hoşgeldin canım.insallah bu sefer hersey yolunda gider ve saglikli bir gebelik yakalarsınİyi akşamlar kızlar. Bu ay itibari ile ben de sahalara dönmeye karar verdim. Tüp bebek öncesi yaz tatilinde korunmayı bırakmaya, tekrar deneme yapmaya karar verdim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Şimdi gelelim sorularıma
Ocaktaki kürtajımdan sonra regl düzenim alt üst oldu. İlaçla adet gördüm. Geçen ay artık normal düzene girmeye başladı. Geçen aydan itibaren ateşimi tekrar ölçmeye başladım. Adet döngümü öğrenmek için. Bu ay korunmayı bırakınca ateşe devam ettim ve ovu testi aldımaşağıda resmini attım. Peak oldu ama halen ateşim düşük seyrediyor. 2 yıldır ateş ölçüyorum. Hiç böyle olmamıştı. Hep ff nin çizgi çektiği günden sonra yükselirdi. İlk kez böyle bir düşük ateşle karşılaşıyorum. Acaba neden olabilir? Yumurtam çatlamadı mı? Yoksa progestoronla ilgili bir sıkıntı mı? Veson ve diğer tecrübeli arkadaşlar bir el atı verin. Tabloms ve testlerime yorum yapabilir misiniz ? . Seviyorum sizi ve burda olmayı ( fotoda yukarıdan aşağıya 13. Gün akşam, 14. Gün sabah , 14. Gün akşam, 15. Gün sabah)
Hadi tekrar hareketlendirelim topiği.ara verdim biraz diyelim canım.ama seni görünce heveslendim sankim
Ben hep buralardaydım takip ediyordum sizi. Arada da yazıyordum. Ama herşeyi bırakmıştım hatırlarsan. Şimdi kendime şans vermeye karar verdim.Bombalar geri dönüyor özlüyoruz yaa gitmeyin bi yere :)
Bu durumu ancak Progesteron ölçümü yaptırıp anlayabilirsin kuzum.
Hoşbulduk canım. İnşallah hepimiz yakalayalım sağlıklı hayırlı gebelikler. Buradan güzel haberlerimizi de paylaşmayı nasip etsin rabbimhoşgeldin canım.insallah bu sefer hersey yolunda gider ve saglikli bir gebelik yakalarsın
İyi akşamlar kızlar. Bu ay itibari ile ben de sahalara dönmeye karar verdim. Tüp bebek öncesi yaz tatilinde korunmayı bırakmaya, tekrar deneme yapmaya karar verdim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Şimdi gelelim sorularıma
Ocaktaki kürtajımdan sonra regl düzenim alt üst oldu. İlaçla adet gördüm. Geçen ay artık normal düzene girmeye başladı. Geçen aydan itibaren ateşimi tekrar ölçmeye başladım. Adet döngümü öğrenmek için. Bu ay korunmayı bırakınca ateşe devam ettim ve ovu testi aldımaşağıda resmini attım. Peak oldu ama halen ateşim düşük seyrediyor. 2 yıldır ateş ölçüyorum. Hiç böyle olmamıştı. Hep ff nin çizgi çektiği günden sonra yükselirdi. İlk kez böyle bir düşük ateşle karşılaşıyorum. Acaba neden olabilir? Yumurtam çatlamadı mı? Yoksa progestoronla ilgili bir sıkıntı mı? Veson ve diğer tecrübeli arkadaşlar bir el atı verin. Tabloms ve testlerime yorum yapabilir misiniz ? . Seviyorum sizi ve burda olmayı ( fotoda yukarıdan aşağıya 13. Gün akşam, 14. Gün sabah , 14. Gün akşam, 15. Gün sabah)
Saol canım. Sizler de benim dualarımdasınız. Olacak inanıyorum hepimizin güzel haberlerini alacağız inşallahAllah muradını nasip etsin öncelikle canım.
dualarımda önde olanlardansın inşallah.
testlere gelince üstten ikinci peak aşağıya doğru açılmaya başlamış testlerin.
yumurtan çatlamış ama ateşin neden yükselmediğini bilemedim.
ama bazı aylarda benim de ateşim düşük seyreder.
bünyen yorucu bir vakitten çıktı henüz toparlanamamış olabilir.
