Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım ama düşük olduğu gün 24 saatte catliycak anlamında mı? Birde düşüş yükseliş kaç saat içinde gerçekleşir genelde aynı mı?

Böyle bir süre yok canım. Ben çatlatma iğnesinden 4 gün sonra yum çatlatmış insanım :))

Ateş belli bir seyirde ilerlerken çatlama günü biraz daha düşer, progesteron seviyene bağlı olarak da yükselir. Ateşin düşse bile kesin bugün çatlayacak diyemezsin ancak yükselişe bakarak emin olabilirsin. Biz o günleri değerlendirip işi sağlama alıyoruz sadece.

Anladım canım sağlıkla gelsin bebisin♡

İyi akşamlar kızlar. Bu ay itibari ile ben de sahalara dönmeye karar verdim. Tüp bebek öncesi yaz tatilinde korunmayı bırakmaya, tekrar deneme yapmaya karar verdim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Şimdi gelelim sorularıma
Ocaktaki kürtajımdan sonra regl düzenim alt üst oldu. İlaçla adet gördüm. Geçen ay artık normal düzene girmeye başladı. Geçen aydan itibaren ateşimi tekrar ölçmeye başladım. Adet döngümü öğrenmek için. Bu ay korunmayı bırakınca ateşe devam ettim ve ovu testi aldım aşağıda resmini attım. Peak oldu ama halen ateşim düşük seyrediyor. 2 yıldır ateş ölçüyorum. Hiç böyle olmamıştı. Hep ff nin çizgi çektiği günden sonra yükselirdi. İlk kez böyle bir düşük ateşle karşılaşıyorum. Acaba neden olabilir? Yumurtam çatlamadı mı? Yoksa progestoronla ilgili bir sıkıntı mı? Veson ve diğer tecrübeli arkadaşlar bir el atı verin. Tabloms ve testlerime yorum yapabilir misiniz ?. Seviyorum sizi ve burda olmayı( fotoda yukarıdan aşağıya 13. Gün akşam, 14. Gün sabah , 14. Gün akşam, 15. Gün sabah)

Eklentiler

• _20180623_153848.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 45
Hoşgeldiniz. İnşallah bu kez muradınıza erersiniz. Ateş yükselmezse çatlamadı demek. Kürtaj sonrası normalmi ki. Testler peak yapmış ama yumurta mı yoktu yada kalitesiz di hiç bilemedim inşallah hayırlısı olur

Wuuu efsane geri döndüff çizgiyi çekmiş ama testlerden dolayı çekmiş gibi geldi bana.öpçmeye devam et bakalım nasıl ilerleyecek.en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberleri alalım inşallah

Wuuu efsane geri döndüff çizgiyi çekmiş ama testlerden dolayı çekmiş gibi geldi bana.öpçmeye devam et bakalım nasıl ilerleyecek.en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberleri alalım inşallah
Teşekkür ederim kızlar . Ateş ölçmeye devam. bekleyip görelim bakalım.

Testleri silip denedim ff 13. Güne çekti. Tüm test ve akıntı bilgilerini silince yine 15. Güne ama bu sefer kesik kesik çizgi çekti

Eklentiler

• Screenshot_20180626-080400.webp
    20 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20180626-080431.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 33
Testleri silip denedim ff 13. Güne çekti. Tüm test ve akıntı bilgilerini silince yine 15. Güne ama bu sefer kesik kesik çizgi çekti
Hoş geldin canım.13.gün çatlamış bence.düzen hep aynı olmuyor ki.üstelik arada kürtaj da var.ben 13 diyorumbenim tablolarıma benziyor bu.

Herkese merhaba,

Bu baslik kendi basina bi olusum, gebe olunca kk'ya uye oldugum icin takip etmedim hic. Sadece kendi deneyimimi aktarayim belki birilerine faydasi olur.

Bebek icin deneme yapmaya baslayacagimiz ay regl birlikte sabahlari atesimi olcup yazmaya basladim. Onceden sadece regl gunlerimi takip ediyordum, 31-35 gun arasi degisken olmakla birlikte ortalama 33 gun gibiydi. 16, 17, 19 ve 20. gunlerde denedik. Atesim 19da yukseldi, oncesinde baya dalgaliyken, 20den sonra sabit kaldi. Beklenen adet gununden bir gun once test yaptim ve hamileydim :) ilk aydan olunca da devam etmedim olcmeye. Bu durumun en buyuk faydasi ovulasyonun tarihi belli, ona gore dogum tarihinde soru isareti olmuyor. Bizim bebek hep onden gidiyor hatta tarih yanlis olabilir mi diye sordular ama ates olcunce hata olmuyor.

Herkese kolay gelsin, umarim en kisa zamanda dilekleriniz gerceklesir :)

Teşekkürler. Sağlıkla kucağına al bebeğini.

Bombalar geri dönüyor özlüyoruz yaa gitmeyin bi yere :)

Bu durumu ancak Progesteron ölçümü yaptırıp anlayabilirsin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…