aminnnnHoş buldum canımm :) Al bi aceleci daha
Ateşiniz hiç düşmesin inşallahhhhDuyan olsa bu nasıl dua der
Tabikide gel canim.sayfa zaten cok bos kaldi.tekrar canlanalımHerkeslere merhaba
önümüzdeki ay sahalara döneceğim.
sıkı yönetim başlayacak.
gelsin ateşler ve ovulasyon testleri.
şu an henüz adetime 10 gün var.
sonra yarışta ben de varım
Tabikide gel canim.sayfa zaten cok bos kaldi.tekrar canlanalıminsallah dönüşün muhteşem olur
Umudu kaybetmemek lazim canim.neler duyuyoruz.ne imkansiz denilenlerden hamilelik haberi aliyoruz.Allah büyüktüramannn benim falım fallanmış son düzlükte kısa paslaşmalar gibi işte.
hala umut dünyası..
yine de çabalamaya devam edeceğim.
çabalayıp umutla beklemeyi bile özledim.
Herkeslere merhaba
önümüzdeki ay sahalara döneceğim.
sıkı yönetim başlayacak.
gelsin ateşler ve ovulasyon testleri.
şu an henüz adetime 10 gün var.
sonra yarışta ben de varım
aminnnncokta guzel dua valla benimki daha cok erken canim biloyorum da hani hamilesin ic gudulerin bisey der falan biliyorsun bu sayfada oynatmakta sınır yok
Umudu kaybetmemek lazim canim.neler duyuyoruz.ne imkansiz denilenlerden hamilelik haberi aliyoruz.Allah büyüktür
sende haklsın canım,senide anlıyorum.benim bunla 21.ayım ben bile cok sefer umutsuzluğa düşüyorum.Allahim en kisa zamanda bizlerede nasip eder insallahAllah çok büyük tabi ki umut etmekten vazçeçmedim.
ama 4 yıldır hiç hamile kalmayınca biraz insan kötüyü düşünmeye başlıyor.
ha bir de 3 negatif tüp bebek var tabi ki.
olsun biz seni güdüsüzde seviyoruz :))Bir bende oluşmadı galiba o iç güdü
Enerjin süper kuzumm aynen böyle devam
sende haklsın canım,senide anlıyorum.benim bunla 21.ayım ben bile cok sefer umutsuzluğa düşüyorum.Allahim en kisa zamanda bizlerede nasip eder insallah
olsun biz seni güdüsüzde seviyoruz :))
Arkadaşlar şu ısı takibini pratik bir şekilde anlatırsa biri çok dua ederim .. bir türlü çözemedim ısı düştüğü gün mü yumurta çalar yükseldiği gün mu?
Yumurta çatlayacağı gün ısı düşer ve çatlamayla birlikte açığa çıkan sarı cisim progesteron üretmeye başladığı içinde çatlama sonrası yükselir.
Düşük ilerleyen ateşin yumurta çatlaması ile beraber yükselişe geçerArkadaşlar şu ısı takibini pratik bir şekilde anlatırsa biri çok dua ederim .. bir türlü çözemedim ısı düştüğü gün mü yumurta çalar yükseldiği gün mu?
İlk sayfayı okudun mu CNm ateşi sadece sabahları bir kez ölçüyoruzAllah razı olsun canım ama düşük olduğu gün 24 saatte catliycak anlamında mı? Birde düşüş yükseliş kaç saat içinde gerçekleşir genelde aynı mı?
İlk sayfayı okudun mu CNm ateşi sadece sabahları bir kez ölçüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?