sen çalışmalara devam et
Ben de 15 den yana oyumu kullanıyorumTestleri silip denedim ff 13. Güne çekti. Tüm test ve akıntı bilgilerini silince yine 15. Güne ama bu sefer kesik kesik çizgi çekti
Ateş hala yüksek 2 gün daha ateşin seyrine bakalım ona göre testi tekrarlarsınYine negatif dpo 12 bat 27Eki Görüntüle 2161659 Eki Görüntüle 2161660
Ölçmeye devam:)1. Gün=19 haziran - - - Regl---36.1
2. Gün=20 haziran - - - Regl---36.2
3. Gün=21 haziran - - - Regl---36.2
4. Gün=22 haziran - - - Regl---36.1
5. Gün=23 haziran - - - Regl---35.9
6. Gün=24 haziran - - - - - - - - 36.2
7. Gün=25 haziran - - - - - - - - 36.1
8. Gün=26 haziran - - - - - - - - 36.1
İnşallahBen de 15 den yana oyumu kullanıyorumçalışma var ne de olsa o aralar olan olmuş artık bekleyip görelim:)eski günlerdeki gibi hızlı bir gebelik haberi bekliyorum inşallah sağlıklısından
Bu gece cam acik uyumusuz sabah kalktigimda usumustum atese etki eder mi acabaAteş hala yüksek 2 gün daha ateşin seyrine bakalım ona göre testi tekrarlarsın
bazen ara vermek iyidir canım..kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran..kafaya taktıkça ve işi görev gibi gördükçe olmuyor malesef...inşallah kendiliğinden gelir hayırlısıyla...Zamansiz yolcu hoşgeldin canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine
Benim bu ay da olmadı ve kürtaj olalı bir yılı geçti. İçimden hiç doktora gitmek gelmiyor sıkıldım artık ara vermeyi düşünüyorum bende sonbahar aylarında başlayım doktora diyorum ne dersiniz?
Hoşbulduk canım.Zamansiz yolcu hoşgeldin canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine
Benim bu ay da olmadı ve kürtaj olalı bir yılı geçti. İçimden hiç doktora gitmek gelmiyor sıkıldım artık ara vermeyi düşünüyorum bende sonbahar aylarında başlayım doktora diyorum ne dersiniz?
gazan mübarek olsun canım..güzel haberlerini alalım inşallah kuzum...Hoşbulduk canım.
Benim fikrim eğer ateş ölçmek stres yaratıyorsa ateş ölçmeyi bırak. Sonbahara kadar normal takılmaya devam et. Korunma. Ben de tam tersi bişeyler yapınca, ateş , ovu testi... Daha rahat oluyorum. Hiçbirşey yapmayınca daha stres oluyorum. Ya da ateş ölçme bağımlılık yapmış olabilir. Ama kimini çok strese sokuyor ve biliyorsun stres baş düşmanımız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim başta bu topiktekilere olmak üzere isteyen herkese ,içinde çocuk sevgisi olan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah ablacımgazan mübarek olsun canım..güzel haberlerini alalım inşallah kuzum...
bazen ara vermek iyidir canım..kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran..kafaya taktıkça ve işi görev gibi gördükçe olmuyor malesef...inşallah kendiliğinden gelir hayırlısıyla...
Hoşbulduk canım.
Benim fikrim eğer ateş ölçmek stres yaratıyorsa ateş ölçmeyi bırak. Sonbahara kadar normal takılmaya devam et. Korunma. Ben de tam tersi bişeyler yapınca, ateş , ovu testi... Daha rahat oluyorum. Hiçbirşey yapmayınca daha stres oluyorum. Ya da ateş ölçme bağımlılık yapmış olabilir. Ama kimini çok strese sokuyor ve biliyorsun stres baş düşmanımız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim başta bu topiktekilere olmak üzere isteyen herkese ,içinde çocuk sevgisi olan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun canım benim...Amin inşallah...Rabbim hepimize güzel günler göstersin kuzum...İnşallah ablacım. Bizlere dualarında yer verdiğini biliyorum. Hamiş duaların kabul olsun inşallah . Biz de senin için dua ediyoruz . Rabbim evladını sana bağışlasın . İnşallah sonuçlar da çok güzel çıkacak. Sağlıkla kucağına alacaksın Rabbimin izniyle
Rahat ol canım...herşey rahatlıkta oluyor inan bana...stres baş düşman...hepiniz kupayı kaldırcaksınız inanıyorum...Çok sağolun bu topik iyi ki var kimseyle paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum bizi en iyi biz anlıyoruz
Sanırım ara vermek iyi gelicek bana da inşallah bu sefer ara vermeyi başarabilirim
Öyle olunca benim ateşim pek etkilenmiyor.klima etkilerBu gece cam acik uyumusuz sabah kalktigimda usumustum atese etki eder mi acaba
Hmm peki sen benim tablom hakkinda n3 dusunuyorsunÖyle olunca benim ateşim pek etkilenmiyor.klima etkiler
Dr a gitme korunma takip yapma günaşırı takıl hayatını yaşa:))Zamansiz yolcu hoşgeldin canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?