Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş buldum canımm :) Al bi aceleci daha
Ateşiniz hiç düşmesin inşallahhhh Duyan olsa bu nasıl dua der
aminnnn cokta guzel dua valla benimki daha cok erken canim biloyorum da hani hamilesin ic gudulerin bisey der falanbiliyorsun bu sayfada oynatmakta sınır yok

Herkeslere merhaba
önümüzdeki ay sahalara döneceğim.
sıkı yönetim başlayacak.
gelsin ateşler ve ovulasyon testleri.
şu an henüz adetime 10 gün var.
sonra yarışta ben de varım
Tabikide gel canim.sayfa zaten cok bos kaldi.tekrar canlanalım insallah dönüşün muhteşem olur

Tabikide gel canim.sayfa zaten cok bos kaldi.tekrar canlanalım insallah dönüşün muhteşem olur

amannn benim falım fallanmış son düzlükte kısa paslaşmalar gibi işte.
hala umut dünyası..
yine de çabalamaya devam edeceğim.
çabalayıp umutla beklemeyi bile özledim.

amannn benim falım fallanmış son düzlükte kısa paslaşmalar gibi işte.
hala umut dünyası..
yine de çabalamaya devam edeceğim.
çabalayıp umutla beklemeyi bile özledim.
Umudu kaybetmemek lazim canim.neler duyuyoruz.ne imkansiz denilenlerden hamilelik haberi aliyoruz.Allah büyüktür

Umudu kaybetmemek lazim canim.neler duyuyoruz.ne imkansiz denilenlerden hamilelik haberi aliyoruz.Allah büyüktür

Allah çok büyük tabi ki umut etmekten vazçeçmedim.
ama 4 yıldır hiç hamile kalmayınca biraz insan kötüyü düşünmeye başlıyor.
ha bir de 3 negatif tüp bebek var tabi ki.

Allah çok büyük tabi ki umut etmekten vazçeçmedim.
ama 4 yıldır hiç hamile kalmayınca biraz insan kötüyü düşünmeye başlıyor.
ha bir de 3 negatif tüp bebek var tabi ki.
sende haklsın canım,senide anlıyorum.benim bunla 21.ayım ben bile cok sefer umutsuzluğa düşüyorum.Allahim en kisa zamanda bizlerede nasip eder insallah

Arkadaşlar şu ısı takibini pratik bir şekilde anlatırsa biri çok dua ederim .. bir türlü çözemedim ısı düştüğü gün mü yumurta çalar yükseldiği gün mu?

Arkadaşlar şu ısı takibini pratik bir şekilde anlatırsa biri çok dua ederim .. bir türlü çözemedim ısı düştüğü gün mü yumurta çalar yükseldiği gün mu?

Yumurta çatlayacağı gün ısı düşer ve çatlamayla birlikte açığa çıkan sarı cisim progesteron üretmeye başladığı içinde çatlama sonrası yükselir.

Yumurta çatlayacağı gün ısı düşer ve çatlamayla birlikte açığa çıkan sarı cisim progesteron üretmeye başladığı içinde çatlama sonrası yükselir.

Allah razı olsun canım ama düşük olduğu gün 24 saatte catliycak anlamında mı? Birde düşüş yükseliş kaç saat içinde gerçekleşir genelde aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…