Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba hala adet olmadim bende pazartesiye randevu aldim adet olursam da hormonlarima yumurtaliklara falan baktiririm dedim ama denemeye baslayali 1 yil oldu dicem mecburen yoksa devlette bakmıyorlar

Kız ne adet gecikmesi dpo15 ateş düşüşde yarın olmadı öbür gün adet gelir bak gör

Hala olmadım diyince gecikme diye düşündüm :))

Benim adetim 27 28 gunde bir oluyor o yuzden gecikmis sayiyorum

Stres olma gel bir kaç ay daha takıl bize ateşini ölç rahatla. Öyle 3-4 günü de gecikme sayma havaya göre bile değişiyor döngü ki sen bu ay olmuyor endişesine kapılmışsın birazcık o nedenle de gecikmiş olabilir.

Agustosta 1 yil olacak aslinda daha dusunmuyoduk bebek ama benim goguslerimde kistler cikti doktor hamile kalirsan geçebilir dedi
canim bencede acele ediyorsun.bende hemen ilk.denemelerde olur sanıyordum olmadi ama genede 1 yıl deneyip öyle gittim.kizlar haklı direk ilaci dayiyorlar.sonra o hormonlar kendine gelmiyor

Agustosta 1 yil olacak aslinda daha dusunmuyoduk bebek ama benim goguslerimde kistler cikti doktor hamile kalirsan geçebilir dedi

Sen gittiğinde evlendiğimizden beri korunmuyoruz dersin yeterli olur o zaman. Adetin 2. günü git testlerini yaptır için rahatlasın ama klomen vs. düşünme şimdilik

Hormonlarima bakmadan hormon ilaci vermez zaten bi bakilsin bakalim yumurtaliklar rahim falan

şimdi ne aşamasındasın işin?
opu oldun mu?
transfer hazırlığı mı yoksa opu hazırlığı mı seninki?

şimdi ne aşamasındasın işin?
opu oldun mu?
transfer hazırlığı mı yoksa opu hazırlığı mı seninki?

şu anda herhangi bir aşamada değilim canım adet olunca tüp tedavisi için iğnelere başlayacağım bir aksilik olmazsa.
benim tüp bebek planlamam yapılmıştı iğne öncesinde bana tarlusal vermişlerdi ilaç bitmeden adet oldum ama hemşireler bana tekrar adet olacaksın ilacı dediğimiz tarihe kadar kullan demişlerdi ama ilaç bitti ben tekrar adet olmadım.bugün anlaşıldıki benim adet olmama daha var normal döngü içerisindeymişim.adet olmamı bekleyecekler tüpe başlamak için..

Hormonlarima bakmadan hormon ilaci vermez zaten bi bakilsin bakalim yumurtaliklar rahim falan
Hormon ilacından kastımız yumurta geliştirici ilaç.Öyle ise dr a bir senedir korunamadığını ve bebek istediğini gerekli tetkiklerin yapılmasını istediğini falan söyle.yumurta geliştirici ilaç falan verirse de dr dan rica et bu ay ilaçsız takip yapalım falan De ilaçsız takip yaptır kafan rahat etsin madem öyle

hah şimdi oldu tamam.
iğne kullanacaksın opu olacaksın inşallah.
hadi bakalım Rabbim muvaffak eylesin.

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…