Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hoşgeldin canım.insallah bu sefer hersey yolunda gider ve saglikli bir gebelik yakalarsın

ara verdim biraz diyelim canım.ama seni görünce heveslendim sankim
Hadi tekrar hareketlendirelim topiği. Pes etmeyelim. Umut olmadan insan yaşayamaz. Diğer kızları da gaza getirmek lazım.

Bombalar geri dönüyor özlüyoruz yaa gitmeyin bi yere :)

Bu durumu ancak Progesteron ölçümü yaptırıp anlayabilirsin kuzum.
Ben hep buralardaydım takip ediyordum sizi. Arada da yazıyordum. Ama herşeyi bırakmıştım hatırlarsan. Şimdi kendime şans vermeye karar verdim.
. Doktor işinden çok sıkuldım kuzum o yüzden hiç gidesim bi şey yaptırasım yok. Sizin yorumlara daha çok güveniyorum
hoşgeldin canım.insallah bu sefer hersey yolunda gider ve saglikli bir gebelik yakalarsın
Hoşbulduk canım. İnşallah hepimiz yakalayalım sağlıklı hayırlı gebelikler. Buradan güzel haberlerimizi de paylaşmayı nasip etsin rabbim

Allah muradını nasip etsin öncelikle canım.
dualarımda önde olanlardansın inşallah.
testlere gelince üstten ikinci peak aşağıya doğru açılmaya başlamış testlerin.
yumurtan çatlamış ama ateşin neden yükselmediğini bilemedim.
ama bazı aylarda benim de ateşim düşük seyreder.
bünyen yorucu bir vakitten çıktı henüz toparlanamamış olabilir.
sen çalışmalara devam et

Saol canım. Sizler de benim dualarımdasınız. Olacak inanıyorum hepimizin güzel haberlerini alacağız inşallah

1. Gün=19 haziran - - - Regl---36.1
2. Gün=20 haziran - - - Regl---36.2
3. Gün=21 haziran - - - Regl---36.2
4. Gün=22 haziran - - - Regl---36.1
5. Gün=23 haziran - - - Regl---35.9
6. Gün=24 haziran - - - - - - - - 36.2
7. Gün=25 haziran - - - - - - - - 36.1
8. Gün=26 haziran - - - - - - - - 36.1

Testleri silip denedim ff 13. Güne çekti. Tüm test ve akıntı bilgilerini silince yine 15. Güne ama bu sefer kesik kesik çizgi çekti
Ben de 15 den yana oyumu kullanıyorumçalışma var ne de olsa o aralar olan olmuş artık bekleyip görelim:)eski günlerdeki gibi hızlı bir gebelik haberi bekliyorum inşallah sağlıklısından

Ölçmeye devam:)

Zamansiz yolcu hoşgeldin canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine

Benim bu ay da olmadı ve kürtaj olalı bir yılı geçti. İçimden hiç doktora gitmek gelmiyor sıkıldım artık ara vermeyi düşünüyorum bende sonbahar aylarında başlayım doktora diyorum ne dersiniz?

bazen ara vermek iyidir canım..kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran..kafaya taktıkça ve işi görev gibi gördükçe olmuyor malesef...inşallah kendiliğinden gelir hayırlısıyla...

Hoşbulduk canım.
Benim fikrim eğer ateş ölçmek stres yaratıyorsa ateş ölçmeyi bırak. Sonbahara kadar normal takılmaya devam et. Korunma. Ben de tam tersi bişeyler yapınca, ateş , ovu testi... Daha rahat oluyorum. Hiçbirşey yapmayınca daha stres oluyorum. Ya da ateş ölçme bağımlılık yapmış olabilir. Ama kimini çok strese sokuyor ve biliyorsun stres baş düşmanımız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim başta bu topiktekilere olmak üzere isteyen herkese ,içinde çocuk sevgisi olan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

gazan mübarek olsun canım..güzel haberlerini alalım inşallah kuzum...

gazan mübarek olsun canım..güzel haberlerini alalım inşallah kuzum...
İnşallah ablacım. Bizlere dualarında yer verdiğini biliyorum. Hamiş duaların kabul olsun inşallah. Biz de senin için dua ediyoruz . Rabbim evladını sana bağışlasın . İnşallah sonuçlar da çok güzel çıkacak. Sağlıkla kucağına alacaksın Rabbimin izniyle

bazen ara vermek iyidir canım..kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran..kafaya taktıkça ve işi görev gibi gördükçe olmuyor malesef...inşallah kendiliğinden gelir hayırlısıyla...

Çok sağolun bu topik iyi ki var kimseyle paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum bizi en iyi biz anlıyoruz
Sanırım ara vermek iyi gelicek bana da inşallah bu sefer ara vermeyi başarabilirim

Allah razı olsun canım benim...Amin inşallah...Rabbim hepimize güzel günler göstersin kuzum...
Çok sağolun bu topik iyi ki var kimseyle paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum bizi en iyi biz anlıyoruz
Sanırım ara vermek iyi gelicek bana da inşallah bu sefer ara vermeyi başarabilirim
Rahat ol canım...herşey rahatlıkta oluyor inan bana...stres baş düşman...hepiniz kupayı kaldırcaksınız inanıyorum...

Dr a gitme korunma takip yapma günaşırı takıl hayatını yaşa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…