kaldirdim biraz cunkuAteşin güzel gidiyor.dr a niye gideceksin anlamadım.meraktan betahcg yaptıracaksan olabilir tabi.
Ben burdayım :)Pazartesi geliyorum dedim diye herkes kaçmış
Ben burdayım :)
Karin agrisi kalmadi ama bel agrisi var hafif goguslerim cok aciyor yatakta bile donerken aciyor ama ucuna elleyince asiri hassas diyemem yine adet olacam galiba atesim bugun 36.8di en yuksek bugunduNasıl oldu ağrın? Bende temizlik yapayım derken fena hırpalamışım kendimi şirkette dinlenmeye çalışıyorum resmen :))
Karin agrisi kalmadi ama bel agrisi var hafif goguslerim cok aciyor yatakta bile donerken aciyor ama ucuna elleyince asiri hassas diyemem yine adet olacam galiba atesim bugun 36.8di en yuksek bugundu
27siAteşini gördüm canım bu ateşle adet gelmez. Luteal faz kaç gün sürüyor senin adet ne zaman gösteriyor ff?
14 tane falan varElinde test varsa yarın tekrarla bakalım gayet iyi şimdilik insallah düşmez
14 tane falan varyarin sabah saglik ocagina mi gitsem acaba diye dusundum
Ya dpo 9ken yaptim negatif cikinca moralim bozuldu yine olmadi diye dusunuyorumBen şimdiye yarısını yapmıştım
Ya dpo 9ken yaptim negatif cikinca moralim bozuldu yine olmadi diye dusunuyorum
Zaten yarin yapmayi planliyorum canim ya kan ya evde9 bayaa erken ama canım zaten 8-10 arası yerleşme oluyor sonrasında hcg kanda artmaya başlayıp öyle idrara geçiyor. Yarın sabah bakabilirsin ama 12. gün hayalet çizgiyle öğrenen çok var
Zaten yarin yapmayi planliyorum canim ya kan ya evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?