En azindan kist acisindan bi muayene olmak istiyorum
Kız ne adet gecikmesi dpo15 ateş düşüşde yarın olmadı öbür gün adet gelir bak görAdet gecikmenle ilgili tabii ki git canım ben sadece dr.la takip ilaç vs için erken olduğunu düşünüyorum.
Kizlar merhaba hala adet olmadim bende pazartesiye randevu aldim adet olursam da hormonlarima yumurtaliklara falan baktiririm dedim ama denemeye baslayali 1 yil oldu dicem mecburen yoksa devlette bakmıyorlar
Kız ne adet gecikmesi dpo15 ateş düşüşde yarın olmadı öbür gün adet gelir bak gör
Benim adetim 27 28 gunde bir oluyor o yuzden gecikmis sayiyorumHala olmadım diyince gecikme diye düşündüm :))
insallah canım insallah.benimde ak koyun kara koyun yarin belli olurAminn canım çok sağol bugun koşuşturmadan yazamadım sana da ateşin güzel yükselmiş inşallah geliyordur miniğinn
Agustosta 1 yil olacak aslinda daha dusunmuyoduk bebek ama benim goguslerimde kistler cikti doktor hamile kalirsan geçebilir dediNe kadar oldu evlilik?
Benim adetim 27 28 gunde bir oluyor o yuzden gecikmis sayiyorum
canim bencede acele ediyorsun.bende hemen ilk.denemelerde olur sanıyordum olmadi ama genede 1 yıl deneyip öyle gittim.kizlar haklı direk ilaci dayiyorlar.sonra o hormonlar kendine gelmiyorAgustosta 1 yil olacak aslinda daha dusunmuyoduk bebek ama benim goguslerimde kistler cikti doktor hamile kalirsan geçebilir dedi
Agustosta 1 yil olacak aslinda daha dusunmuyoduk bebek ama benim goguslerimde kistler cikti doktor hamile kalirsan geçebilir dedi
Hormonlarima bakmadan hormon ilaci vermez zaten bi bakilsin bakalim yumurtaliklar rahim falanStres olma gel bir kaç ay daha takıl bize ateşini ölç rahatla. Öyle 3-4 günü de gecikme sayma havaya göre bile değişiyor döngü ki sen bu ay olmuyor endişesine kapılmışsın birazcık o nedenle de gecikmiş olabilir.
teşekkür ederim canım saol..evett bugün güzel haberler aldım dün için çok moralim bozulmuştu çok bekledim yine bugün hastanede ama değdi.
anlamanız için biraz detaylı yazacağım :))
bugün tekrar kan verdim ve e2 999 çıktı ben hemşirelere taa deneme transferi yaptırdığım günden beri söyleyip duruyorum bugünde aynı şeyi söyledim.ben normal adet oldum 5 gün sürdü dün adetimin 13.gününde bu testi verdim diye ama çok önemsemediler tekrar yakın zamanda adet olacağımı düşünerek..ve bunlarda ellerindeki kağıtlara göre doktora bilgi veriyorlardı... tüp bebeği yapacak doktorla nihayet bugün görüştüm.dedim ben doktorla görüşmek istiyorum ısrarlarıma dayanamayıp beni görüştürdüler.doktor ilk etap da hemşirelerin tutmuş olduğu dosyama göre konuşmaya başladı;senin 2 tane kistin var e2 yüksek sana doğum kontrol hapı vereceğim kullan kistten kurtulalım önümüzdeki aya tedavine başlarız dedi.Sonra baştan durumumu size anlatayım dedim doktora..ben tarlusalı kullandıktan 4-5 gün sonra adet oldum ve buda hemen hemen normal adet dönemime denk geldi hatta hemşireler bana ilacı bıraktıktan sonra tekrar adet olacağımı söylediler dedim.Ve o son adet dönemime göre benim bugün 14.günüm dedim..bugün 14.günüm olduğunu söyleyince doktor şöyle bir durdu önce hemşirelere sonra bana baktı..Çünkü onlar benim en son adet tarihimi 25 mayıs olarak not etmişlerdi.O zaman işler değişti dedi..Orda görünen kist değildi senin olgunlaşmış yumurtan dedi ve e2 nin yüksekliğini buna bağladı.Çünkü rahim kalınlığın şu anda 6,1 dedi.orda zaten bir tutarsızlık var dedi.Dün görünen kist değil kesinlikle yumurta dedi.Ve zaten bu durumda tüp bebek yapılamayacağını ve adet olduğunda gel tedavine başlayacağız dedi.Ayrıca bugün, yarın ve pazartesi günü kesinlikle ilişki olsun son kez değerlendirin biz buralarda ne mucizeler gördük dedi ve eğer adet olursan gel dedi ve gönderdi beni.
Ve düne tekrar gelmek istiyorum dün nasıl olurda yumurtayı kist olarak görüdüğüne..
tüp bebeğe başlayacak yaklaşık 7-8 kişi vardık ve sırayla ultrasona girdik.Ve hepside adet olmuşlardı.Ultrasona girenlerin rahim kalınlığı ve folikül sayılarına bakıldı.Herkesde doğal olarak folikül göründü ve tedavilerine başlandı. bende ise sadece iki tane kist.Ama atladıkları bişey vardı orda.Onlar adet olmuşlardı ben henüz olmamıştım çünkü daha yumurtlama evresindeydim ultrasona bakan doktorda folikül beklerken varolan iki tane yumurtamın boyutunu büyük görünce kist olarak değerlendirmiş.
Çok uzun yazdım kızlar usanmadan okursunuz inşallah.Nur topu gibi iki tane yumurtam varmış.Değerlendireceğim tabiki ama olmazsada sıkıntı yok adetle birlikte tüp bebeğe başlayacağım.Bugün ufak bir yanlıştan dönüldü hemşirelerin dikkatsizliği yüzünden iyikide ısrarcı olup doktorla görüşmüşüm diyorum.Ama sağolsun doktor içimi ferahlattı çok şükür.
insallah canım insallah.benimde ak koyun kara koyun yarin belli olur
şimdi ne aşamasındasın işin?
opu oldun mu?
transfer hazırlığı mı yoksa opu hazırlığı mı seninki?
insallah canım.Allah hic birimizin emeğini bosa cikarmasin insallahinşallah güzel haberlerini alırız canım
Hormon ilacından kastımız yumurta geliştirici ilaç.Öyle ise dr a bir senedir korunamadığını ve bebek istediğini gerekli tetkiklerin yapılmasını istediğini falan söyle.yumurta geliştirici ilaç falan verirse de dr dan rica et bu ay ilaçsız takip yapalım falan De ilaçsız takip yaptır kafan rahat etsin madem öyleHormonlarima bakmadan hormon ilaci vermez zaten bi bakilsin bakalim yumurtaliklar rahim falan
şu anda herhangi bir aşamada değilim canım adet olunca tüp tedavisi için iğnelere başlayacağım bir aksilik olmazsa.
benim tüp bebek planlamam yapılmıştı iğne öncesinde bana tarlusal vermişlerdi ilaç bitmeden adet oldum ama hemşireler bana tekrar adet olacaksın ilacı dediğimiz tarihe kadar kullan demişlerdi ama ilaç bitti ben tekrar adet olmadım.bugün anlaşıldıki benim adet olmama daha var normal döngü içerisindeymişim.adet olmamı bekleyecekler tüpe başlamak için..
Canım geçmiş olsun. Git hastaneye esinle testleriniz yapılsın. Ertelemeyin benceAgustosta 1 yil olacak aslinda daha dusunmuyoduk bebek ama benim goguslerimde kistler cikti doktor hamile kalirsan geçebilir dedi
İnşallah canımAdetin 15. Günü ölçmeye başlamışım
15. Gün 36.2
16. Gün 36.2
17. Gün 36.1 ilişki
18. Gün 36.1
19. Gün 36.0 ovulasyon testi pozitif ilişki
20. Gün 36.0 ilişki
21. Gün 36.3
22. Gün 36.2 ilişki
23. Gün 36.3
24. Gün 36.4
25. Gün 36.4
26. Gün 36.4
27. Gün 36.5
28. Gün 36.5
29. Gün 36.7
Şubat ayında dış gebelik geçirdim ateşim aynı bu şekildeydi inşallah yine vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?